2009 Nisan Anneleri buraya

kızlar cici bebeyle süt yıyorum,tabaga döktüm cici bebeleri üzerinede süttttttttttt

kızlar cici bebeyle süt yıyorum,tabaga döktüm cici bebeleri üzerinede süttttttttttt

afiyet olsun canım yarasın bebeişine

ben bulantıyı çubuk kraker ve leblebiyle durdurdum
gecen kontrole gittiğimde doktorum kızdı 2 kilo almışım diye şimdi hamurişini ekmeği yasakladı sadece zor zar çorba içiyorum gece salatayla oda geri çıkıyo zaten aç geziyoz buara

bursasu canım bebeğin en hızlı geliştiği dönem 10 -11 haftalarıymış doktorun dediğine göre diğer kontrole gittiğinde seninkide kıpraşmaya başlar görürüsün bak

inşallah yaa umarım olumsuz bişey yoktursenağlama ya zaten belki komik gelcek ama hissediyorum kıpırdama ama ultrasonda hareket yoktu senin bebişin kolları bacakları varmıydı bak ben bebeğimin son ultrason görüntüsünü koymuştum buraya az sonra bulup koyarım bi bakarsın

inşallah yaa umarım olumsuz bişey yoktursenağlama ya zaten belki komik gelcek ama hissediyorum kıpırdama ama ultrasonda hareket yoktu senin bebişin kolları bacakları varmıydı bak ben bebeğimin son ultrason görüntüsünü koymuştum buraya az sonra bulup koyarım bi bakarsın

ayakları netti canım ama elleri daha yeni yeni oluşmuştu ama kollaro o kadar uzun değildi doktorum 10 haftada uzamaya başlar dedi kalbide miniğin yanıp sönüyodu şimd ayın 15 beeklicem artık doktor ayda bir çağırıyo kanama olayı durduğu için

bakın teyzeleri benim bebeşime nasılda büyümüş doktor teyzesi çekti bunları

bak sengun benimki geçen cumartesi bu kadarcıktı senağlama

hiç korkma canım bak ayakları çok net belli ellekride belli olucak inşallah benimde öleydi 9 haftada

bursa su ne kadar minik yaaaaaa

allahım kucagımıza almayı nasip etsın bende 4 ekimde gidicem hadi bakalımmm yaaaa

günaydın hafif grip basladı dün aksam bende boğazım yanıyo bi önerisi olan varmı moralim çok bozuk

bursa su ne kadar minik yaaaaaa

allahım kucagımıza almayı nasip etsın bende 4 ekimde gidicem hadi bakalımmm yaaaa

evet 2,5 cm cik kaydirigubbakcemile3
bende 6 ekimde gidicem öyle merak ediyorum ki acaba oynayacakmı ne kadar olmuş çooook çok zengin olsaydım bi ultrsason makine alırdım eeve hep izlerdim gelen hamişlerede bedava bakardım hehehe:roflol:

haftaya cumartesi kontrolüm var ozaman yarına aldırırım randevumu o kadar dikkat ettim çevremdeki hastalardan nefret ediyorum yaaaaaaaaa

şirvan senın bi bilgin varmı agzımdaki acı tat neden ?

ve nasıl gecıcek yaaa

şirvan senın bi bilgin varmı agzımdaki acı tat neden ?

ve nasıl gecıcek yaaa

bir bilgim yok malesef bitanem ,

benim öyle fazla olmuyor, sadece kustuğum zaman ağzım da çok kötü bir tat oluyor, suyla çalkalama bile yapamıyorum. onun dışında bir tat hissetmiyorum.

gerçi ben yok dedim ya , şimdi olmaya başlar, geçenlerde akıntıdan bahsediliyordu,
bende hiç yok dedim. 2 gündür akıntım var. hele ilk geldiğinde korktum, hemen wc koştum. kanama falanmı oldu diye ...allahtan sadece akıntıymış..

herkese merhaba nisan anneleri... bugün biraz üzgün uyandım. çok kötü bir gece geçirdim. dün terli terli biraz rüzgar yedim ve gece boyunca boynum, omuzlarım, kollarım çok fena tutulmuştu ve resmen kulunç acısı çekiordum. aşırı mide bulantısı çektim üşütmeden dolayı. karnım da ağrıyordu. çok ama çok korktum. bugün daha iyiyim. kızlar hakikaten keşke evlerimizde olsa bi ultrason cihazı:)) her gün bakıp ne durumda olduğunu görürdük içimiz rahat ederdi.

glnz canım sana da geçmiş olsun. sadece nezleysen bişecik olmaz korkma. en önemlisi ateşin. ateşin çıkmadığı sürece korkma canım. ooooooof of kendimize dikkati biraz bıraksak rahatsızlık başlıorrr. :eek:klava:

günaydın hafif grip basladı dün aksam bende boğazım yanıyo bi önerisi olan varmı moralim çok bozuk

ben pazartesiden beri uğraşıyorum yakalanmamak için ama ne mümkün işe gelip giderken bir sürü hasta insanla muhatab olmaktan çarşamba benide yakaladı....ama sanırım hafif atlatıyorum.....o günden beri sıcak su içerisine limon karıştırıp içiyorum birazda ferahlık yapsın diye nane atıyorum....bitki çaylarına çok güvenme hepsi masum değil çünkü....bol su iç bilhassa ve kiwi ye......bu arada sabahlarıda pekmez yiyorum...geçmiş olsun umarım hasta olmazsın.....

Selam arkadaşlar hepinize hayırlı Kandiller, ve şimdiden bayramınız mübarek olsun, umarım bir daha ki bayramda sağlıkla kucağımızda bebeklerimiz olur ve onlara yeni cicilerini giydirmiş oluruz :)

X