Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sinem seninde mi kanaman olmuştu foktorun ne vermişti
5 gun pronex diye bir igne kullandim canim o bitti simdi de vaginal bi jel verdi adini unuttum ama evde kutusu :)
teşekkür ederim canım benim kanamam olmadı amaa içerdi kesenin yanında kanama başlamış dediydi bebek keseside yeni görülmüştü doktor progestan verdi bu kontrolde kanama küçülmüş dedi bebeğinde kalp atışları başlamış dedi ve progestana devam dedi günde 4 tane içiyorum ben
sen ne zaman gidiceksin bi daha kontrole
offfffffffffffffffffffffffffffffff tamam omuor ya haftasını yanlış yapmışım neyse kızlar bi daha uğraşayım. bu arada şu bir ayı da geçirip artık şu bulantı ve sersemlikten kurtulsak keşke( hepimizin allah yardımcısı olsun kızlar:))
Kızlar sancılarım için dr.u aradım, hemen gel dedi bakalım bebeğe. İşallah bişi yoktur, dua edin korktum şimdi hemen gel deyincesenağlama Bide kum döküyo olabilirsin dedi. Bu tarz bişey yaşıyan var mı?
ben pazartesi gitmistim 1 eylulde erken duyamayiz kalbini dedi kontrol etmedi o yuzden 10 eylul carsamba gel dedi 7 haftalik olacak o zaman duyulur heralde insallah
ben pazartesi gitmistim 1 eylulde erken duyamayiz kalbini dedi kontrol etmedi o yuzden 10 eylul carsamba gel dedi 7 haftalik olacak o zaman duyulur heralde insallah
Bende 8 Eylülde gideceğim dr. Kalp atışlarını duymak için :)
Hayırlısı ile inşallah bakalım:Saruboceq:
cankuska --------------------- sat 24 haziran -- mdt 8 nisan
ade_merke ------------------- sat 25 haziran -- mdt 1 nisan
fato 83----------------------------sat 25 haziran -- mdt 1 nisan
umutyaren-----------------------sat 25 haziran -- mdt 1 nisan
RUMELİLİ --------------------- sat 26 haziran -- mdt 2 nisan -- Avrasya Hospital--------Dr.İstepan Suna
nalan82 ------------------------ sat 26 haaziran -- mdt 2 nisan
galatea79-----------------------sat 29 haziran --- mdt 5 nisan
meral_83 ---------------------- sat 1 temmuz --mdt 7 Nisan
GECEYARISIGÜNEŞİ --- sat 2 temmuz -- mdt 8 nisan
s_ebru --------------------------- sat 2 temmuz -- mdt 8 nisan
sekiznisanikibindokuz ------sat 2 temmuz -- mdt 8 nisan
hewal_25 --------------------- sat 1 temmuz -- mdt 9 nisan
acem_kizi -------------------- sat ??????? -- mdt ???????
butterfly 's' -------------------- sat 4 temmuz -- mdt 10 nisan
Armonia------------------------ sat 6 temmuz -- mdt 12 nisan dr. kozyatağı acıbadem hst. cem öncüloğlu
urla ------------------------------ sat 6 temmuz -- mdt 12 nisan
sinemsin2811 --------------- sat 07 temmuz -- mdt 13 nisan
seaflower ---------------------- sat 8 temmuz -- mdt 14 nisan
april16 -------------------------- sat 9 temmuz -- mdt 15 nisan
ela-çınar ----------------------- sat 9 temmuz -- mdt 15 nisan
tuğçe8 -------------------------- sat 10 temmuz -- mdt 16nisan
tüley ----------------------------sat 10 temmuz -- mdt 16 nisan
elavinya ------------------------ sat 11 temmuz -- mdt 17 nisan
akyamm ----------------------- sat 11 temmuz -- mdt 17 temmuz
şen_ay ------------------------- sat 12 temmuz -- 18 nisan -----100.yıl hastanesi sinan yurdunkulu
nefisem ------------------------- sat 12 temmuz --18 nisan
shiny------------------------------sat 13 temmuz -- mdt 19 nisan
elfide ---------------------------- sat 13 temmuz -- mdt 19 nisan -- TDV 29 Mayıs Hastanesi-Nesrin Fener
delikizin turkusu ------------ sat 15 temmuz -- mdt 21 nisan
gonya --------------------------- sat 15 temmuz-- mdt 16 nisan
ŞİRVAN------------------------- sat 18 Temmuz -- mdt 25 nisan
ssengun------------------------- sat 20 Temmuz ---mdt 28 nisan--Medical Park Murat Aslan
sinem ozler --------------------sat 22 temmuz -- 28 nisan
Fatoş3458 -------------------- sat ???????
poemee ------------------------ sat ?????????? mdt ???
Taaa 38. sayfadan bir liste bulup ekledim ama güncel değildir tabikide. Herkes kendi sat, muhtemel doğum tarihi ve doktorunu eklesin.
offfffffffffffffffffffffffffffffff tamam omuor ya haftasını yanlış yapmışım neyse kızlar bi daha uğraşayım. Bu arada şu bir ayı da geçirip artık şu bulantı ve sersemlikten kurtulsak keşke( hepimizin allah yardımcısı olsun kızlar:))
ssengun teşekkür ederim canım. yapabildim sonunda a.s. glnm_kvrck ben de 8 eylülde gideceğim kontrole. 2 hafta önce görmüştük kalp atışlarını umarım bu sefer duyarız. gerçi dr bunun için mi çağırdı bilmiorum ama ben artık duymak istiyorum kaydirigubbakcemile2 umarım ikimiz de ağız dolusu gülücüklerle çıkarız muayenehaneden :CüvCüv: april16 bu arada canını lütfen sıkma. herşeyi akışına bıark canım. inşallah birşey de yoktur korkacak. ama benden tavsiye, böyle daha küçücük şeylerde kendini bırakıverme. ben senden beterdim. içini rahat tut canım. iyi haberler alman dileğiyle :içelim: