2009 Nisan Anneleri buraya

saoln kızlarr off kıskanıyorum amaaaa bu buluşmalarııı :eek:klava:
nagihan siz kocişleri ikna edin hafta sonu ayşeyle birlikte kayseriye gelin ikinizin ortasındayım..
bende buluşmaya gitmek istiyorum hava güzel olursa eşimi ikna ettim gibi
15 ocakta kesin gidicemde..daha önce belki
bursayadamı gitsem şirvan gibi...iskender yer geliriz..cokacimcoook

forum istanbul acaip bi yer ...........

buluşma ne zaman kızlar?eğer yusuf iyileşirse bende gelcem inşallah.
tarihi ben de bilmiyorum canım.gelebilirsin inşallah.geçmiş olsun canım yusuf içinde.iyileşir inşallah
bu sümükler ne zaman bitecek ya...

sabah yusufun iğnesini ben yaptım babası yaptığında daha çok ağlamıştı ben yapınca fazla ağlamadı.
bravo cesaretine.hayatta yapamam ben. iğne olacak kadar hasta mı canım ya! kıyamam
nagihan siz kocişleri ikna edin hafta sonu ayşeyle birlikte kayseriye gelin ikinizin ortasındayım..
istanbuldaki buluşmaya mı geliyosun canım.buyur gel bekleriz:)

canm imkan olsa gelirz ama ben daha bi ortada sayılırım ank falan giderken k.kaleden geçiliyo inş yolunz düşerse beklerimm

selam ben geldim buluşma yerine ama elif yok:)) kendi kendimize belirleriz artık olmamı......tuğba 2-3 gündür yalnızca okuyorsun canım yazmıyorsun ecrin fırsat vermiyor mu?iyisindir umarım

forum istanbul mu? bayıldım bu fikre. 5 dk mesafedeyim. gelirim ben de buluşmaya. ama gülşen haklı. genel istanbul buluşması olsun. herkes gelsin. özletik kızlar:)
benim de içime doğmuş sanki. buluşmadan bahsetmiştim.
11 buluşmasına ben de gelmeye çalışırım selen izin verirse. bu ara iyice abarttı. gece 2 de uyuyo zilli.

evet canım sıra sende sana çok yakın ben gelemiycem sanırım bana uzak arabada yok :KK43:((
üstelik ben şu gripten çok korkuyorum maxi ye bile girmiyorum egeyle capitolu de unuttum

heh heee..ay ne hoş olurduuuuu..kayseriye sık sık gidiozzz..malum ankaraya giderken geçiyoz...oofffffffff offfffffff ama bu havalarda çokkk zorr be canımmm..

heh heee..ay ne hoş olurduuuuu..kayseriye sık sık gidiozzz..malum ankaraya giderken geçiyoz...oofffffffff offfffffff ama bu havalarda çokkk zorr be canımmm..

bidahaki gelişinizden önce haberim olsun mutlaka...eşleride tanıştırırız..
umutta emir kağanla tanışsın böyle uzak uzak olmuyoo..oynasınlar birliktegamyoncuiremsu

aay ne kadar kalabalığız,kızlar çekiliş için mi toplanılıyordu bence 1-2 gün daha versek çekiliş topiğine bakınca çoğu kişi yok daha eminim daha katılmak isteyen ama görmeyen çoktur aramızda,çok bekleyelim demiyorum o zmanda geç kalır yılbaşına yetişmez ama 1-2 günn...

:gitme:selam kızlarr
buluşmamı var ne
geçmişi okuyamadımda
hadi hayırlısı ama şu buluşmayı anadolu yakasında yapsanız
forum istanbul bize uzak arabada yokkkk

çekiliş yapmıcaktık denizcim ama son katılım tarihini ve çekiliş tarihini belirleriz demiştim...uykusu gelenlere iyi geceler kuzuları uyuyanlar uyusun..biz ayaktayız:))

iyi geceler güzeller öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan
gülşen sanada iyi gecelerrr idile dua edicem bu gece deliksiz bi uyku çek inşallah

kızlar çarşamba yerli malı haftasını yaptıracam çocuklara gelsin börekler gitsin kekler :))
kiloları geri aliimkafamçokkarıştı

X