- 17 Eylül 2007
- 1.996
- 2
ikili taramam 4 akimde yapılcak benimde
80 ytl ödeyecegim
nerde yaptırıyorsun özeldemi para ödediğin için soruyorum canım..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ikili taramam 4 akimde yapılcak benimde
80 ytl ödeyecegim
Kızlar bi çok arkadaşım ve kız kardeşim cinsiyeti ikili tarama testinde öğrendi,bende oğlumu 12 haftalıkken öğrendim ama gittiğim doktor 4. aydan önce sölemiyomuş cinsiyeti hepiniz benden önce öğrenirsiniz cinsiyeti bu gidişle.....
ben biraz daha iyiyim artık 7.30 da kalkıyorum oğlumu okula gönderiyorum,mecburum birazda iyi olmaya yani şimdi okula gidecem yanına öğle arası,hergün gidemiyorum en azından haftada 2 fln gidiyim diyorum bozuluyo gitmeyince...
kızlar sanki ağzımdaki acılıklar geçdi gibi normalmi sizce..ama mide bulantım oluyor heleki sabah yatakdan kalkmak işgence gibi geliyor hasta gibi uyanıyorum sabah uyanırken sizlerdemi öyle uyanıyorsunuz yoksa bendemi anormallik..
ben de aldim hamile kiyafeti. Eski pantalonlarım sıkıyor giymek istemiyorum. Hamile pantalonlarının gobek kismi lastikli oldugu icin cok rahat. Epey belli oluyor gobus masallah. cinsiyeti belli mi diye sormaya basladilar :)