2009 Nisan Anneleri buraya

kızlar sanki ağzımdaki acılıklar geçdi gibi normalmi sizce..ama mide bulantım oluyor heleki sabah yatakdan kalkmak işgence gibi geliyor hasta gibi uyanıyorum sabah uyanırken sizlerdemi öyle uyanıyorsunuz yoksa bendemi anormallik..

ve gözlerimde kirpik kısmımda hamilelerde olan kırmızı gibi oluyor yaa ondan oluşdu gibi aynaya bakınca farkettim dün:))) birde baygın baygın bakıyorum:)))

ay birde kızlar göğüs uçlarımda büyüdü gibi korkuyordum bebek nasıl emer diye ama şimdiden büyüyorlarsa son aya kadar ne kadar büyüyecek diyorum şimdiden..birde şişdiler kocaman oldular:))

ben biraz daha iyiyim artık 7.30 da kalkıyorum oğlumu okula gönderiyorum,mecburum birazda iyi olmaya yani şimdi okula gidecem yanına öğle arası,hergün gidemiyorum en azından haftada 2 fln gidiyim diyorum bozuluyo gitmeyince...

Kızlar bi çok arkadaşım ve kız kardeşim cinsiyeti ikili tarama testinde öğrendi,bende oğlumu 12 haftalıkken öğrendim ama gittiğim doktor 4. aydan önce sölemiyomuş cinsiyeti hepiniz benden önce öğrenirsiniz cinsiyeti bu gidişle.....

benimkide 4,5 5 ay dedi

en son bennn

sanırım:kızgın::kızgın::kızgın:

ben biraz daha iyiyim artık 7.30 da kalkıyorum oğlumu okula gönderiyorum,mecburum birazda iyi olmaya yani şimdi okula gidecem yanına öğle arası,hergün gidemiyorum en azından haftada 2 fln gidiyim diyorum bozuluyo gitmeyince...

canım git git tabi şimdi oğluşun neler düşünür...ona çok ilgi göster..canım benım yaaa...biliyorum kötüsün ama bak inanki dışarı çıkınca daha iyi olacaksın..hem yürüyüş olurr...komşum bana diyorki evde otur otur sen şiş doğuramıyacan o bebeği diyorr:))) nasıl gülüyorum...haklı kadın ama hava biraz daha serinlesin çok sıcak fenalık gliyor...

kızlar sanki ağzımdaki acılıklar geçdi gibi normalmi sizce..ama mide bulantım oluyor heleki sabah yatakdan kalkmak işgence gibi geliyor hasta gibi uyanıyorum sabah uyanırken sizlerdemi öyle uyanıyorsunuz yoksa bendemi anormallik..

Canım bendede oluyor sabah bulantıları.
Yataktan kalkmak istemiyorum.
Az kaldı biraz daha sabretmemiz lazım.kaydirigubbakcemile2

valla benim oğlumda, 12 haftalık %80 erkek, ama yinede gelecek ay tam bakarız dedi doğru çıktı yani çoğuna böle bi tahminde bulunuyolar inşallah bizede söylerler ama sanmam arkadaşlarım aynı doktora gitti 4 aydan önce sölemedi.

kızlar ben kaçar ,gelince görüşürüz biraz yürüyüm ztn 67 kiloyum hehe ,napcaz bu kiloları.

Kızlar yavaş yavaş düzeliyoruz galiba:) Dün baya iyiydim günler sonra ama akşam biraz fenalaştım. Sabahta korkunç bi bel ağrısıyla uyandım hala da devam ediyo:KK43:
Az önce doktor amcamızla konuştuk, yarın gidicem. Aslında haftayaydı randevumuz ama bayramda tatile gitmek istiyoruz dr. önce ben görim dedi, onay vericek yani:)
Bakalım bebiş ne alemdeymiş....Bu arada korkunç bi açlık başladı sürekli yemek yemek istiyorum nolucak böyle bilmem:uhm:
Herkese bulantısız bi gün dilerim:nazar:

Arkadaşlar dün ilk hamile kıyafetimi aldım.Çok garip geliyo ilk giyince, yakışmadı gibi oluyo sanki.ama sonunda istediğim tarzda spor bi blue jeen ve kırmızı bir gömlek aldım.ama gömleği henüz giymicem çok büyük gibi geliyo oysa en küçük beden.Siz neler yaptınız bu konuda?

ben alıcam kısmetse bayramlığımı çünkü var olanlar çokta şık durmuyor artık....hadi kotlar bir nebze daha başkada kumaşlarım hiç olmaz diye tahmin ediyorum.... bayramda 13+4 olucaz kısmetse yani 14.haftanın içinde biz artık alalım canım hamiş kıyafeti:))

ben de aldim hamile kiyafeti. Eski pantalonlarım sıkıyor giymek istemiyorum. Hamile pantalonlarının gobek kismi lastikli oldugu icin cok rahat. Epey belli oluyor gobus masallah. cinsiyeti belli mi diye sormaya basladilar :)

herkese merhaba kızlar. bende bir terslik var sanırım kızlar. çoğunuzda bulantılar uyanınca oluyor, bende ise uyanınca bişey yok. ne zaman kahvaltı yapsam işte o zaman yediğime bin pişman oluyorum. çok kötü bulantım başlıor. kızlar bu nedir ya??? aranızda benim gibi olan var mı:KK43:(

ben de aldim hamile kiyafeti. Eski pantalonlarım sıkıyor giymek istemiyorum. Hamile pantalonlarının gobek kismi lastikli oldugu icin cok rahat. Epey belli oluyor gobus masallah. cinsiyeti belli mi diye sormaya basladilar :)

kselma cım bende sadece bendemi bu göbek var diyodum.görenler sen çok şişeceksin galiba diyolar.Bende bi gariplikmi var yoksa diye endişeleniyodum yani.Seninle haftalarımızda aynıymış.Allah hayırlısıyla kavuştursun bizi bebeklerimize artık.:ecrin_bebek:

Bende aldım 1-2 bluz mecburen çünkü karnım fecii. Pantolanlarım olmuyo ama büyük gelen 1-2 tane pantolonum vardı şimdilik onları giyiyorum artık tam oluyolar:)
Bakalım yarın doktor amca ne dicek?

Kızlar bu arada böbrek ya da bel ağrısı olan varmı? ben eğilemiyorum bile ağrıdan:KK43:

merhaba kızlar ben de bugun ılkkez katııyorum buraya ama sanırım cogunuzun ılk bebegı benım aksıme benım 2.de o bakımdan sızdekı o dert bendede var aca nısan bebeklerının annaye hedıyeleri bu erken buyumemı aslında oglumda cok bekledım ancak 6.ayda hamılelık gıydım ama bunda 4. ayda gıyerım gıbı napcaz bılmem bgercı aradan zaman gecmedıgı için benım hazırlıgım var ama her hamılelık yenı bı heyecan ve yenı heves o yuzden yine bısıler alcam sanırım allaha emanet olun sağlıkla sıhhatle kucaklarız İNŞ

Sevgili Ebrartuba,
Bana da ayni sekilde rekora kosuyorsun diyolar bakalim nasil olacak gobusler ileride :CüvCüv:
laf aramizda ben biran once belli olsun isterdim. :eek: Herkes bilsin hamis oldugumu sırnaşık şey

Sevgili April16,
Ayni sekilde bel agrilari var hatta korktum bi ara Allah korusun kotu birsey olacak diye ama sukur simdilik iyi gidiyoruz. :nazar:
Allah hayirlisiyla bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin insallah..

Dun dogum olayi konusulmus. Ben de simdiden dusunuyorum nasil doguracagim acaba diye. Dun kadinlarkulubunun dogum yapan annelerle ilgili kismina goz attim birazcik. Bi laf duydum ilk kez hosuma gitti sizinle de paylasayim "Allah bi avazda kurtarsin insallah" diyorlarmis. ilk kez duydum kaydirigubbakcemile3

X