2009 Nisan Anneleri buraya

merhaba kızlar ben de bugun ılkkez katııyorum buraya ama sanırım cogunuzun ılk bebegı benım aksıme benım 2.de o bakımdan sızdekı o dert bendede var aca nısan bebeklerının annaye hedıyeleri bu erken buyumemı aslında oglumda cok bekledım ancak 6.ayda hamılelık gıydım ama bunda 4. ayda gıyerım gıbı napcaz bılmem bgercı aradan zaman gecmedıgı için benım hazırlıgım var ama her hamılelık yenı bı heyecan ve yenı heves o yuzden yine bısıler alcam sanırım allaha emanet olun sağlıkla sıhhatle kucaklarız İNŞ

Hoşgeldiniz:)
hayırlı olsun.

Nisan anneleri çoğalıyor..
Herkese hayırlı sağlıklı doğumlar nasip olur inşallah..

şu ana kadar sorduğum 3. farklı soruydu ve bu da cevaplanmadı kızlar senağlama nie ciddiye almıosunuz beni senağlama ben de nişantaşı çocuğuyum, ben de üniversite mezunuyum ne olur alsanıza aranızaaaaaaaaaaaaa :tomato: zaten raporluyum, canım sıkkın, hareketlerim kısıtlı, çok sıkılıoyorum. bu kadar acitasyon yeter mi :mymeka:

herkese merhaba kızlar. bende bir terslik var sanırım kızlar. çoğunuzda bulantılar uyanınca oluyor, bende ise uyanınca bişey yok. ne zaman kahvaltı yapsam işte o zaman yediğime bin pişman oluyorum. çok kötü bulantım başlıor. kızlar bu nedir ya??? aranızda benim gibi olan var mı:KK43:(

benimde çoğu zaman yedikten sonra çıkıyodu canım,şimdi daha rahatım hatta benim ilk zamanlar sadece akşamları miğdem bulanıyodu kalkamıyodum bile inşallah geçecek bu zor günler...

nerde yaptırıyorsun özeldemi para ödediğin için soruyorum canım..

evet özelde

kızlar benim sat 6 temmuz ama 6 temmuzdan 11 temmuza kadar birliktelik olmadı

11 temmuzdan 14 temmuza kadarda olmadı

14 temmuzda sigillerim yakıldı

10-13 gün de o yüzden olmadı

benim bebişim....25-26 tarihleri arası

oldu sanırım

ama sattan hesaplandı için kafam karışıyor

dogumada doktor ölçümünde

12 -17 nisan arası olarak ultrasyon sonuçlarından cıktı verdi........

benimde ikinci hamileliğim ilk bebeğimde yaşamadığım bütün her şeyi sonuna kadar yaşamaya kararlıyım.doğuma gitmeden önce (sezeryan) kuaföre bile gitmeyi düşünüyorum.kırmızı kurdelamıda unutmayacağım

1-
cankuska --------------------- sat 24 haziran -- mdt 8 nisan
2- ade_merke ------------------- sat 25 haziran -- mdt 1 nisan
3- fato 83----------------------------sat 25 haziran -- mdt 1 nisan
4- umutyaren-----------------------sat 25 haziran -- mdt 1 nisan
5- RUMELİLİ --------------------- sat 26 haziran -- mdt 2 nisan --- Avrasya Hospital-------- Dr.İstepan Suna
6- nalan82 ------------------------ sat 26 haziran -- mdt 2 nisan
7- galatea79-----------------------sat 29 haziran --- mdt 5 nisan
8- ekim29-------------------------sat 29 haziran—mdt 6 nisan
9- sapphire-------------------------sat 30 haziran—mdt 6 nisan----- Nisa hastanesi---- Dr.Asiye Uzun
10- betül19--------------------------sat 30 haziran ----6 nisan --- Dr ziya kalem özel hastane
11- joliefr---------------------------sat 1 temmuz --- mdt 1 nisan
12- meral_83 ---------------------- sat 1 temmuz --mdt 7 Nisan ---- özel çorum hst. ----Dr. Ziya Kalem
13- gülemnur-----------------------sat ? temmuz – mdt 7 Nisan
14- hewal_25 --------------------- sat 1 temmuz -- mdt 9 nisan---Alsancakta Salim Şehirali
15- GECEYARISIGÜNEŞİ --- sat 2 temmuz -- mdt 8 nisan
16- s_ebru --------------------------- sat 2 temmuz -- mdt 8 nisan --- 29 mayıs üsküdar tıp merkezi
17- sekiznisanikibindokuz ------sat 2 temmuz -- mdt 8 nisan
acem_kizi -------------------- sat ??????? -- mdt ??????? (acı kaybımız)
19- aliye83------------------------sat 3 temmuz – mdt 9 nisan --Bahçelievler medicak park Hst.--Dr Tülin Gürel kocatepeye
20- butterfly 's' -------------------- sat 4 temmuz -- mdt 10 nisan
21- ınspire--------------------------sat ?? temmuz –mdt ?? nisan
22- selinay2002--------------------sat 4 temmuz -- mdt 10 nisan-----100.yıl hastanesi---
23- cicoşş ---------------------------sat 5 temmuz –mdt 11 nisan ---- özel defne hastanesi - dr. hülya artuç
24- özlem1979--------------------sat ? temmuz –mdt 11 nisan
25- Armonia------------------------ sat 6 temmuz -- mdt 12 nisan ---- kozyatağı acıbadem hst. --- dr. cem öncüloğlu
26- urla ------------------------------ sat 6 temmuz -- mdt 12 nisan
27- kselma ------------------- ----- sat 6 temmuz -- mdt 12 nisan ---- 8 Eylul Hastanesi -- dr Umit İnceboz
28- sinemsin2811 --------------- sat 07 temmuz -- mdt 13 nisan --- özel gebze merkez hastanesi --- dr. cihangir ay
29- seaflower ---------------------- sat 8 temmuz -- mdt 14 nisan
30- april16 -------------------------- sat 9 temmuz -- mdt 15 nisan ---Özel Kadıoğlu Hastanesi.---Dr.Oğuzhan Bey
31- ela-çınar ----------------------- sat 9 temmuz -- mdt 15 nisan
32- tuğçe8 -------------------------- sat 10 temmuz -- mdt 16nisan
33- tüley ----------------------------sat 10 temmuz -- mdt 16 nisan
34- elavinya ------------------------ sat 11 temmuz -- mdt 17 nisan
35- akyamm ----------------------- sat 11 temmuz -- mdt 17 nisan
36- nisanur_25 --------- ---------sat 11 temmuz – mdt 17 nisan ------Nisa Hastanesi ---- Dr. Nuray Hanım
37- prettybaby---------------------sat 11 temmuz – mdt 17 nisan
38- şen_ay ------------------------- sat 12 temmuz -- mdt 18 nisan -----100.yıl hastanesi sinan yurdunkulu
39- nefisem ------------------------- sat 12 temmuz --mdt 18 nisan
40- zerran81-------------------------sat ?? temmuz – mdt 18 nisan
41- roseberry ---------------------sat 13 temmuz -- mdt 19 nisan
42- yakamozzzzzz ---------------sat -- temmuz – mdt 19 nisan
43- shiny------------------------------sat 13 temmuz -- mdt 19 nisan
44- elfide ---------------------------- sat 13 temmuz -- mdt 19 nisan -- TDV 29 Mayıs Hastanesi-Nesrin Fener
45- demet --------------------------- sat 14 temmuz ...mdt 20 nisan ......Or-Ahayim balat Hastanesi-Nevin Şençoban
46- giznur--------------------------sat14temmuz-----mdt 20 nisan
47- dermanz----------------------sat 14 temmuz----mdt 20 nisan---Avrasya Hospıtal--Dr.Nurcan Dalan
48- ebrartuba--------------------sat 15 temmuz --- mdt nisan 22 ---Antalya Eğitim ve Araştırma Hst. - Dr.Orhan Hoşgör
49- gonya ------------------------ sat 15 temmuz-- mdt 16 nisan
50- delikizin turkusu ------------ sat 15 temmuz -- mdt 21 nisan
51- gonya --------------------------- sat 15 temmuz-- mdt 16 nisan
52- bebeklik ------------------------sat ??? temmuz – mdt ??? nisan
53- aprıl23-----------------------------sat 17 temmuz---mdt 23 nisan
54- APRIL23------------------------ sat 17 Temmuz -- mdt 23 Nisan
55- glnm_kvrck------------------- sat 17 temmuz -- mdt 24 nisan
56- ŞİRVAN------------------------- sat 18 Temmuz -- mdt 25 nisan- Göztepe Medical Park- Dr Mine Kaymakçı
57- bursasu--------------------------sat 18 temmuz - mdt 24 nisan----jimer k. d. has. Dr.Jale Gürlüler
58- sema.cık ------------------------sat ? temmuz ---mdt 27 nisan --- Bursa Zübeyde hanım Hst. --Dr
59- eda_edanur----------------------sat 20 temmuz—mdt 26 nisan
60- ssengun------------------------- sat 20 Temmuz ---mdt 28 nisan--- Bursa Medical Park –Dr. Murat Aslan
61- sinem ozler --------------------sat 22 temmuz – mdt 28 nisan
62- tazefasülye----------------------sat 22 temmuz – mdt 28 nisan
63- avşarkızı38---------------------sat22 temmuz --- mdt ? nisan
64- pırıl-----------------------------sat 22 temmuz –mdt 29 nisan

65- Fatoş3458 -------------------- sat ???????
66- poemee ------------------------ sat ?????????? mdt ???

yeni gelen arkadaşlar ekledim sizleri ; allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

kızlar kaç kişi olmuşuz ya ama kimse girmiyo sohbete:1no2:

kızlar bugun bebişimi gördüm dr çok keyifli bi bebek bi bacağını uzatmış bi bacağını dizinden bükmüş kollarıda başının yanında usluca yatıyordu ona baktığımızı anladı herhalde rahatı bozuldu keratanın oynamaya başladıkaydirigubbakcemile2annesinimn kuzusu çok güzeldi maşallah 2li tarama testimiz yapıldı bugun 10gun sonra alıcaz sonucunu ense kalınlığını olçtü dr 1 cm miş 3 e kadar normal ii dedi şükürler olsun.bu arada burdada 60 a yapıyorlar testı ben özel yaşam sağlık merkezine gittim 35 den 12 ye düşmüş şaşırtıcıydı ama kan alırken çok acıttııııısenağlamaolsun bebişim için herşeye değer:nazar::nazar::nazar::nazar:

ben yokum listede satım 1temmuz dogum 7 nısana gelıyor ama ben ılk bebegımı 25 gun once dogurdum yanı buda bence en gec 25 martta dogar olsun yınede ben nısan annesiyim öle görüyom kendimi hem doğacakla öleceği bi allah bilir

kızlar bugun bebişimi gördüm dr çok keyifli bi bebek bi bacağını uzatmış bi bacağını dizinden bükmüş kollarıda başının yanında usluca yatıyordu ona baktığımızı anladı herhalde rahatı bozuldu keratanın oynamaya başladıkaydirigubbakcemile2annesinimn kuzusu çok güzeldi maşallah 2li tarama testimiz yapıldı bugun 10gun sonra alıcaz sonucunu ense kalınlığını olçtü dr 1 cm miş 3 e kadar normal ii dedi şükürler olsun.bu arada burdada 60 a yapıyorlar testı ben özel yaşam sağlık merkezine gittim 35 den 12 ye düşmüş şaşırtıcıydı ama kan alırken çok acıttııııısenağlamaolsun bebişim için herşeye değer:nazar::nazar::nazar::nazar:

Ah canııııımmmm yerim onu beeennnhihoyyyt Hayırlı olsun canım sevindim iyi haberlerine. Bakalım bizde yarın gitcez, büyümüştür sıpam:ecrin_bebek:

Günaydın kızlar
Gözünaydın ade_marke:)
Darısı bizim başımıza inşallah
Seni gördüm selenay sanada günaydın :)

herkese günaydın
kızlar bugün kendimi çok iyi hissediyorum. bulantı falan bişey yok :nazar:

dün akşam ve bu sabah kahvaltıda nesfit kahvaltılık gevrek yedim süt tüketebilmek için.
ya süt ya da nesfitin vitamin ve minealleri kendimi iyi hissetmemi sağladı.
herkese tavsiye ediyorum. umarım sizdede işe yarar.hihoyyythihoyyyt:enbuyukkk:

oy kıyamam bende izmirde balçova özel ilgi polikinligine gidiyorum

sen nerde oturuyorsun

semacık nesfitin bebege sakıncalı olmasın

ben bu sabah bulantıyla kalktım ve istifra ettim

eşimde ilk defa gördüü kıyamam tedirgin oldu

canım %100 doğal tahıllar ve kurutulmuş meyve parçaları var.
dün forumda sormuştum ve ilk aylarda doktorlar öneriyormuş zaten.

Günaydın sema
Günaydın sengün
Günaydın urla
Arada bir dişim ağrıyo o kadar
şimdilik herşey yolunda
Sizde ne var ne yok ?

Günaydın kızlar...
Sabh yine çok zor uyandım ve işe geldim malesef.Evde olan arkadaşları çok kıskanıyorum.Şimdi tv yi açıp karşısına yatıp uyumak vardı:KK43:
Ade merke 11 hafta 6 günlük doktora gtmişsin ve çok güzel yazmışsın.Şaşırdım walla.Kolları var bacakları var.Hareket ediyooo..Bende haftaya çarşamba gideceğim tam 12 haftamızı dolduracağız.O kadar herycanlanıyorumki ne görücem diye.Yani koları bacakları olucak.Belki hareket edicek.Tam bir bebek görücem inşallah.Çoook heycanlıyım çoookkkk....

X