2009 Nisan Anneleri buraya

önce hayırlı olsun.kolay doğumlar.
ben kesinlikle sebamed derim.kızm yakında 8 aylık olacak ben hala sebamed kullanıyorum.almadan önce çok araştırmıştım.bebek cildii için en uygunu.

Teşekkür ederim nergis! Çocuk doktorları bişey öneriyolar mı peki bu konuda?

ahyret gülfem soda şişesiyle oynuyo.ben de ezele bakıyorum size yazıyorum.nazarım değmesin barim maşallah diyim.

selam kızlar
uzun zamandır giremiyorum kardeşimin nişanı vardı bu pazar onu atlattık.
dün de selen beni hastanelik etti gözüme parmağını soktu. dr.a gittim. en dış tabakayı çizmiş kaldırmış.
bandajladı gözüü yrn tekrar gidicem. inşallah hasar kalmaz tek gözlüyüm şu an.
bi de o arada hastanede telefonumu da kaybettim ya da çaldırdım bilmiyorum. tam oldu yani.
dün ötü bi gündü
sizlerden nehaber

ben de sebamed diyorum
maşallah gülfeme selen çok huysuz hep ellerinden tutucam ayakta durucak. yürüteç falan istemiyo. bütün gün hiçbişey yapamıyorum

her doktor kendine göre bişeyler öneriyo tabiki ama sebamed öneren çok var.
bu arda adım güler canım:))

selam kızlar
uzun zamandır giremiyorum kardeşimin nişanı vardı bu pazar onu atlattık.
dün de selen beni hastanelik etti gözüme parmağını soktu. dr.a gittim. en dış tabakayı çizmiş kaldırmış.
bandajladı gözüü yrn tekrar gidicem. inşallah hasar kalmaz tek gözlüyüm şu an.
bi de o arada hastanede telefonumu da kaybettim ya da çaldırdım bilmiyorum. tam oldu yani.
dün ötü bi gündü
sizlerden nehaber

ay çok geçmiş olsun canım ya gerçekten kötü bi günmüş.
ay ben de şaşırdım aliye valla şaşkınım keramet soda şişeisnde herlade.dene bakalım.kaydirigubbakcemile5

her doktor kendine göre bişeyler öneriyo tabiki ama sebamed öneren çok var.
bu arda adım güler canım:))

Pardon Gülercim! O zaman bunları kullanmama gerek yok benim! Eczanelerden sorabilirim heralde yeni doğan için sebamed ürünlerini' Tekrar teşekkürler

çok geçmiş olsun aliye ya kötü olmuş çabucak iyileşirsin inşallah :KK43:
sağol canım inşallah. dikkat etmek lazım valla. daha kötü de olabilirdi

ay çok geçmiş olsun canım ya gerçekten kötü bi günmüş.
ay ben de şaşırdım aliye valla şaşkınım keramet soda şişeisnde herlade.dene bakalım.kaydirigubbakcemile5
sağol canım. onu da deneyelim. zaten enteresan ne varsa onunla oynuyolar bızdıklar

ben de sebamed diyorum
maşallah gülfeme selen çok huysuz hep ellerinden tutucam ayakta durucak. yürüteç falan istemiyo. bütün gün hiçbişey yapamıyorum

Tamamdır kızlar! sağolun ! Bu arada büyük geçmiş olsun Aliyecim.Sadaka ver derler böyle durumlarda:nazar:

ve mola bitti.yazdığımı anladı heralde.hemen kucak.olsun.bu da güzel.kucak kucak yaptık kızımla.

aliyecim geçmiş olsun canım
nazar olmazmı yaaa nazar yarısı mezar derlerya allah korusun...
sen sık sık kendinede kızınada oku cnmm

tabi canım nazara innıyorum hep okurum seleni
ama ben pazar günü bana nazr değmiş olabileceğini dşünmüyodum. ama hemen p.tesi bunlr olunca. galiba bana nazar değmiş dedim.
seleni de zaten fazla tutmadım salonda. hasta olmasın diye. onu çok gören olmadı

off en çok korktuğum şeydir nazar.ne zaman kalabalık bi ortama girsek gülfem o gün bana kök söktürüyo.

selam... inş. herkes iyidir... BıZ KAYNANAYLA iyiyiz ben uyumak istiyom o da hayat hikayesini anlatıyo.. sizi ancak okuyom... yazamıyom... sizi seviyom ben...
bu gece pınar uyuduuuuuuu:) ben de uyudum ve daha önce 125 çıkan süt bugün 180 çıktı daha sağsam çıkcaktı öğleyin... emziren arkadaşlarım yemek de varsa dinlenmiş vücut = SÜT.... öptüm şekerler...
aliye geçmiş olsun...
kızlar dinimizde evet nazar vardır ve felak nas ayetel kürsi her gün okunmalıdır :)

selam... inş. herkes iyidir... BİZ KAYNANAYLA iyiyiz ben uyumak istiyom o da hayat hikayesini anlatıyo.. sizi ancak okuyom... yazamıyom... sizi seviyom ben...
bu gece pınar uyuduuuuuuu:) ben de uyudum ve daha önce 125 çıkan süt bugün 180 çıktı daha sağsam çıkcaktı öğleyin... emziren arkadaşlarım yemek de varsa dinlenmiş vücut = SÜT.... öptüm şekerler...
aliye geçmiş olsun...
kızlar dinimizde evet nazar vardır ve felak nas ayetel kürsi her gün okunmalıdır :)

maşllah maşllah o sütlere daha çok olsun inşallah.
sağol canım. ben bide tebbet okumak lazım diye duydum.

aman maşallah diyelim emel her yerde söleme valla ona da nazar değiyor.bende süt müt kalmadı gibi bişey yinede emiyo birkaç damla da olsa kardır :KK43: dinlenemiyorum ki akşama kadar minik canavarımla.
aliye kim bilir nasıl süslendin güzel oldun da nazar ettiler :) resimler varsa koy facebooka falan da görelim.maşallah deyip bakıcam söz :)

X