2009 Nisan Anneleri buraya

Arkadaslar doktorumu arayip bel agrim oldugunu soyledim. progestan tablet kullanmami soyledi gunde 3 kere. hamileligi destekleyici bir ilacmis. kullanan var mi aranizda ? fayda sagliyor mu ?

kızlar canlarım hamd ı senalar olsun herşey yolunda hepinize desteğine teşekkür ederim iyki varsınız Allah hepimizin bebeklerini korusun,randevum saat 15;00deydi gelincede araba çok sallandığı için biraz dinlenip öyle açtım bilgisayarı,bir süre açamıyacağım ama inşallah yanınızdayım hepinizi çok seviyorummmmmmmmmmmm.

kızlar canlarım hamd ı senalar olsun herşey yolunda hepinize desteğine teşekkür ederim iyki varsınız Allah hepimizin bebeklerini korusun,randevum saat 15;00deydi gelincede araba çok sallandığı için biraz dinlenip öyle açtım bilgisayarı,bir süre açamıyacağım ama inşallah yanınızdayım hepinizi çok seviyorummmmmmmmmmmm.

:1hug::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

merhaba kızlar nasılsınız naıl gidiyor bu gün 10. haftayı bitirdik sizler nasılsınız
psikolojiniz nasıl ben ağlamak için bahane arıyorum şahsen sizlerde varmı böyle bir durum

aynen canım bende berbatım yani anlatamam dizi izlerken bile ağlıyorum.

merhaba arkadaşlar bende bır nısan annesı olacagım ınşallah.. tahmını dogum tarıhımız 25 nısan.. hepınıze saglıklı dogumlar dılıyorum .

Tuğçecim iyi haberlerine çok sevindim. Ama sana ders olsun bundan sonra en ufak şeyde panik olma, daha güçlü ol bebişin esas o zaman etkileniyo, unutmaa.s. Bilyorum elinde değil, hepimiz aynı durumlardayız. Bu bi süreç geçicek elbet 1-2 aya.

Yeni gelenler hoş geldiniiizzzzhihoyyyt Sizlere ve bebişlerinize sağlıklı günler dilerim:nazar::nazar:.
Ben bugün daha iyiceyim ama gece bel ağrısından hiç uyumadım. Hep abuk subuk şeyler yediğim için de genel olarak aç sayılırım, sizler gibi. cokacimcoook En çok sevdiğim şeyleri bile yiyemez oldum. Halsizliğim bugünlerde azaldı gibi ama bi anımız diğerine uymuyo malum. Bu arada karnım çok şiş, sanki 5 aylık gibi, şimdiden kıyafet sorunum başladı yani. Aslında bu durum hoşuma gitmiyo sayılmazsengözlerimebaksanab

canım benim kafama kafama vursanda ders almam o benim canım o kadar benimsedimki Rabbimin izniyle artık inan kendimi düşünmüyorum bebeğim kadar ,zaten sen ve diğer arkadaşlar beni çok iyi anlıyorsunuz kalbimiz bir, Allah yavrularımızıda bizleride esirgesin sağlık sıhat versin hepiniz dualarımdasınız.

yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz sağlıklı hayırlı gebelikler diliyorum.

bugün sızıntı şeklinde az biraz kanamam oldu arkadaşlar...aynı derdi çeken var mı???acil cevap lütfennnn

Arkadaslar doktorumu arayip bel agrim oldugunu soyledim. progestan tablet kullanmami soyledi gunde 3 kere. hamileligi destekleyici bir ilacmis. kullanan var mi aranizda ? fayda sagliyor mu ?

merhabalar.öncelikle hoşbulduk arkadaşlar.kselma ben de progestran iğne kullanıyorum ve bel ağrılarım var.nispeten rahatlama sağlıyor.

kızlar bebeklerinizin kalp atışını saydırdınızmı.deneyimlerimizi paylaşalım diye soruyorum kaçıncı haftadalar boyları,keseleri kaç mm.(v.s.)

Son düzenleme:
bugün sızıntı şeklinde az biraz kanamam oldu arkadaşlar...aynı derdi çeken var mı???acil cevap lütfennnn

selam kızlar ben mart annesiyim hepinize sağlıklı gebelikler dilerim öncelikle benim de sızıntı şeklinde kanamalarım oldu 5. haftadan sonra hatta 8. haftada adet bile gördüm çok şükür şimdi iyiyim 2 hafta sonra riskli dönemi atlatıyorum ve lekelerim 1 haftadır yok tek yapmanız gerek kötü düşünmemek hayatta hiçbir şey kolay kazanılmıyor hele bir bebek sahibi olmak çok zor kaybetmemek için sıkı sıkı tutunun birbirinie ve hep pozitif olun hayata karşı
size bundan sonrasında kolaylıklar diliyorum.hihoyyyt:nazar:

günaydın kızlarrr.dünkü kanama olayından sonra bugün daha iyiyim.bu olayın sık yaşandığını öğrendim.biraz olsun rahatladım.sizler nasılsınız bugün?

Günaydın Aprıl23.. ben iyi olmaya çalışıyorum sağol. 2 gündür mide bulantısı ile başım dertte.. Sen nasılsın? geçmiş olsun bu arada.. Yüreğini ferah tut:))

Günaydın Aprıl23.. ben iyi olmaya çalışıyorum sağol. 2 gündür mide bulantısı ile başım dertte.. Sen nasılsın? geçmiş olsun bu arada.. Yüreğini ferah tut:))

sağol.sanırım aynı zamana denk geliyor bizim doğumlar.bende bulantı yok hala.uykum var sürekli.acıkıyorum.çok duygusallaştım.göğüslerim büyüdü ve çok acıyooo.dün kanama olunca yıkıldım tabi ama hakikaten içimizi ferah tutmalıyız.senin sıkıntıların neler?

günaydın kızlar bende 7 haftama girdim sürekli bendede açıkma var zaten 3 kilo aldım birden aldım ama benim hiç bir şikayetim yok mide bulantısı kusma gibi

Gunaydin guzel hamislerim allah hepimizin kucagina versin bebislerini bende 6 haftalik hamileryim nisan annesiyeim adim almina araniza yeni katildim

X