- 22 Ağustos 2008
- 965
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet ssengun medical gerçekten pahalı doğum fiyatları da öyle. ben muayene ücreti11.5 oldu diye başladım. bi de hamileliğin başında yapılması gereken tüm testlere 30 ytl ödemiştim uygun gelmişti. ama doğum fiyatları öyle değil. ama dediğiniz gibi bu saatten sonra doktor değiştirmek aramak alışmak zor gibi geliyo. ben neredeyse 3 aylık oldum o yüzden devam edicem galiba. ama hala istanbul avrupa yakasındaki doktor tavsiyelerine kulak vermiyor değilim.
evet ssengun medical gerçekten pahalı doğum fiyatları da öyle. ben muayene ücreti11.5 oldu diye başladım. bi de hamileliğin başında yapılması gereken tüm testlere 30 ytl ödemiştim uygun gelmişti. ama doğum fiyatları öyle değil. ama dediğiniz gibi bu saatten sonra doktor değiştirmek aramak alışmak zor gibi geliyo. ben neredeyse 3 aylık oldum o yüzden devam edicem galiba. ama hala istanbul avrupa yakasındaki doktor tavsiyelerine kulak vermiyor değilim.
Kızlar özel olduğu için mi tahlillere bu kada para ödüyorsunuz?
evet cnm özellerde çoğunlukla ssk harici para ödeniyor sanırım.
ssengüncüm ben bir de doktorumdan (tülin kocatepe) memnunum o yüzden para konusunu fazla dert etmeyip devam edicem. çok teşekkür ederim önerin için.
kızlar benim dün geceden beri çok dişim ağrıyor. doktorumdan izin aldım şimdi dişçiye gidicem. şimdilik hoşçakalın. sonra görüşürüz
evet cnm özellerde çoğunlukla ssk harici para ödeniyor sanırım.
ssengüncüm ben bir de doktorumdan (tülin kocatepe) memnunum o yüzden para konusunu fazla dert etmeyip devam edicem. çok teşekkür ederim önerin için.
kızlar benim dün geceden beri çok dişim ağrıyor. doktorumdan izin aldım şimdi dişçiye gidicem. şimdilik hoşçakalın. sonra görüşürüz
geçmiş olsun canım
gnlm kvrck canım hastaneden hastaneye ssk indirim oranı farklı herhalde ondan değişiyo
Arkadaşlar dikkat ediyorum sürekli doktorlar ve ücretleri konusunu konuşuyosunuz.Yani içimizde bunca güzel şey oluşurken siz neleri kafaya takıyosunuz.Ben özel hastaneye gitmiyorum mesela ama doktorumun özel muayenehanesine gidip 120 YTL veriyorum çok çok memnunum.Hastanemde devlete bağlı araştırma hastanesi daha yeni yapıldığı için özel hastanelerden bile lüks ve temiz.(ablam daha yeni doğum yaptığı için biliyorum hemşiredir kendisi).Odalar 2 kişilik istersen özel oda alıyosun.En önemlisi çok temiz.Bence özel hastanelere boşuna gidiyosunuz.Tabi oradaki hastane ve doktorlarını bilemem ama fikrim bu.
bende medicalde tüm kan testlerini yaptırdım 180 ytl para ödedik yani insandan insana değisiyomu bu fiyatlar bende ssk lıyım
Arkadaşlar dikkat ediyorum sürekli doktorlar ve ücretleri konusunu konuşuyosunuz.Yani içimizde bunca güzel şey oluşurken siz neleri kafaya takıyosunuz.Ben özel hastaneye gitmiyorum mesela ama doktorumun özel muayenehanesine gidip 120 YTL veriyorum çok çok memnunum.Hastanemde devlete bağlı araştırma hastanesi daha yeni yapıldığı için özel hastanelerden bile lüks ve temiz.(ablam daha yeni doğum yaptığı için biliyorum hemşiredir kendisi).Odalar 2 kişilik istersen özel oda alıyosun.En önemlisi çok temiz.Bence özel hastanelere boşuna gidiyosunuz.Tabi oradaki hastane ve doktorlarını bilemem ama fikrim bu.
evet canım muane 11 ytl ve mesela her ay kan tahlil için 20 ytl falanmış ikili üçlü içinde 30-40 mış bencede güzel tanıdıkda var ..bayramdan sonra gidecem bu hafta gideyim diyorum ama geçen hafta gittim hastaneye bebeğimi bana göstermeselerde ben kafamı çevirip bakdım sordumda kalbi atıyormu dedim evet zaten dosyayada + koymuş herşey pozitif demek sanırım...şuanlık için rahat..bayramdan sonrada gidiym ikili yaptırır dr...işde benım bi uatrım olduğu için belki her ay kana biraz fazla öderiz yada devletde yaptırırım hormon tahlilimi....
canım sezeryanda tek kişilik oda 985ytlmiş...swit odada 1800 ytlmiş...bence gayet iyi demi...
ben kızlar doğumdan korkuyorum yaww..aslında sezeryandanda..ama daha önce ameliyat olduğum için anesteziyi biliyorum..ay bilemiyorum ..ne yapacağımıı...korkunun ecele faydası yok derler ama.. neyse nisan ayı gelsin ondan sonra ruh halim nasıl olur b bilemem:))
KORKMA CANIM NORMAL YAP BENCE,BEN İLK DOĞUMUMU NORMAL YAPTIM 100.YIL HASTANESİNE GİDİYORUM 800 YTL ÖDEYECEM NORMAL DOĞUMA,HASTANEYİ BEĞENDİM BAKALIM FİKİR DEĞİŞMEZSE...
hep para hep para bende sıkıldım bu konudannnn
hep para hep para bende sıkıldım bu konudannnn
ya bu arada geçen günlerde deli gibi midesi bulananlar vardı nooldu artık yavaş yavaş bitiyo sanırım
haklısınız arkadaşlar bırakalım parapul konularını.
bugün dişçiye gittim ben. 20 lik dişim çıkmaya çalışıyomuş. apse yapmış. yani durdu durdu hamileliğimi buldu çıkmak için. dişçim largopen isimli bir antibiyotik kullanmam gerektiğini söyledi. ama önce doktorumdan izin alıcam. aslında izin verse de ben hamileyken hiçbir ilaç kullanmak istemiyordum. ama geçmezse apse, bebeğe zarar verir diye korkuyorum