2009 Nisan Anneleri buraya

bizim nisan annneleri çok tembel çıktı;
kimse girmiyormu nete ; herkes yatıyo paso ;
diğer konular hızla ilerlemiş , burası dün bıraktığım sayfada ;
listede 60 kişi var , yazışan 10 kişi ,,,,,,
tembel nisan anneleriiiiiiiiiiiiii

kaydirigubbakcemile3 HERKES YATIYOR ANLAŞILAN. off off beni bıraksan bende yatıcam yaa çalışan hamile olmak ne zormuş. istediğin zaman yatamıyon. uykulu uykulu bilgisayar ekranına bakıyoz. neyse rabbim kolaylığını versin inşallah. cinsiyet tahminine gelinnce ben ilk hamile kaldığımdan beri erkek hissediyorum çevremdeki herkes kız diyor. :emir_bebek:ama dğn gece rüyamda erkek bebek gördüm çok güzeldi.. hayırlısı olsun.

hele şükür kızlar gelmiş ;
ben bugün iyi sağılırım , uykusuzluk dışında ,,,,,,,
hatta dün akşam kendimi 1 aydan beri ilk defa iyi hissettim.
yavaş yavaş geçiyormu ne .....
ama daha 8 haftalık - 1 / 2 ay daha var ....

cinsiyet tahminine gelince ;
çevremde herkes kız diyor, açıkçası bizde kız istiyoruz. çin takviminde de kız çıktı.

ama severken hep oğlum diye seviyorum .ağzımdan öyle çıkıyor, oda 8 aylık bir yiğenim var ondan kalma bir alışkanlık galiba....

Canım bugün bana da öyle şeyler oldu.
Bende anlamadım
Ama hissetmemiz için daha çok küçük değil mi?

Cinsiyet tahminine gelince ben hep oğlum olacakmış gibi hissediyorum
Sağlıklı olsun kız erkek farketmez
Allah herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin...

bizim nisan annneleri çok tembel çıktı;
kimse girmiyormu nete ; herkes yatıyo paso ;
diğer konular hızla ilerlemiş , burası dün bıraktığım sayfada ;
listede 60 kişi var , yazışan 10 kişi ,,,,,,
tembel nisan anneleriiiiiiiiiiiiii

sanki herkes hamileyim deyip kaçıyo dimi heyecenla her sabah açıorum ne var yok diye aynı duruyo olmaz kıslarrr nerdesinizzzzzz

Günaydın arkadaşlar.Sanırım bulantılarımız biraz hafifledi hepimizin.En azından önceki haftalar gibi yarı sarhoş gezmiyorum ben.Bu arada pazartesi dk.randevum var çok heyecanlıyım zaman geçmiyo sanki.Kardeşim ısrarla cinsiyeti belli olmuştur diyo ona göre hediyeler alacakmış.Bana göre erkek bebişim ama kız olursa da üzülmem hatta kızım çok sevinir kızkardeş isityo çünkü.

bu arada kızlar karnım çok çıktı benim ya dar badilerimi giyemez oldummmmm.

Benimde pantolon sorunum var.Beli sıkıyo hepsinin ne alıcamıda bilmiyorum daha ilk aylardan.Ayrıca üstüme badi giyemiyorum artık bol şeyler daha rahat oluyo.Ne hamilelik giyebilecek durumdayız ne de normal kıyafetler.Garip bişey olduk yaaa kaydirigubbakcemile3

merhaba arkadaslar bende nisan annesi olucam galiba :) 14 nisan gibi dogum gördü doktorum.
kalbini dinletti eşimle bana.kuş gibi sanki pır pır atıyo.her sabah uayndıgımda ultrasyon resmine bakıp ''günaydın hayatım bugun bir gün daha büyüdün'' diyorum ona.ultrasyonda kafasını ve vücudunu görebildik sadece inşallah bu ay gidince ellerini aykalarınıda görebillicem yavrumun.öyle heyecanlıyımki anlatamam.içim içime sıgmıyo.hepimize hayırlı dogumlar arkadaslar..

herkese merhaba nisan anneleri. biz de bugün 10 haftayı geride bıraktık. bulantılarım azalmaya başladı. uzun sürseydi ne yapardım bilmiorum. çok yıpratıcı bişey kızlar bu bulantılar ya Çok üzgünüm çoook ben raporluyum buna rağmen çok söyleniorum. çalışan arkadaşlarım valla allah yardımcınız olsun. benim sol bacak yanım fena halde uyuşuyor, karıncalanıyor ve bacağıma şiddetli kramplar giriodu. dr bana maden suyu tavsiye etti. çok şükür gece ilk defa daha rahat uyudum. bu arada canlarım bebeği hissetmeniz şu anda mümkün değil. benim bi akrabam da hamile, o da diodu hissediorum falan diodu, bebeğin kalp atışlarını dinletiodu eşine. ben de demiştim ki gazdır o gazz :roflol: o da inat etti, kızdı hayır öyle değil falan. sonra ben internetten araştırdım bebeğin kalp atışlarını ancak 21. haftadan sonra hissedebilirmişiz, o da pozisyonu uygunsa. ama akrabam bunula yetinmeyio dr.una sordu, dr. da aynı şeyi sölemiş. ama gerçekten hissetmeyi çok istiyorum. sanırım gebeliğin 4. ayından sonra cefası bitip sefası başlayacak inşallah. :CüvCüv:

kızlar bu yazıma ne diyorsunuz.....
şimdiden hissedilirmi acaba?

Şirvancım bende senle aynı şeyleri hissettim ama dedim kendi kendime hayatımdaki tek konu bebek psikolojik bi histir benimki... Bilemiyorum belkide hissediyoruzdur, malum şimdiki çocukla bi alemkaydirigubbakcemile2

banada dedi şimdi dikkat ediyoruz ama 5. aydan sonra ne olur bilmem ilk gebeliğimde 5. aydan sonra aldım kiloları 10 kilo yapıştı üzerime.

Kıyafet problemini bende yaşıyorum. Allahtan çalışmıyorum o zaman çok zor olurdu, hergün hergün ne giycem sorunu. Şimdilik üst kısma bol olan şeyleri tercih ediyorum alt kısımda benimde problemim var, en rahatı eşofman ya da beli lastikli pantolonlarım. Ama bunlar bi yana elbise ve babet ayakkabıyla çok çok daha mutluyumkaydirigubbakcemile3
Zayıf olduğum için ve normal kıyafetlerim hep dar bady ve düşük belli pantolonlar olduğu için bu sorunu yaşıyorum ama 1 aya dolabı değiştircez belli oldusırnaşık şey

bende biraz kiloluyum.zaten şimdiden 9 aylık hamile gibi gözüküyorum.millete hamileyim demeye cekiniyorum kaç aylık diye soracaklar diye :) gören senin dogumun gelmiş der valla :)
kilolarımdan dolayı hiç bi zamn elbise giyemedim ben.1 ay daha gecsin sadece kendime elbise alıcam.bütün hevesimi atııcam elbiseden yana :)

bende biraz kiloluyum.zaten şimdiden 9 aylık hamile gibi gözüküyorum.millete hamileyim demeye cekiniyorum kaç aylık diye soracaklar diye :) gören senin dogumun gelmiş der valla :)
kilolarımdan dolayı hiç bi zamn elbise giyemedim ben.1 ay daha gecsin sadece kendime elbise alıcam.bütün hevesimi atııcam elbiseden yana :)

Canım hoşgeldin. Hayırlı olsun.
Bende elbise giymek istiyorum.
Kilolardan dolayı bende giyemedim elbise:)
Ama hamilelikler çok şeker oluyokaydirigubbakcemile2
Bendede kilo var ama belli olmuyo daha..

İnşallah herkes hayırlısıyla bebeklerini kucağına sağlıkla alır:Saruboceq:

Canım hoşgeldin. Hayırlı olsun.
Bende elbise giymek istiyorum.
Kilolardan dolayı bende giyemedim elbise:)
Ama hamilelikler çok şeker oluyokaydirigubbakcemile2
Bendede kilo var ama belli olmuyo daha..

İnşallah herkes hayırlısıyla bebeklerini kucağına sağlıkla alır:Saruboceq:

çok tesekkür ederim arkadasım.daha şimdiden bakmaya basladım elbiselere.ama dediğin gibi su anda göbegimden dolayı hamile oldugum anlasılmıyo.o yüzden 1 ay daha gecsin belki biraz daha şekle girerse göbegim o zamn kimse beni tutamaz.asla pantalon jile takım almam hep elbise alıcam ahtım var hihoyyyt
sanada hayırlı dogumlar arkadasım

Kıyafet problemini bende yaşıyorum. Allahtan çalışmıyorum o zaman çok zor olurdu, hergün hergün ne giycem sorunu. Şimdilik üst kısma bol olan şeyleri tercih ediyorum alt kısımda benimde problemim var, en rahatı eşofman ya da beli lastikli pantolonlarım. Ama bunlar bi yana elbise ve babet ayakkabıyla çok çok daha mutluyumkaydirigubbakcemile3
Zayıf olduğum için ve normal kıyafetlerim hep dar bady ve düşük belli pantolonlar olduğu için bu sorunu yaşıyorum ama 1 aya dolabı değiştircez belli oldusırnaşık şey

Bencede dolap değişicek ben artık kaldırıyorum çoğu kıyafetlerimi.Bu arada benim ayaklarım çok üşüyo sizde de oluyomu acaba.Bu havada üşürsem kışın ne yaparım acaba?:CüvCüv:

X