2009 Nisan Anneleri buraya

kızlar bu serbest bchg testide ne ne zaman yapılıyor baanda yapılırmı aaaa ne güzel belki onunla cinsiyet tahmini yaparız. .. yaptıranların kaç çıkdı?

Kızlar karnınızda tüylenme oldu mu? Bende olmaya başladı çok sinir bozucu:KK43: Siyah siyah. Dedim bizim bebek esmer bişey olcak herhalde, kızsa yandı valla çok tüylü olmasın yavrucakkaydirigubbakcemile

evet bende de oldu.siyah ve kalınlar.ben de çok sinir oluyorum.acaba daha sonra dökülecek mi?
:çok üzgünüm:

kızlar bu serbest bchg testide ne ne zaman yapılıyor baanda yapılırmı aaaa ne güzel belki onunla cinsiyet tahmini yaparız. .. yaptıranların kaç çıkdı?

bebeklik ikili taramada bakılıyor serbest bhcgye bu test 11-14. haftalarda yapılıyor birde 11. ve 12. haftalarda yapılırsa doğru olma ihtimali daha yüksekmiş(cinsiyet açısından)

kızlar 11-12. haftalarda rahim leğen kemiklerine doğru çekiliyormuş.o yüzden seyirmeler ve zonklamalar hissediyorsunuz.bunlar kesinlikle tekme değil.evet bebeğiniz hareket ediyor ama henüz çok hafif oldukları ve kasları gelişmediği için tekme hissedemeyiz.
benim de karnımdaki tüylerim acayip kalınlaştı.bir de bu haftalardan itibaren göbek altında dikine bir çizgi oluşması gerekiyor.oluşan var mı sanki benimki belirmeye başladı gibi.
mide bulantılarım azaldı gibi ama hala devam ediyor.Bir kaç gündür iştahım artmaya başladı sanki.
yarın benim de ikili testim var çok heyecanlıyım.inşallah hepimizin bebişleri sağlıklı olur kızlar.herkese sevgiler...................

günaydın kızlar, dün arkadaşımın ikili tarama testine baktım bu arada arkadaşım 20 haftalık gebe cinsiyeti erkek bhcg 48.2 yani onun tutuyo ben sonuçları bayramdan sonra alacam bakalım...

4-5 gündür çok iyiydim ama bugün rahatsızım sanırım...midem bulanıyor sanki...alla allaaa....hacg hormonu gene yüksek düzeyde arttı sanırım...

benım karnım sertleşmeye başladı sizlerin nasıl..

ben her sabah her sabah kusuyorum kayıtsız şartsız artık midem cok fena

dün gece agzımda cok acı bir tat vardı

offff
anne olmak gercektende zor sanırım

günaydın hepinize kızlar.....kadir geceniz mübarek olsun,dilekleriniz kabul olsun....bugün izne çıkıcak arkadaşlar varsa onlarada iyi bayramlar şimdiden.....benim 2 li test sonucum bu akşam alınacak artık eve gidince yazarım sonuçları....kendim yorumlayacağım ama:)) umarım hepimizin çok çok iyi çıkar...bu arada bakarım hcg hormonuma bende...

ben her sabah her sabah kusuyorum kayıtsız şartsız artık midem cok fena

dün gece agzımda cok acı bir tat vardı

offff
anne olmak gercektende zor sanırım

Günaydın herkese.Urlacım senin haftandayken bende öyleydim artık ben dayanamıcam falan demeye başlamıştım.Hersabah bigörev halini almıştı kusmalar.Ve karnım başta olmak üzere hertarafım ağrıyodu o kusmalardan dolayı.Allah yardımcımız olsun artık.9. haftaya doğru hafifliyo 10 haftada geçti benimki.Annelerimizin değerini şimdi değil doğduktan sonra anlıcaz.Benim ikinci bebeğim olduğu için biliyorum.Hergece en az 6-7 kez uyanınca ve herseferinde hiç gücenmeden oflayıp puflamadan zevkle kalkınca Anneliğin ne kadar kutsal olduğunu görücez.Allah sağlıcakla kavuştursun bizi bebeklerimize.:ecrin_bebek:

herkeslere günaydın güzel bayanlar kadir geceniz mübarek olsun dualarınız kabul dilekleriniz gerçek olsun inşallah

kızlar 11-12. haftalarda rahim leğen kemiklerine doğru çekiliyormuş.o yüzden seyirmeler ve zonklamalar hissediyorsunuz.bunlar kesinlikle tekme değil.evet bebeğiniz hareket ediyor ama henüz çok hafif oldukları ve kasları gelişmediği için tekme hissedemeyiz.
benim de karnımdaki tüylerim acayip kalınlaştı.bir de bu haftalardan itibaren göbek altında dikine bir çizgi oluşması gerekiyor.oluşan var mı sanki benimki belirmeye başladı gibi.
mide bulantılarım azaldı gibi ama hala devam ediyor.Bir kaç gündür iştahım artmaya başladı sanki.
yarın benim de ikili testim var çok heyecanlıyım.inşallah hepimizin bebişleri sağlıklı olur kızlar.herkese sevgiler...................

Günaydın Hamişler...
Herkese iyi kandiller öncelikle:) Yazıları okuyorum ve mutlu oluyorum, herkesin bebişi büyüyo, artık yavaş yavaş paylaştıklarımız kendi sıkıntılarımızdan çok bebeklerimizle ilgili olmaya başladı:) butterfly's benimde karnımda çok hafif belli olan bi çizgi var, hatta dün farkettim. Bugün 2li test günümüz bizim , bakalım neler olcak. Hem çok heyecanlıyım hem çok endişeli. Hayırlısı olsun hepimiz için.. Artık akşama yazarım yaşadıklarımızı..
Öptüm hepinizi, herkese huzurlu ve sağlıklı bi gün dilerima.s.

Günaydın arkadaşlar!Kadir geceniz mübarek olsun.Dua edelim birbirimize bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucaklarımıza almayı nasip etsin Allah.Onların acısını bize göstermesin.Her zaman anne babalarını sayan seven mutlu huzurlu çocuklar etsin inşallah..
Selinay canım benim bebeğim tam ortada yatıyo sırt üstü:)sağda veya solda değil...Tabi yatmak denirse sürekli kıpır kıpır..

günaydın arkadaşlar , şimdiden kadir geceniz kutlu olsun, dualarınız kabul olur inşaallah .

tüm dualar bebişler için olacaktır, muhtemelen :))

çok teşekkür ederim canım ekim 15 2 li teste çağırmıştı doktorum test sonunda cinsiyetini sölücem demişti bakalım hayırlısı ben hamile olduğumu öğrenmeden önce yani adetime 2 gün kala rüyamda görmüştüm oğlum olacağını sekiznisan ikibindokuz benimkide aynı şekilde ortada yatıyo ama ara ara sağa sola gidiyoki aradasancım oluyo az

bu arada ben bugün tam 10 haftalık oldum.
5 hafta nasıl geçti,,, hiç geçmicekmiş gibi geliyordu
daha 30 haftamız var..... o kadar heyecanlanıyorumki,
nasıl olacak, kime benzicek....
allah acısını göstermesinnn

Günaydın Kızlar hepinizin bu kandiliniz Kadir Geceniz mübarek olsun.Bu gece çok dua edelim kızlar birbirimiz için nede olsa insanın başkalarına yaptığı dua daha çabuk kabul olur ben hepiniz için dua edicem bu akşam.inşallah hepimiz hayırlısıyla bebişlerimizi sağlıkla mutlulukla ve huzurla kucaklarımıza alırız AMİN

kızlar bişi sorucam benim bebiş hep 2 gün önce gözüküyo ultrasonda normalde 9+5 im bugun ama ultrasonda 10+1 gözüküyo böle olan var mı aranızda doktorda erken döllenme olabilirdiyo buarada doğumuda 27 nisan olarak söledi,

çok teşekkür ederim canım ekim 15 2 li teste çağırmıştı doktorum test sonunda cinsiyetini sölücem demişti bakalım hayırlısı ben hamile olduğumu öğrenmeden önce yani adetime 2 gün kala rüyamda görmüştüm oğlum olacağını sekiznisan ikibindokuz benimkide aynı şekilde ortada yatıyo ama ara ara sağa sola gidiyoki aradasancım oluyo az

ya sengun ben geçen cumartesi doktora gittiğimde bana 9 haftalık dedi ki benim hesaplamama göre 10 haftalıktı sizin bebişler kıpırdaşıyomuş ama benimkinin henüz kol ve bacakları tomurcuklanmıştı yani uzamamaıştı ultrasondada kıpırdamıyodu :çok üzgünüm:siizinki nasıl kıpraşıyor şaşaırdım ya bende bi anormallik mi var

ya sengun ben geçen cumartesi doktora gittiğimde bana 9 haftalık dedi ki benim hesaplamama göre 10 haftalıktı sizin bebişler kıpırdaşıyomuş ama benimkinin henüz kol ve bacakları tomurcuklanmıştı yani uzamamaıştı ultrasondada kıpırdamıyodu :çok üzgünüm:siizinki nasıl kıpraşıyor şaşaırdım ya bende bi anormallik mi var

yok canım ne anormalliği bebeişin biraz geriden takip ediyodur canım en kısa zamanda haftasına yetişir hiç merak edip kafana takma

bursasu canım bebeğin en hızlı geliştiği dönem 10 -11 haftalarıymış doktorun dediğine göre diğer kontrole gittiğinde seninkide kıpraşmaya başlar görürüsün bak

X