2009 Nisan Anneleri buraya

CİCOŞŞ RUMELİLİ kızlar geçmiş olsun. kendinize dikkat edin. hastalık yakalarsa hemen doktora gidin. özellikle gebelikte ateş bebek içinde tehlikeli ihmale gelmez. ben yaşadım atlattım bi sorun yok şükür. doktorum bol su içmemi önermişti.
urla canım ağzındaki o taddan 6, haftadan beri bende de var. metal gibi sigara içmişim gibi bi tuaf tat ne yapsam geçiremedim. evde olduğumda bol bol diş fırçalıyorum. işe yarıyor. bu arada herkese sölemişsin benim mesaj arada kaynamış senağlama
benim : 1982
eşimin : 1980 banada bakabilirsen çok sevinirim.
geçen rüyamda ultrasona girdim. dr. bebeğin erkek dedi. ben daha çok erken nasıl bildiniz dedi. % 100 dedi.kaydirigubbakcemile3

Selam arkadaşlar hepinize hayırlı Kandiller, ve şimdiden bayramınız mübarek olsun, umarım bir daha ki bayramda sağlıkla kucağımızda bebeklerimiz olur ve onlara yeni cicilerini giydirmiş oluruz :asigim:kaydirigubbakcemile5

selinayy canım yazdığın çok doğru çünkü önceden ben sigara kullanıyordum bende de o taddan var. :uhm:

Kızlar bence o acı tat sigaradan değildir.Bende de çok fazla vardı.Yediğim şeyler bile acı oluyodu.Peynir yiyodum bu acılaşmış diyodum kutunun hepsini çöpe atıyodum ama o tad benim ağzımın acılığıymış.Şimdi geçti gibi.ben 26 yaşındayım şimdiye kadar 1 kere bile sigara içmedim.Denemedim bile.

evet canım saol,yani hayırlısı olsun tabi ama değişiklik olursa iyi olur yani urla baktı erkek dedi,bilmiyorum çin takviminde kız bende kız hissediyorum ama hayırlısı, sen ne hissediyosun canım...

kızlar benim ilk 3 aylık dönem bu gün bitiyor darısı başınıza bu arada...

evet canım saol,yani hayırlısı olsun tabi ama değişiklik olursa iyi olur yani urla baktı erkek dedi,bilmiyorum çin takviminde kız bende kız hissediyorum ama hayırlısı, sen ne hissediyosun canım...
Hayırlısı olsun tabi canım:)
Bende en başından beri erkek hissediyorum
Tabi Allah'tan hayırlısı
Sağlıklı olsun kız erkek farketmez:Saruboceq:

bu arada herkesin kandili mubarek olsun
bu güzel günde RABBİM'im melekleri bebeklerimizi korusun
anneleri hep gülsün....
tabi babaları da:)

merhaba kızlar bugün benim için çok güzel bir gündü:ecrin_bebek:
ikili test için doktora gittik ve bebeğimizi gördük o kadar tatlıydı ki elleri ayakları gözleri burnu herşeyi çok belliydi şükürler olsun herşeyi çok normal ve sağlıklıymış :sm_cool:
veee ikinci cinsiyet tahmini haberi de benden geliyoo doktor büyük ihtimalle erkek dedi:dance::dance:

ya biranda oldu korkudan hemen yarına randevu aldım doktordan çok zor ya bu hamilelik bala limon falan sıkıyorum simdilik boğazımı rahatlatıyo çok saol canım geç döndüm ama

ya çok helcanlııı ben daha kalp atısını duymadım doru düzgün hayırlı olsunn:ecrin_bebek:

sapphşre hayırlı uğurlu olsun canım...Ben 2 gün önce yaşadımya o duyguyu yine yine yaşamak istiyorum.Çok güzeldi gerçekten bebeğimi görmek..2. cinsiyet tahminide senden gelmiş,sağlıklıca kucağına al inşallah.Bir de bizim bi nisan anneleri listemiz vardıya onun yanına cinsiyetlerimizide yazsak güzel olmaz mı?
Bu arada bende az önce doktorumu aradım 2'li test sonucumu öğrenmek için(kan tahlili sonucunu yani) herşey normalmiş çok şükür.Darısı sizin başınıza....

bende bal ve limonla rahatlıyorum işte hazır bitki çaylarını içmemek lazımmış zaten bazı bitki çayları kramplara sebep olabiliyomuş allah korusun düşük falan bile yapan bitkiler varmıs inşallah hafif yollu atlatırım senağlama

yazariz tabii, ama tam cinsiyetler net değil,
şuanlik tahmin ediliyor diye biliyorum.
Benim kaçirdiğim net belli olan varsa yazalim listeye

geçmiş olsun kızlar hamilelerin kaderi galiba grip olmak bende iki hafta önce olmuştum ölüyorum sanmıştım şimdide öksürük başladı umursamamaya çalışıyorum.

daha benim ikili test yaptırmama var 9 haftalık benim bebeşim ve hala midem bulanıyor hiç bir şey yiyemiyorum aç yaşıyorum. neyse hepinizin kadir gecesi mübarek olsun allah dualarımızı kabul eder inşaallah

geçmiş olsun kızlar hamilelerin kaderi galiba grip olmak bende iki hafta önce olmuştum ölüyorum sanmıştım şimdide öksürük başladı umursamamaya çalışıyorum.

daha benim ikili test yaptırmama var 9 haftalık benim bebeşim ve hala midem bulanıyor hiç bir şey yiyemiyorum aç yaşıyorum. neyse hepinizin kadir gecesi mübarek olsun allah dualarımızı kabul eder inşaallah

çok saol seninde mübarek olsun. Benimkide 9 hafta ve çok imreniyorum şu 12 haftalık arkadaşlara zaman geçmiyo resmen en son gördüğümde zar zor görmüştük zaten pirinç kadar bile yoktu bakalım yarın neyle karşılaşıcam

arkadaşlar ben de hepinizin kadir gecesi mübarek olsun diyorum. Allah bu mübarek gecede dualarımızı kabul etsin ve hayırlısıyla sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
selinaycım benim de dün 3 ayım bitti. seninle çok yakın galiba tarihlerimiz.
arkadaşlar benim de çin takvimine erkek, doğum tarihlerimize gre kız çıkıyo. o yüzden ikili testi iple çekiyorum. inşallah doktorum bir şey söyler.
önceden cinsiyetini sonuna kadar öğrenmiycem derdim ama başına gelince dayanamıyo valla insan:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…