- 5 Aralık 2007
- 229
- 3
elfidecim benim 3 gün gecikmee 215 çıktı se yaptığında kaç gün geçmişti
Ben adet günümde test yaptım. Yani 26. gün.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
elfidecim benim 3 gün gecikmee 215 çıktı se yaptığında kaç gün geçmişti
arkadaşlar nasılsınız benim işler bıraz karışık sat 25 hazirandı neyse testte çift çizgi çıkınca 4ağustosta doktora gıtmiştim keseyıde bebeğide gorduğunu söylemişti 19 una da gun vermişti kalp atışları için nasıl bekliycem o gunu diye size yakınıyordum geçen aksam çamaşırımda leke gorunce çok korktum ve sabahına başka doktora gıttım hamilelikte olabılır devam ederse sakıncalı dedi bidagha yok allaha şükür ultrasonda keseyı gorduğünü ama bebeği göremediğini keseninde küçük olduğunu soyledı diğer türü baktı ve bebein olduunu ama daha 5 haftalık olduğunu soyledi 25 ine gün verdi kalp atışı için ne bu şimdi hangisi doğru söylüyor bu doktorların sizce 19 unda ilk doktoruma gıdeyımmı yoksa bukadar ultrason bebeğime zarar verirmi
Kızlar herkes hastanesinin ve doktorunun adınıda yazsın. Belki birilerinin işine yarar
ade_merke ------------------------ sat 25 haziran 2008 muhtemel doğum tarihide 1 nisan 2009
GECEYARISIGÜNEŞİ -------- sat 2 temmuz 2008 muhtemel doğum tarihi 8 nisan 2009
tuğçe8 ------------------------------ sat 10 temmuz 2008 muhtemel doğum tarihi 16nisan 2009
seaflower -------------------------- sat 8 temmuz 2008 muhtemel doğum tarihi 14 nisan
hewal_25 -------------------------- sat 1 temmuz muhtemel doğum tarihi 9 nisan
Fatoş3458 ------------------------ sat ???????
cankuska ------------------------- sat 24 haziran muhtemel doğum tarihi henuz doktorum birsey soylemedi ama hesaplamalar 31 mart diyor bana nisan basinda olacakmis gibi geliyor nasip kesinlesince tekrar soylerim
sinemsin2811 ------------------- sat 07 temmuz muhtemel doğum tarihi 13 nisan
RUMELİLİ ------------------------- sat 26 haziran muhtemel doğum tarihi 2 nisan
nalan82 ---------------------------- sat 26 haaziran muhtemel doğum tarihi 2 nisan
acem_kizi ------------------------- sat ??????? muhtemel doğum tarihi 10 nisan
poemee ---------------------------- sat ?????????? muhtemel doğum tarihi????
butterfly 's' ------------------------ sat 4 temmuz muhtemel doğum tarihi 10 nisan
elfide -------------------------------- sat 13 temmuz 2008 muhtemel doğum tarihi 19 nisan 2009
meral_83 -------------------------- sat 1 temmuz muhtemel doğum tarihi 7 Nisan
elavinya ---------------------------- sat 11 temmuz muhtemel doğum tarihi 17 nisan
ade_merke ------------------------ sat 25 haziran 2008 muhtemel doğum tarihide 1 nisan 2009
GECEYARISIGÜNEŞİ -------- sat 2 temmuz 2008 muhtemel doğum tarihi 8 nisan 2009
tuğçe8 ------------------------------ sat 10 temmuz 2008 muhtemel doğum tarihi 16nisan 2009
seaflower -------------------------- sat 8 temmuz 2008 muhtemel doğum tarihi 14 nisan
hewal_25 -------------------------- sat 1 temmuz muhtemel doğum tarihi 9 nisan
Fatoş3458 ------------------------ sat ???????
cankuska ------------------------- sat 24 haziran muhtemel doğum tarihi henuz doktorum birsey soylemedi ama hesaplamalar 31 mart diyor bana nisan basinda olacakmis gibi geliyor nasip kesinlesince tekrar soylerim
sinemsin2811 ------------------- sat 07 temmuz muhtemel doğum tarihi 13 nisan
RUMELİLİ ------------------------- sat 26 haziran muhtemel doğum tarihi 2 nisan
nalan82 ---------------------------- sat 26 haaziran muhtemel doğum tarihi 2 nisan
acem_kizi ------------------------- sat ??????? muhtemel doğum tarihi 10 nisan
poemee ---------------------------- sat ?????????? muhtemel doğum tarihi????
butterfly 's' ------------------------ sat 4 temmuz muhtemel doğum tarihi 10 nisan
elfide -------------------------------- sat 13 temmuz 2008 muhtemel doğum tarihi 19 nisan 2009
meral_83 -------------------------- sat 1 temmuz muhtemel doğum tarihi 7 Nisan
elavinya ---------------------------- sat 11 temmuz muhtemel doğum tarihi 17 nisan
Aşkolsun eklememişsiniz beni... :1no2:
Sat 15 Temmuz-Muhtemel doğum:21 Nisan
Beni de eklesenizeeeeee Şeniz
kizlar hepinize merhabalar ALlah izin verirse bende 1 nisanda anne olucam
dun randevumuz vardi bebegimin kalbi kut kut atiyor
allahim muhtesem bisey
olmayan herkesede versin rabbim insallah sat 25 haziran
ekleyin gitsin
hayırlı olsun fato83 seni zaten eklemişler canım.
ben de yarın dr a gidicem.çok heyecanlıyım.yarın 5+6 oluyorum acaba kalp atışlarını görebilir miyim.daha çok mu erken??? :uhm:
kızlar bu tickerlar çok kullanışlı valla.bebişimiz ne kadarlık oldu hemen görebiliyoruz.bence herkes yapsın.
yarın kaç bebişim var onu da görücem kızlar. dr um çoğul gebelik olabilir demişti.ayy bugün geçmez artık bana........kaydirigubbakcemile3