2009 Nisan Anneleri buraya

sağol.sanırım aynı zamana denk geliyor bizim doğumlar.bende bulantı yok hala.uykum var sürekli.acıkıyorum.çok duygusallaştım.göğüslerim büyüdü ve çok acıyooo.dün kanama olunca yıkıldım tabi ama hakikaten içimizi ferah tutmalıyız.senin sıkıntıların neler?

Canım bu ara bende bulantılar oluyor. Göğüslerim ağrıyor.. Yorguluk, uykusuzluk var işte..

Bu arada yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz..

Sağlıklı bir hamilelik dönemi geçirirsiniz inşallah:)

Son düzenleme:
kızlar bütün anne adayları gittiği hastane ve doktorunu yazsa memnun olup olmadığını yazsa herkes bilgi edinmiş olur
böyle bir başlık varmı daha önceden yazılmış yazılar ben göremedim ama
ben tam olarak hastanemi karar vermiş değilim ben ist or-ahayim balat hastanesine gidiyorum
giden arkadaşlar varmı bu hastaneye

Arkadaşlar ben çok kötüyüm yaa.bu bulantılar ve hiçbirşey yiyememem beni çok halsiz düşürüyo.ne yesem çıkıyo.7.haftamdayım.15 eylülde dokt.randevum var.doktorum bulantılarım için bişey veremem demişti.siz neler yapıyosunuz bu konuda yardımcı olun lütfen .hepinize güzel günler diliyorum.

geçmiş olsun demet a.s. senin kanamamn nasıl oldu bendede kanama sorunu var ama benden gelmedi içeride bebek kesesinin yanında başlamış 1 hafta ilaç kullandım küçülmüş şimdi ilaca devam etmemi söyledi doktorum sana ilaç verdimi doktorun

Arkadaşlar ben çok kötüyüm yaa.bu bulantılar ve hiçbirşey yiyememem beni çok halsiz düşürüyo.ne yesem çıkıyo.7.haftamdayım.15 eylülde dokt.randevum var.doktorum bulantılarım için bişey veremem demişti.siz neler yapıyosunuz bu konuda yardımcı olun lütfen .hepinize güzel günler diliyorum.

canım bendede bulantı sorunu vardı dün doktorum ilaç verdi emedur günde aç karna 3 tane içersin dedi nasıl veremezmiş vermesi lazım normalde

canım bendede bulantı sorunu vardı dün doktorum ilaç verdi emedur günde aç karna 3 tane içersin dedi nasıl veremezmiş vermesi lazım normalde

Bencede verilmesi lazım canım arkadaşım.çok kötüyüm ağlamak istiyorum bazen.hem karnım aç hem yiyemiyorum.

Bencede verilmesi lazım canım arkadaşım.çok kötüyüm ağlamak istiyorum bazen.hem karnım aç hem yiyemiyorum.

sen gene sor bi doktoruna bende aynıyım ne yesem çıkıyo çünkü akşam üstüünü buluyo bulantının kesilmesi bazen bazen gece durduk yerde başlıyo anlayamıyorum valla

merhaba bayanlar bende 26 ağustosta 4 haftalık hamile olduğuımu öğrendim hihoyyyt yarın 2.kontrolüme gidicem muhtemel doğumum da 24-25 nisan yani bende Allah kısmet ederse nisanda anne olacağım :sm_cool: ve burdaki benim gibi arkadaşların hepsini tebrik ederim Allah hepimize sağlıklı ve hayırlı bebekler versin a.s.

merhaba bayanlar bende 26 ağustosta 4 haftalık hamile olduğuımu öğrendim hihoyyyt yarın 2.kontrolüme gidicem muhtemel doğumum da 24-25 nisan yani bende Allah kısmet ederse nisanda anne olacağım :sm_cool: ve burdaki benim gibi arkadaşların hepsini tebrik ederim Allah hepimize sağlıklı ve hayırlı bebekler versin a.s.

hoş geldin canım allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallaha.s.

Hoşgeldin canım.. hihoyyyt

yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz,inşallah hayırlı sağlıklı bir hamilelik geçiririz hepberaber.

Kızlarrrrr,
Ben de dün doktora gittim bebişim 8 haftalık olmuş 17mm, klabi pır pır atıyordu bi görseniz :) herşey çok normal dedi doktorum. 22 Eylül'de tekrar gidicem 2'li tarama için. Şimdi bebişlerimizin cinsiyeti 3,5 aylıkken mi belli olacak? Offf yaa ne heyecanlı bi bekleyişmiş bu, Hayırlısıyla bebişlerimizi kucaklarımıza alırız inşallah...

teşekkür ederim tuğce ben seher bende nisan annesi olucam allah izin verirse hayırlısıyla

Herkese, bulantısız, ağrısız, endişesiz bi gün diliyorum..:nazar:

Kızlar sancısı olan var mı? Regli sancısı gibi bugün sabah korkunç sancılarla uyandım. 1-2 saatte geçti. Şimdi yine var hafif hafif...
Bebek 8+2 bu haftalarda oluyo mu?????

Kızlarrrrr,
Ben de dün doktora gittim bebişim 8 haftalık olmuş 17mm, klabi pır pır atıyordu bi görseniz :) herşey çok normal dedi doktorum. 22 Eylül'de tekrar gidicem 2'li tarama için. Şimdi bebişlerimizin cinsiyeti 3,5 aylıkken mi belli olacak? Offf yaa ne heyecanlı bi bekleyişmiş bu, Hayırlısıyla bebişlerimizi kucaklarımıza alırız inşallah...

Elacim sen ne guzel ilerlemissin 8 hafta olmus biz daha 6 lardayiz :) Allah tamamini erdirsin.. genelde 2 li testi yapan doktorlar cinsiyeti tahmin ediyorlar gelisimine gore cok israr edersen soylerler benim kizimi bilmislerdi :)

Herkese, bulantısız, ağrısız, endişesiz bi gün diliyorum..:nazar:

Kızlar sancısı olan var mı? Regli sancısı gibi bugün sabah korkunç sancılarla uyandım. 1-2 saatte geçti. Şimdi yine var hafif hafif...
Bebek 8+2 bu haftalarda oluyo mu?????

evet canım oluyor benimde ama benim sorunum var 1doktorum kanamadan kaynaklanıyo ondan dedi 2 doktorumda bu tarz sancıların olması normal rahim büyüyo dedi

kızlar bütün anne adayları gittiği hastane ve doktorunu yazsa memnun olup olmadığını yazsa herkes bilgi edinmiş olur
böyle bir başlık varmı daha önceden yazılmış yazılar ben göremedim ama
ben tam olarak hastanemi karar vermiş değilim ben ist or-ahayim balat hastanesine gidiyorum
giden arkadaşlar varmı bu hastaneye

Selam Demet bir keresinde bende ayni talepte bulunmustum ama katilim saglayamadik :)
Ben Medicana International a gidiyorum Beylikduzu doktorum Aysun Guney hastane cok guzel doktorum da ilgili bir bayan.. 1,5 yil once is yerinden arkadasim senin hastanede dogum yapmisti cok memnun kalmisti oradan duymustum adini..

merhaba kızlar eşim bilgisayarımı iş yerine götürmüştü kaç gündür görüşemedik sizlerle.şimdi yazdıklarınızı okudum yeni gelen hamişler hoşgeldiniz hayırlısı olsunkaydirigubbakcemile3.yazdıklarınızı okudumda çok duygulandım valla tuğçecim seninkini okuyunca ağladım çok geçmiş olsun cnm korkuttun benisenağlamasonraki sayfalarda kötü bişey yazmış olmasayın diye dua ettim çok şükür iimişsin.kızlar bakın kaçıncı oldu yazıyorum lütfen sıkılmamak için elinizden geleni yapın bebişlerimize giden kordondaki kanı sıkıyormuşuz sonra minicik onlar minicik:nazar::nazar::nazar::nazar:

Daha önce yapılan bi liste vardı herkes hastanesin sölesin o listeyi güncelleyip koyalım eğer kabul ederlerse olmaz mı?

X