- 9 Eylül 2008
- 1.009
- 34
- 42
urlacım teşekkürler canım arkadaşımınkinede bakmışsın,onunki tutmuş %de kaç doğruluğu var bu baktığının,bide ağzındaki acı tat daha önce sigara içiyosan ondan olabiliyomuş diye duydum bide petekli bal tavsiye edebilirim hem faydalı hem o tadı yok ediyor...
şirvan senın bi bilgin varmı agzımdaki acı tat neden ?
ve nasıl gecıcek yaaa
Hayırlısı olsun tabi canım:)evet canım saol,yani hayırlısı olsun tabi ama değişiklik olursa iyi olur yani urla baktı erkek dedi,bilmiyorum çin takviminde kız bende kız hissediyorum ama hayırlısı, sen ne hissediyosun canım...
herkese merhaba nisan anneleri... bugün biraz üzgün uyandım. çok kötü bir gece geçirdim. dün terli terli biraz rüzgar yedim ve gece boyunca boynum, omuzlarım, kollarım çok fena tutulmuştu ve resmen kulunç acısı çekiordum. aşırı mide bulantısı çektim üşütmeden dolayı. karnım da ağrıyordu. çok ama çok korktum. bugün daha iyiyim. kızlar hakikaten keşke evlerimizde olsa bi ultrason cihazı:)) her gün bakıp ne durumda olduğunu görürdük içimiz rahat ederdi.
glnz canım sana da geçmiş olsun. sadece nezleysen bişecik olmaz korkma. en önemlisi ateşin. ateşin çıkmadığı sürece korkma canım. ooooooof of kendimize dikkati biraz bıraksak rahatsızlık başlıorrr.klava:
kızlar benim ilk 3 aylık dönem bu gün bitiyor darısı başınıza bu arada...
merhaba kızlar bugün benim için çok güzel bir gündü:ecrin_bebek:
ikili test için doktora gittik ve bebeğimizi gördük o kadar tatlıydı ki elleri ayakları gözleri burnu herşeyi çok belliydi şükürler olsun herşeyi çok normal ve sağlıklıymış :sm_cool:
veee ikinci cinsiyet tahmini haberi de benden geliyoo doktor büyük ihtimalle erkek dedi:dance::dance:
ben pazartesiden beri uğraşıyorum yakalanmamak için ama ne mümkün işe gelip giderken bir sürü hasta insanla muhatab olmaktan çarşamba benide yakaladı....ama sanırım hafif atlatıyorum.....o günden beri sıcak su içerisine limon karıştırıp içiyorum birazda ferahlık yapsın diye nane atıyorum....bitki çaylarına çok güvenme hepsi masum değil çünkü....bol su iç bilhassa ve kiwi ye......bu arada sabahlarıda pekmez yiyorum...geçmiş olsun umarım hasta olmazsın.....
sapphşre hayırlı uğurlu olsun canım...ben 2 gün önce yaşadımya o duyguyu yine yine yaşamak istiyorum.çok güzeldi gerçekten bebeğimi görmek..2. Cinsiyet tahminide senden gelmiş,sağlıklıca kucağına al inşallah.bir de bizim bi nisan anneleri listemiz vardıya onun yanına cinsiyetlerimizide yazsak güzel olmaz mı?
Bu arada bende az önce doktorumu aradım 2'li test sonucumu öğrenmek için(kan tahlili sonucunu yani) herşey normalmiş çok şükür.darısı sizin başınıza....
geçmiş olsun kızlar hamilelerin kaderi galiba grip olmak bende iki hafta önce olmuştum ölüyorum sanmıştım şimdide öksürük başladı umursamamaya çalışıyorum.
daha benim ikili test yaptırmama var 9 haftalık benim bebeşim ve hala midem bulanıyor hiç bir şey yiyemiyorum aç yaşıyorum. neyse hepinizin kadir gecesi mübarek olsun allah dualarımızı kabul eder inşaallah