2009 Nisan Anneleri buraya

günaydın kızlar 9.30 da randevum var,ikili taramam yapılacak bebişimi görecem gelince anlatırım hoşçakalın...

hadi bakalım , heyecanlı gün,
inşallah herşey yolunda gider ,,:nazar:

bu arada 2 li test nasıl yapılıyor, normal ultrasyından ne farkı var.
göbekten bakılıyor dimi ??

ya kızlar nerdesiniz.???

ben tek başıma yazışıyorum sanki .....
liste 70 kilişik maşallahı var, yazışan 10 kişi,,,,

hadi bakalım , heyecanlı gün,
inşallah herşey yolunda gider ,,:nazar:

bu arada 2 li test nasıl yapılıyor, normal ultrasyından ne farkı var.
göbekten bakılıyor dimi ??

yine normal ultrason ama bu sefer bebeğin ense pilisi kalınlığı ölçülüyor....senden kan alınıyor ve bilgisayara ense kalınlığı,kan değerlerin,gebelik haftan,senin yaşın verileri giriliyor ve sonucunda down sendromu riski belirleniyor.....bende yarın sonuç alıcam.....inşallah hepimiz hayırlı haberlerle gelirsin:nazar:

Hoşgeldin canım:)
Nasılsın?

saol canım sen nasılsın......iyiden iyiye sıkıntılar azalıyor mideyle ilgili.....zaten çok yoktu bende ama şimdi hiç yok.....ama göbek günden güne gerginleşiyor......eşimde sen iyice hamile kadınlara benzedin diyor bana....zaten doğal olan o değil mi dedim bende hamileyim çünkü:))
senin var mı sıkıntın

saol canım sen nasılsın......iyiden iyiye sıkıntılar azalıyor mideyle ilgili.....zaten çok yoktu bende ama şimdi hiç yok.....ama göbek günden güne gerginleşiyor......eşimde sen iyice hamile kadınlara benzedin diyor bana....zaten doğal olan o değil mi dedim bende hamileyim çünkü:))
senin var mı sıkıntın

canim hadi sen 3 ayi devirdin

senin var mı sıkıntın
Bende iyiyim çok şükür.
Ama bulantılarım devam ediyor
Başka da bir sıkıntı yok
6 ekimi bekliyoruz bebişimle birlikte:):CüvCüv:

günaydınnn nisan anneleri

oo selinay hadi bakalım hayırlı haberlerle gel inşallah

kızlar ben yıne bu sabah cıkardım hemde bişey yemeden

sabah sabah yaaaaa

bende bulantı istifra yemek yememek devam ediyorrrr

hep cubuk kraker corba aynı seyllerrr

ne yesem cıkarıyorum ve bebegımde beslenemıyordurrr offfffffffff

Gece 5 gibi açikan varmi aranizda

sanki sahura kalkiyorum. Hergece ayni saate ;
baş ucumda çubuk kraker , yiyorum.

Kızlar günaydııııınnnn..:) Dün yoktum, yazamadım. Yazdıklarınızı yeni okudum. Dün baya parasal verilere takılmış hamişler, hala dr. kararı, hastane kararı veremeyenler var.
Kızlar siz kadın doğum doktoruna hamile kalınca mı gittiniz? Yani normal şartlarda evlenmeden önce başlamak üzere daha sonrada değişik sürelerde gitmek gereken bi dr. arada smear testi vs.. gibi biçok kontrolümüz var, rahim kanseri diye bi gerçek var. Yani ne bilim ben 2 yıllık evliyim ve evlenmeden 1 ay öce başlamak üzere aynı dr.a gidiyorum. Hamilelik ve doğum işi başka önemli bi konu, çok şükür ki ben dr.umdan çok memnun olduğum için hala devam ediyorum. Hastane konusuna gelincede bu tercih meselesi ssk.nız varsa gittiğiniz dr. her yere geliyo. Devletimiz sağolsun bir çok kolaylık sağlıyor lakin sürekli herşeyi de değiştiriyo. Ortalama 3 aylık hamile olduğumuzu düşünürsek, 6 ayda bu ülkede neler olur neleerr!! İstanbulda devlet hastanesi çok ama hastanedeki muamele konusu biraz acımasız:) Artık her özel hastanede ssk geçiyo, arada tabi değişik fiyat farkları var ama en azından karşılaştığımız muamele insanca...
Biraz da hamileliğin tadını çıkaralım, bulantılarda azaldı:) Bayramda belki biraz nefes alır, haftalardır aç olan karnımızı doyururuz:))

X