Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydınn.ya evet bende de milyonlarca korku oluştu.paranoyak gibi oldum.
ama gerçekten öyle bide ben iki kez bebklerimi kaybettim
çok korkuyorum bişey olacak diye inan korkudan bebeişimle ilgili hayl kurmuyorum
ya nebilim 10. haftaya g
iirince mide bulantılarım azaldı iştahım açıldı ay allahım normalmi bunlar yoksa benmi anarmolim paranoyaklık bende son hattinde
cnm iyi düşün iyi olsun sen kendini de bebeğini de strese sokma arkadaşım.benim hiç iştahım kapanmadı ozman benimkide mi anormal 2 kilo bile aldım.bende senin gibi 10.haftaya girdim cnm telaşlanmaa.s
umut çoook geçmiş olsun ama vardır herşeyde bi hayır
kız zaten ikimizin de doğumu 1 nisan aynı yani
sendede kasık ağrısı varmu
yani daha doğrusu senin şikayetlerin ne mesela göğüs ağrın felan varmı
günaydın kız erkencisin bugün bende bebişin kıpırtısından uyuyamadım 1 saatten beri kıpırdıooo
ada_merke sen folik asiti hala kullanıyormusun vea hiç kullandınmı acaba ne zamana kadar kullanmak gerekiyor fazla kullanınca zararı ourmu acep
Günaydın kızlar
Nasılsınız?
ben 3 aydır folic plus kullanıyorum.doktorum verdi.kullanılması gerekli diye biliyorum ama sen doktoruna sor mutlaka.doktorum özel yüzüncü yıl'da sinan yurttagül.memnunum.doğumu mesa'da yapmayı düşünüyorum.
günaydın güzelim bebişin yaşattığı bulantıyla uğraşıyoruz napalım annelik kolay deilmiş