Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar canlarım hamd ı senalar olsun herşey yolunda hepinize desteğine teşekkür ederim iyki varsınız Allah hepimizin bebeklerini korusun,randevum saat 15;00deydi gelincede araba çok sallandığı için biraz dinlenip öyle açtım bilgisayarı,bir süre açamıyacağım ama inşallah yanınızdayım hepinizi çok seviyorummmmmmmmmmmm.
merhaba kızlar nasılsınız naıl gidiyor bu gün 10. haftayı bitirdik sizler nasılsınız
psikolojiniz nasıl ben ağlamak için bahane arıyorum şahsen sizlerde varmı böyle bir durum
Arkadaslar doktorumu arayip bel agrim oldugunu soyledim. progestan tablet kullanmami soyledi gunde 3 kere. hamileligi destekleyici bir ilacmis. kullanan var mi aranizda ? fayda sagliyor mu ?
kopuk kaldım biraz tuğçeciğim ne oldu??geçmiş olsun.
bugün sızıntı şeklinde az biraz kanamam oldu arkadaşlar...aynı derdi çeken var mı???acil cevap lütfennnn
Günaydın Aprıl23.. ben iyi olmaya çalışıyorum sağol. 2 gündür mide bulantısı ile başım dertte.. Sen nasılsın? geçmiş olsun bu arada.. Yüreğini ferah tut:))