Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar karnınızda tüylenme oldu mu? Bende olmaya başladı çok sinir bozucu Siyah siyah. Dedim bizim bebek esmer bişey olcak herhalde, kızsa yandı valla çok tüylü olmasın yavrucakkaydirigubbakcemile
evet bende de oldu.siyah ve kalınlar.ben de çok sinir oluyorum.acaba daha sonra dökülecek mi?
:çok üzgünüm:
kızlar bu serbest bchg testide ne ne zaman yapılıyor baanda yapılırmı aaaa ne güzel belki onunla cinsiyet tahmini yaparız. .. yaptıranların kaç çıkdı?
ben her sabah her sabah kusuyorum kayıtsız şartsız artık midem cok fena
dün gece agzımda cok acı bir tat vardı
offff
anne olmak gercektende zor sanırım
kızlar 11-12. haftalarda rahim leğen kemiklerine doğru çekiliyormuş.o yüzden seyirmeler ve zonklamalar hissediyorsunuz.bunlar kesinlikle tekme değil.evet bebeğiniz hareket ediyor ama henüz çok hafif oldukları ve kasları gelişmediği için tekme hissedemeyiz.
benim de karnımdaki tüylerim acayip kalınlaştı.bir de bu haftalardan itibaren göbek altında dikine bir çizgi oluşması gerekiyor.oluşan var mı sanki benimki belirmeye başladı gibi.
mide bulantılarım azaldı gibi ama hala devam ediyor.Bir kaç gündür iştahım artmaya başladı sanki.
yarın benim de ikili testim var çok heyecanlıyım.inşallah hepimizin bebişleri sağlıklı olur kızlar.herkese sevgiler...................
çok teşekkür ederim canım ekim 15 2 li teste çağırmıştı doktorum test sonunda cinsiyetini sölücem demişti bakalım hayırlısı ben hamile olduğumu öğrenmeden önce yani adetime 2 gün kala rüyamda görmüştüm oğlum olacağını sekiznisan ikibindokuz benimkide aynı şekilde ortada yatıyo ama ara ara sağa sola gidiyoki aradasancım oluyo az
ya sengun ben geçen cumartesi doktora gittiğimde bana 9 haftalık dedi ki benim hesaplamama göre 10 haftalıktı sizin bebişler kıpırdaşıyomuş ama benimkinin henüz kol ve bacakları tomurcuklanmıştı yani uzamamaıştı ultrasondada kıpırdamıyodu :çok üzgünüm:siizinki nasıl kıpraşıyor şaşaırdım ya bende bi anormallik mi var