2009 Nisan Anneleri buraya

benim arkadaşim erdem hastanesinde doğum yapti; hatta doğum esnasinda ordaydim. Ilgili ve temiz bir hastane geldi bana;
doğumhane -hasta odasi- bebek odasi ayni katta hoşuma gitmişti;
doktorun adini bilmiyorum. Ama tatli bir hanimdi.

Ben şuan medicalparka gidiyorum ,gerçi doktorumla ilgili bir problemin yok ama bir ara erdem hast. Gidip muayene olmak istiyorum.
Bende kararsizim anlicağim.

canım bende bu konuyu düşünüyorum. benimde çok samimi arkadaşımkontrolleri hospitalyumda yaptırdı ama doğum için erdem hastanesine gitti. o da memnun kalmıştı ordan kızlar bu arada bende tahliller için 160 ytlistediler çok fazla gibi geldi sizin tahlillerde bu kadar tutmuşmuydu:1shok:

Teşekkür ederim arkadaşlar sonunda oldu.Benimde bebişimin doğum çizelgesi var.

ebrartuba--------------------sat 15 temmuz --- mdt nisan 22 ---Antalya Eğitim ve Araştırma Hst. - Dr.Orhan Hoşgör

canım senin son adet tarihin 15 temmuz değilmiydi....şayet bu tarihse senin 8+3 göstermiş olması gerekmiyormu..

ben 18 temmuzum - bugün tan 8 hafta...

canım bende bu konuyu düşünüyorum. benimde çok samimi arkadaşımkontrolleri hospitalyumda yaptırdı ama doğum için erdem hastanesine gitti. o da memnun kalmıştı ordan kızlar bu arada bende tahliller için 160 ytlistediler çok fazla gibi geldi sizin tahlillerde bu kadar tutmuşmuydu:1shok:

ne tahlili istediler senden ;
ben sadece kan testi yaptırdım . onada ssk lı olduğum için 35 ytl verdim.

tahlilin içeriği ;
antihbs
HBS Ag
Hemogram
Rubella ıg G
Rubella ıg M
Toksoplasma ıg G
Toksoplasma ıg M

bunlar dışında da başka tahlilde yaptırmadım.

bu arada bayramdan sonra 2 li test ister diye düşünüyorum..
hast.deyken geçen bir bayan soruyordu. fiyatını 160 dedi ,,, banada o pahalı geldi.

ebrartuba--------------------sat 15 temmuz --- mdt nisan 22 ---Antalya Eğitim ve Araştırma Hst. - Dr.Orhan Hoşgör

canım senin son adet tarihin 15 temmuz değilmiydi....şayet bu tarihse senin 8+3 göstermiş olması gerekmiyormu..

ben 18 temmuzum - bugün tan 8 hafta...

Ah canım benimki tam bir muamma o konuda.benim sat 24 haziran ama doktorum 15 ağustosta tam 4 haftalık dedi.yani bende anlamış değilim.Benim mayıs haziran aylarında reglim düzensizleşmişti zaten gecikmeli geliyodu.pazartesi dkt.kontrolüm var tekrar sorucam.Ablam hemşire ona sordum belki tam regl döneminden önce hamile kalmışsındır belli olmaz dedi.bende doktorun dediğine göre hesaplamaya çalışıyorum.pazartesi netleşicek umarım.

benim bebeğim bana kızmış gibi geliyor kızlar.......
benim dışında herkesde erkek diyor yani kız tahmininde bulunan kimse yok henüz...
benim için hiç farketmiyor yani herhangi bir isteğim yok...ikisinide aynı oranda yakınım:))
ama kız olursa babamız uçar sevinçten......acayipp kızı olsun istiyor.....allah hayırlı olanı versin.....
bizde haftaya cumartesi ikili test için gidicez kısmet olursa inşallah hepimiz sorunsuzca bu zamanları atlatırız.....

bende aynı durumdayım oğlum var benim, hep kız hissediyorum ama herkez erkek diyor ,hayırlısı tabii sağlıklı olsunda...

cinsiyet tam bir muamma.. cevrede herkes birsey soyler degil mi? bana 6 ay erkek dediler kizim oldu :) iyi ki de olmus yine kiz olsa cok sevinirim.. hayirlisi bakalim :) merak edenler icin yuzde 90 tutuyor diyorlar buyrun.

Son düzenleyen: Moderatör:
hayirlisi olsun.. ben de hissetmiyorum kiz mi erkek mi acaba diye .. sanirim ben de ikisine de yakinim ikisi de birbirinden guzel geliyor. Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin... ptesi kontrole gidecegim belimdeki agri iyice sol tarafa ve bacagima dogru kaydi.. cantami hep sol kolumda tasiyorum ondan mi acaba agir mi geldi agri yapti.. hayirlisi insallah hersey yolundadir..
Hayirli Cumalar hepinize..

ohh haftasonu da geldi.. iyice dinlenelim kizlar.. dikkat edelim kendimize.. surada 3 ayin bitmesine az kaldi :)

benim gibi bulantıları hafifleyip doymak bilmez bir açlık çeken yok mu arkadaşlar:KK43:(( ne görsem ne duysam yemek istiyorum:KK43:(( offf bin kilo olacağım galiba:)

Benim bi cinsiyet tahminm yok, hatta sonuna kadar öğrenmeyi bile düşünmüyorum sonuçta ilk bebişim sağlıklı olsun yeter. Ama babamız, dedemiz ve babanesi ısrarla erkek diyor. Hatta doktor amca bile espri yaptı oğlan diye. Arkadaşlarımda erkek olcak diyo, bi çoğu ama ben diyorum alınıcak bebecik ya kızsa, ya nazlı bi prensesse küser valla bizeeeeehihoyyyt

Selam kızlar ....bugün cinsiyet tahmin etme günü galiba bu benim 2. hamileliğim 1. karnımda öldü onun kız olduğunu tahmin ediyordum fakat bunu erkek tahmin ediyorum kız yada erkek hiç farketmiyor rabbim hepimize eli ayağa sağlam akıllı sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin he bu arada mide bulantısı akşam olan arkadaşlar var mı genelde sabah bulantı olur diye biliyorum ama benim saat 4 ten sonra bi bulantı anlatama bulantılar için neler yapıyorsunuz yardım

Selam kızlar ....bugün cinsiyet tahmin etme günü galiba bu benim 2. hamileliğim 1. karnımda öldü onun kız olduğunu tahmin ediyordum fakat bunu erkek tahmin ediyorum kız yada erkek hiç farketmiyor rabbim hepimize eli ayağa sağlam akıllı sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin he bu arada mide bulantısı akşam olan arkadaşlar var mı genelde sabah bulantı olur diye biliyorum ama benim saat 4 ten sonra bi bulantı anlatama bulantılar için neler yapıyorsunuz yardım

canım ben sea band bileklik (bulantı önleyici )aldım sürekli takıyorum biraz hafifletiyor gibi .. benim özellikle sabah 8 de akşam 8 de çok bulanıyor.. biraz sonra iptal olurum .. bulantı olunca nefesim kesilcekmiş bayılcakmış gibi oluyorum ...çubuk kraker yiyorum zorla.. birde light yoğurttan hafif tuzlu ayran yapıp içiyorum ..iyi geliyor.. mide bulantısı sırasında tansiyon fazla düştüğü için bulantıyı tetikliyor.. sende dene canım bana iyi geliyor..a.s

Ben elma yiyorum acaip kesiyo bulantıyı. Bide benim bulantılarımın şiddeti düştü 2-3 gündür. Herhalde yavaş yavaş bitecek.

kız ,ilahi elfidecim elma dedinde canım elma çekti şimdi ..aşerme başlıyomu ne..???kaydirigubbakcemile3 bu gün eşim elma almış komposta yapayım diye hazımsızlığa çok iyi geliyo demişti DR.um..neyse birtane kalmıştı şimdi onu afiyetle bebişimle yiyoruz..cokacimcoookinşallah bulantıya da iyi gelir bakalım ..hafif hafif karışıyodu çünkü..

Son düzenleme:
bugün tam 9+0 oldum kızlar:)) bişi soracam sağ tarafımda bişilerin olduğunu hisediyorum bu hisetiğim benım bebişmi yoksa benmi çok kendimi dinliyorum nedersiniz???

bugün tam 9+0 oldum kızlar:)) bişi soracam sağ tarafımda bişilerin olduğunu hisediyorum bu hisetiğim benım bebişmi yoksa benmi çok kendimi dinliyorum nedersiniz???

canım günaydın;

bende bu sabaha karşı yüz üstü yatarken göbeğimin alt tarafında bişey atıyomuş gibi hissettim.
hemen döndüm. acaba bebişimin kalbimiydi o atan ; yoksa bende senin gibi kendimi mi dinliyorum. :nazar:

bizim nisan annneleri çok tembel çıktı;
kimse girmiyormu nete ; herkes yatıyo paso ;
diğer konular hızla ilerlemiş , burası dün bıraktığım sayfada ;
listede 60 kişi var , yazışan 10 kişi ,,,,,,
tembel nisan anneleriiiiiiiiiiiiii

bizim nisan annneleri çok tembel çıktı;
kimse girmiyormu nete ; herkes yatıyo paso ;
diğer konular hızla ilerlemiş , burası dün bıraktığım sayfada ;
listede 60 kişi var , yazışan 10 kişi ,,,,,,
tembel nisan anneleriiiiiiiiiiiiii

Canım günaydın:)
Ben geldim.