2009 Nisan Anneleri buraya

denizcim gecmiş olsun.............

kızlar doktora gidemıyoruz grip sebeb

ama bayramın 2.günü

bakkal tartısında tartık egeyiii
10,900 gr

egenın halasının bakkkaları varda eheeheehhee

maşallahhh oglumaa

boyunu bilmiyorummmm

,_s_ebru arıyordur tabi ya aglarım bak şimdiiiii

kızlar bu aradaaa ben sabah regli oldum şükür..................

merhaba arkadaşlar sitede problem var geçmişi okuyamıyorum
varsa hasta bebişlere ve anneciklere geçmiş olsun
geçmiş bayramınız kutlu olsun canlarım
biz hala ek besinlerde zorlanıyoruz ağzını kitliyo açabilene aşkolsun ama memeye saldırıyor 1 ay sonra işe başlıycam ve artık düzene girmesi lazım ama nerdeeeee

siteye zor giriliyo beni deli ediyo..
bu hafta raporluyum malum annem gelemediği için pınarlayım:)
accık size katılayım dedim ama bu defa teknoloji(!) girdi aramıza yaw.
şenay hoşgeldin canım. cidden özlettin kendini ama anlıyorum be bi taneyle zorlanıyom senin Allah iki kat yard olsun..

dilekcim senin de mübarek olsun bayramın... inş alışır rüzgar beyimiz.
urla ne güzel kendi ürününüz demek..
tuba pınar da aynı ecrin gibi... baksana süt için böğürtlen çayı tavsiye ederim yani bende cidden arttırdı... farkında olmadan içtim ve o gün bugün fark var:) dene istersen humanadan daha etkili oldu bende...
herkese iyi akşamlar....

ayva da sütü arttırıyor, 3 katına çıkarıyormuş denedim işe yradı...

bu arada günaydınnnn.................

günaydın kızlar evet düzeldi şükür ecem dün gece sabahladı ya 2.diş geliyo sanırım çok huzursuz sürekli yanında beni istiyo:KK43:(((

valla tuğbiş bizim selende öyle sabahlatıyo ama diş miş yok piyasada balı diş olsa sevıncem
hoş geldın gulşen denızcım

kızlar iyi akşamlar siteye girmek çok zor yaaaaa............

bugün yusufumu dr götürdüm maşallah subhanallah boy 78 kilo 9820 olmuş sırık oğlum dişler için acele etmeyin muhakkak çıkacak dedi ve calcium verdi kan damlasına devam dedi şükür bir problem yok.........

sultan geçmiş olsun canım inşallah tahlil sonuçları iyi çıkar.......

adaşım ben yusufa hazır bizim yediğimiz yoğurtlardan veriyorum genelde pınar ve danone veriyorum.......

kızlar ben yusufa hipp in kavanozdaki meyvelerden veriyorum acaba iyimi kötümü yapıyorum eşim 50-60 tane almış ne garip adam yaa bez stoğu ve ıslak mendil stoğumuz var sanki bir daha hiç üretilmeyecek......

ooo adaşım maşallah bebişine uzun boylu olcak kerata.. bizimkide 7, ay da 71 cm gelmiştii kilo da 9200

Oh be sonunda girebildim
kızlar bu gece yine demir çok huysuzdu resmen içine çekerek ağladı
sabah kahvaltısını yaparken kaşık tık tık yaptı
aaaaaaa bi baktımki o da neeee
diş geliyooooo
ucu gözüküyo sadece
1-2 güne kdr iyice çıkar sanırım

sengun katılıyorum sana o kadr uykusuzluga karşın diş çıksa içim yanmazzzz

mügecim çookk sevindm yaaa darısı bize inşş mügecim bakınca beli oluyo mu veya elinle dokunnca hissediyomsn

arkadaşım gelck şimdi onnda kuzusu 6 nisan dogumlu kızım ilk arkadaşı çok güsel oynuyolar sıpalara ayrı oyuncak veriyoruz ama yinede biribirinn elindekilerine saldırıyolar

nihayet site düzelmiş.... hasta bebişler varsa şimdiden geçmiş olsun ..... yarın kontrole gidicez bakalım gelişimimiz bu ay nasıl olmuş...

kızlar sayfalar zor açılıyo geçmişi okumaya çalışıyorum :KK43:
biz çok hasta olduk ailecek önce eşim kusama ishal,sonra ela oldu ama bugün 1 kere kaka yaptı çook şükür dün de ben hasta oldum kafamı kaldıramadım yataktan :KK43: ama ateş yok ela da halsizlikte yok :) neyse geçti ama allah kimseye ve vermesin ve beterinden korusun çocukla çook zor hasta olmak :KK43:
dün kolumu kaldırmadan yatıyordum ela da halıda takılıyordu her zamnki gibi hiç bişii beni yataktan kaldıramazdı aam bi baktım benim kız oyuncağın birine kafayı takmış alabilmek için emelemeye başladı çok şaşırdım nasıl kalktım kucakladım bilmiyorum hehehe :))

biz çok hasta olduk ailecek önce eşim kusama ishal,sonra ela oldu ama bugün 1 kere kaka yaptı çook şükür dün de ben hasta oldum kafamı kaldıramadım yataktan :KK43: ama ateş yok ela da halsizlikte yok :) neyse geçti ama allah kimseye ve vermesin ve beterinden korusun çocukla çook zor hasta olmak :KK43:
dün kolumu kaldırmadan yatıyordum ela da halıda takılıyordu her zamnki gibi hiç bişii beni yataktan kaldıramazdı aam bi baktım benim kız oyuncağın birine kafayı takmış alabilmek için emelemeye başladı çok şaşırdım nasıl kalktım kucakladım bilmiyorum hehehe :))

geçmş olsun canım..

siteye girilmiyordu ...

çok geçmiş olsun deniz.... ela ya da aferim bizimki zora geldimi çığlık atsın ancak :-) aman napim eninde sonunda yürüyecek sonuçta....

X