- 18 Temmuz 2008
- 7.549
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar iyi akşamlar siteye girmek çok zor yaaaaa............
bugün yusufumu dr götürdüm maşallah subhanallah boy 78 kilo 9820 olmuş sırık oğlum dişler için acele etmeyin muhakkak çıkacak dedi ve calcium verdi kan damlasına devam dedi şükür bir problem yok.........
sultan geçmiş olsun canım inşallah tahlil sonuçları iyi çıkar.......
adaşım ben yusufa hazır bizim yediğimiz yoğurtlardan veriyorum genelde pınar ve danone veriyorum.......
kızlar ben yusufa hipp in kavanozdaki meyvelerden veriyorum acaba iyimi kötümü yapıyorum eşim 50-60 tane almış ne garip adam yaa bez stoğu ve ıslak mendil stoğumuz var sanki bir daha hiç üretilmeyecek......
günaydın kızlar evet düzeldi şükür ecem dün gece sabahladı ya 2.diş geliyo sanırım çok huzursuz sürekli yanında beni istiyo(((
kızlar sayfalar zor açılıyo geçmişi okumaya çalışıyorum
biz çok hasta olduk ailecek önce eşim kusama ishal,sonra ela oldu ama bugün 1 kere kaka yaptı çook şükür dün de ben hasta oldum kafamı kaldıramadım yataktan ama ateş yok ela da halsizlikte yok :) neyse geçti ama allah kimseye ve vermesin ve beterinden korusun çocukla çook zor hasta olmak
dün kolumu kaldırmadan yatıyordum ela da halıda takılıyordu her zamnki gibi hiç bişii beni yataktan kaldıramazdı aam bi baktım benim kız oyuncağın birine kafayı takmış alabilmek için emelemeye başladı çok şaşırdım nasıl kalktım kucakladım bilmiyorum hehehe :))
çok geçmiş olsun deniz.... ela ya da aferim bizimki zora geldimi çığlık atsın ancak aman napim eninde sonunda yürüyecek sonuçta....kızlar sayfalar zor açılıyo geçmişi okumaya çalışıyorum
biz çok hasta olduk ailecek önce eşim kusama ishal,sonra ela oldu ama bugün 1 kere kaka yaptı çook şükür dün de ben hasta oldum kafamı kaldıramadım yataktan ama ateş yok ela da halsizlikte yok :) neyse geçti ama allah kimseye ve vermesin ve beterinden korusun çocukla çook zor hasta olmak
dün kolumu kaldırmadan yatıyordum ela da halıda takılıyordu her zamnki gibi hiç bişii beni yataktan kaldıramazdı aam bi baktım benim kız oyuncağın birine kafayı takmış alabilmek için emelemeye başladı çok şaşırdım nasıl kalktım kucakladım bilmiyorum hehehe :))