2009 Nisan Anneleri buraya

yeni katılan kızlar bebişleriniz hayırlı olsun şimdiden.tickerlarınızı yapın da sohbet ederken bilelim birbirimizi.

benimde yarın kontrolüm var kısmetse 10 haftayı bitirmiş olucaz yarın bakalım nelerle karşılaşıcam...:))

YENİ KATILAN ARKADAŞLAR HEPİNİZE HAYIRLI OLSUN ÖNCELİKLE UMARIM SAĞLIKLI BİR HAMİLELİK DÖNEMİ GEÇİRİRSİNİZ .
tuğçecim bugün okudum yazdıklarını sakın telaşlanma bak benim bugün 8 + 2 oldu sadece 2 gün gelmedi lekelenme olur hiç kafana takma doktor sölemişti sağlıklı bir bebekse o zaten duracaktır hiç bir yere gitmeyecektir bu dönemde en iyi yapacağın şey moralini yüksek tutup bol bol dinlenmen... 2. adet dönemlerimiz yaklaştı benimde dün akşam kanamam başladı sanki adet olmuş gibi az ama kanama koyu kırmızı hesapladım 28 günde bir benim döngüm bebek olmasaydı dün adet günümdü dinleniyorum şimdi ve inan sabah kesildi bile eğer artar ise doktora gideceğim ama şimdilik kesildi kanama gönlünü ferah tut inşallah hiç bişey olmayacak bebeklerimize haberlerini bekliyoruz canım

merhaba arkadaşlar uzun zamandır panoyu takip ediyorum ama ilk defa yazmaya cesaret ettim. geçen sene yaşadığım kayıptan sonra açıkçası kendimi psikolojik olarak hiçbirşeye hazırlamamaya çalışıyorum ama birbirinize olan desteğiniz beni birazcık cesaretlendirdi. ben de 8+3 günlük hamileyim herşey yolunda giderse 12 nisanda anne olacağım:)
herkese tekrar merhaba.....

yenı gelen arkadaşlar hoşgeldniz bebekleriniz hayırlı uğurlu olur inş.sağlıklı hamılelıkler diliyorum.

merhaba kızlar nasılsınız naıl gidiyor bu gün 10. haftayı bitirdik sizler nasılsınız
psikolojiniz nasıl ben ağlamak için bahane arıyorum şahsen sizlerde varmı böyle bir durum

benimde yarın kontrolüm var kısmetse 10 haftayı bitirmiş olucaz yarın bakalım nelerle karşılaşıcam...:))

rumelilim sen acaba hangi hastaneye gidiyosun? hamileler listesinde Avrasya hospital'a gıttığin yazıyordu.Bende z.burnunda oturuyorum canım,nasıl hastaneden memnunmusun?

merhaba arkadaşlar uzun zamandır panoyu takip ediyorum ama ilk defa yazmaya cesaret ettim. geçen sene yaşadığım kayıptan sonra açıkçası kendimi psikolojik olarak hiçbirşeye hazırlamamaya çalışıyorum ama birbirinize olan desteğiniz beni birazcık cesaretlendirdi. ben de 8+3 günlük hamileyim herşey yolunda giderse 12 nisanda anne olacağım:)
herkese tekrar merhaba.....

Merhaba,
ben de bugun katildim gruba, seninle tarihlerimiz ayni gibi gorunuyor.:nazar: Sat 6 temmuz mu ?

merhaba kızlar nasılsınız naıl gidiyor bu gün 10. haftayı bitirdik sizler nasılsınız
psikolojiniz nasıl ben ağlamak için bahane arıyorum şahsen sizlerde varmı böyle bir durum

ne güzel umut yarencim 10.haftayı bıtırmışsin bebişinle bana günler geçmiyor gibi geliyor.herhalde aç kaldığım için.bulantılardan hiç bır şey yiyemiyorum ve yediklerimde ıvır zıvır.doymuyorum gün içinde aynen canım bende çok hassas günler geçiriyorum yoktan tere akıyor gözyaşlarım engel olamıyorum.

evet:) ticker ına göre seninde öyle:)) doktor randevum yarın dı ama mide bulantım biraz hafiflediği için endişelendim bu akşam iş çıkışı gideceğim. senin nasıl gidiyor hamişlik:KK70:

iyi gidiyor simdilik cok sukur.. az bulanti ve biraz bel agrisi var.. yemek konusunda biraz problem var eskiden sevdigim seyleri pek yemek istemiyorum su gunlerde.. bakalim ilerleyen gunlerde normale donecek insallah.

Son düzenleme:
doktorum mide bulantısı iyidir demişti. kesilirse şüphe etmek lazımmış hormon seviyesi düşünce bulantı da azalırmış. tabi herkeste aynı değildir benim bulantılarım çok şiddetli yemek kokusuna bile dayanamıyorum. hayırlısıyla 12.haftayı atlatsak ta rahat etsek.

rumelilim sen acaba hangi hastaneye gidiyosun? hamileler listesinde Avrasya hospital'a gıttığin yazıyordu.Bende z.burnunda oturuyorum canım,nasıl hastaneden memnunmusun?

canım evet avrasya hospital a gidiyorum aslında hastaneyi değilde doktorumu tercih etmiştim orda....zeytinburnunda otuyorsan bilirsin ermeni hastanesini daha öncede oraya giderdim ben kist tedavisi için....Dr.İstipan Suna ben çok memnunum ama tam teşekküllü bi hastane tercih edicem....özel hastanelere çok güvenmiyorum açıkçası.....yarın ilk kez bakırköy doğum evini denicem.....doktorun özel muaynaneside varmış..şayet yarın ki kontrolden memnun kalırsam özelinede giderim 1-2 kere....en azından bebeğimi ayrıntılı olarak görmek istiyorum:)).... sen nereye devam ediyorsun?

kızlar bu cumartesi bebeğimizi ilk kez göreceğiz.ilk ultrason görüntüsünden sonra neler değişiyor??folic asitten başka ilaç kullanılıyor mu?hangi testler yapılıyor???

kızlar bu cumartesi bebeğimizi ilk kez göreceğiz.ilk ultrason görüntüsünden sonra neler değişiyor??folic asitten başka ilaç kullanılıyor mu?hangi testler yapılıyor???

Selma cim yaptim sonunda galiba bende sagol :)

April sanirim seninle ben ayni gunlerde gidiyoruz.. kismet olursa benim kontrolumde 1 hafta sonra daha cok var yani :KK43: doktor buyusun de kalbini duyalim die erteledi birazcik..
folic asite devam edecegiz 3 ay.. sonradan demir, kan, balik.. :) bol haplar verecekler bize..

ya kizlar benim migdem bi gun bulaniyorsa bir gun bulanmiyo bu bulanti yoksa endiselenmek lazim lafi canimi sikti :KK43: simdi yine mi gideyim doktora kadin beni almayacak artik her gun burdasin die :çok üzgünüm:

senin açından neler değiştiği ni sorarsan.....eve bi ultrason cihazı almak istiyorsun(en uçuk olanı:1rolleyes:)
randevuları mümkünse haftaya versin istiyorsun en uzak....:1rolleyes:

şaka bir yana folicasit kullanıyorsan elindeki kutu bitince başka vermicektir....ilk 2 ay kullandırıyorlar genelde.....ve vitamin takviyesi yaparlar muhtemelen....bana megadyn verdi....umarım bu cumartesi en güzel anın olur

arkadaşlar sebepsiz yere endişelendirmek istemedim kimseyi. bulantı şiddeti herkese göre farklı tabi. benim bulantım su bile içirtmeyecek kadar olunca doktor içimi rahatlatmak için bulanması lazım bunu böyle kabul et dedi. haftalar ilerledikçe zaten azalacakmış. dün mesela hiç bulanmadı bugün yine arttı. akşam doktora gidince tekrar sorularımla başını ağrıtırım. yararlı bişeyler öğrenirsem paylaşırım.

canım evet avrasya hospital a gidiyorum aslında hastaneyi değilde doktorumu tercih etmiştim orda....zeytinburnunda otuyorsan bilirsin ermeni hastanesini daha öncede oraya giderdim ben kist tedavisi için....Dr.İstipan Suna ben çok memnunum ama tam teşekküllü bi hastane tercih edicem....özel hastanelere çok güvenmiyorum açıkçası.....yarın ilk kez bakırköy doğum evini denicem.....doktorun özel muaynaneside varmış..şayet yarın ki kontrolden memnun kalırsam özelinede giderim 1-2 kere....en azından bebeğimi ayrıntılı olarak görmek istiyorum:)).... sen nereye devam ediyorsun?

canım ben nisa hastanesıne gıdıyorum simdılk ama z.burnuna ters kalıyor. gercı doktorumlar cok ıyız dıyologumuz da cok ıyı b.koye gıttıgındede benı hebrdar edersen sevınırım canım

arkadaşlar merhabalar.ben de inşallah nisan annesi olacağım.6+5 haftalığım.dün bebişmin kalbini gördük.8 senedir bekliyorduk.tüp bebek annesi olacağım inşallah.hafiff bulantılar iştahsızlık ve bel ağrım var hafiften.bu arada takvimi nasıl ekliyoruz.

arkadaşlar merhabalar.ben de inşallah nisan annesi olacağım.6+5 haftalığım.dün bebişmin kalbini gördük.8 senedir bekliyorduk.tüp bebek annesi olacağım inşallah.hafiff bulantılar iştahsızlık ve bel ağrım var hafiften.bu arada takvimi nasıl ekliyoruz.

hayirli olsun.. insallah rahat bir hamilelik ve kolay bir dogumla bebisini kucagina alirsin.. :nazar:

X