2009 Nisan Anneleri buraya

kızlar iyi akşamlar siteye girmek çok zor yaaaaa............

bugün yusufumu dr götürdüm maşallah subhanallah boy 78 kilo 9820 olmuş sırık oğlum dişler için acele etmeyin muhakkak çıkacak dedi ve calcium verdi kan damlasına devam dedi şükür bir problem yok.........

sultan geçmiş olsun canım inşallah tahlil sonuçları iyi çıkar.......

adaşım ben yusufa hazır bizim yediğimiz yoğurtlardan veriyorum genelde pınar ve danone veriyorum.......

kızlar ben yusufa hipp in kavanozdaki meyvelerden veriyorum acaba iyimi kötümü yapıyorum eşim 50-60 tane almış ne garip adam yaa bez stoğu ve ıslak mendil stoğumuz var sanki bir daha hiç üretilmeyecek......

bugün yusufumu dr götürdüm maşallah subhanallah boy 78 kilo 9820 olmuş sırık oğlum dişler için acele etmeyin muhakkak çıkacak dedi ve calcium verdi kan damlasına devam dedi şükür bir problem yok.........

adaşım ben yusufa hazır bizim yediğimiz yoğurtlardan veriyorum genelde pınar ve danone veriyorum.......

kızlar ben yusufa hipp in kavanozdaki meyvelerden veriyorum acaba iyimi kötümü yapıyorum eşim 50-60 tane almış ne garip adam yaa bez stoğu ve ıslak mendil stoğumuz var sanki bir daha hiç üretilmeyecek......

sultancı geçmiş olsun..
demir ben yeni başladım kullanmaya... kullanmak istemiyodum ama pınar gündüzleri genelde halsiz ve uykulu olunca kansızlık olabilir diye düşündüm ve vermeye başladım..
boy kilo kaç bilmiyorum malum hastalkı nedeniyle hastane ya da dr gitmiyoruz:KK43: aslında istiyorum bi kan idrar tahlili yapılsın, boy kilo ölçülsün ama.... burda özel hastane yok sakarya merkezde var ona da vakit yok ve yine kalabalığa mikroba karışcaz:KK43: devlette kalabalık oluyo... yani sizi okuyup kafaya göre takılıyom:KK43: aslında ist. daki dr arayıp bilgi almak istiyom ama hep unutuyom:KK43: acaba bi istanbul mu yapsam ama işte yine kalabalık virüs... kış bitsin.....

ay roseberry çok güldüm sana... biter belki :) işe yarar stoklar...
ben de ülker kavanoz meyve veriyom bazen... bi de büyümix smart almış eşim onlardan takılıyom arada

yoğurt kendim yapıyom...
ekmek yediriyom ben...

siz zeytinyağını hangi marka kulanıyonuz.
salça koyuyom bazen çorbaya... çorba da patates havuç pirinç mercimek un karışıyo... ama ıspanak brokoli vermedim soğan da öyle... yarın kıymalı yapiim diyorum bakalım... tuz koymamaya çalışıyom ama bazen bi fiske... yumurta yediriyorum 1er gün arayla... elma, mandalina armut havuç rendeleyip yediriyorum...

soru yaptıklarım normal dimi?

ben de ülker kavanoz meyve veriyom bazen... bi de büyümix smart almış eşim onlardan takılıyom arada

yoğurt kendim yapıyom...
ekmek yediriyom ben...

salça koyuyom bazen çorbaya... çorba da patates havuç pirinç mercimek un karışıyo... ama ıspanak brokoli vermedim soğan da öyle... yarın kıymalı yapiim diyorum bakalım... tuz koymamaya çalışıyom ama bazen bi fiske... yumurta yediriyorum 1er gün arayla... elma, mandalina armut havuç rendeleyip yediriyorum... peynir krem peynir almıştım verdim ama dün köy peyniri aldım hangi marka unuttum şimdi az tuzlu yazıyodu onu deneyecem. her gün 3 4 çay kaşığı pekmez veriyorum.. malum kış...

ii akşamlar kızlar zor girdm valla
sultan geçmiş olsn canm inşş kötü bişey yoktr
denizcigim t.ederm
ben normal yogurt veriyorumm
kızlar suyu biberonlamı bardaklamı içiriyodnz ben bardakla vermeye başladm gece hariç

canlarım ciğerlerlerimmmmmmmmmmmmmmm bitanelerimmmmmmm kuzcukların annecikleriiiiiiiiiii çok özledim çoooooooooooooooooooookkkkkkkkkk

sultan geçmiş olsun canım.
inş.yarınki sonuçlarda temiz çıkar.
esen iyice yerleştin mi canım artık.

yerleştim artık sağol canım.
sen yerleştin mi

elaya gecmiş olsun bende alayım bari kekik yagııı evde bulunsunnn

kerenmın tahlillerı umarım yarın temız cıkar ootri burun spreyi nden bizde egeye almıştık hortum gibi bişisi var cekıoo

damlasıda böle ufak tüpler tek kullanımlıkk
ama bız onu damladıyorduk ve o aspirötörle cekmıyordurr
kendisi suyula pisligi akıtıooo

o aspirotorle cektıgınde beyın hücreleri zarar görebılır sultannnnnnnn

ESEN İZMİRDE YAGMUR FIRTINA BAŞLADIIIII

ŞİMŞEKLER COKKKKKKKKKKKKKKK

kociş beni adı yemek yapmadı dedi... dışarı gidicekmişizzzz
Allahtan eve varmıştım ıslanmadım....

maşallah:nazar:

yoğurt kendim yapıyom...
ekmek yediriyom ben...

salça koyuyom bazen çorbaya... çorba da patates havuç pirinç mercimek un karışıyo... ama ıspanak brokoli vermedim soğan da öyle... yarın kıymalı yapiim diyorum bakalım... tuz koymamaya çalışıyom ama bazen bi fiske... yumurta yediriyorum 1er gün arayla... elma, mandalina armut havuç rendeleyip yediriyorum...

ben normal bizim yediğimiz gibi kahvaltı, çorba yemek veriyorum. öle seviyor.. mama filan hic yemedi süt ballı öyle seyler sadece b en yokken aptamil içiyo, ben varken emiyoo ...

canlarım ciğerlerlerimmmmmmmmmmmmmmm bitanelerimmmmmmm kuzcukların annecikleriiiiiiiiiii çok özledim çoooooooooooooooooooookkkkkkkkkk

şenay Allah kolaylık vesin şuan ben bizim kızla başa çıkamıyorum sen iki taneyle napıyorsun..:nazar:

Günaydın kızlar.....
ne yazıkki benim kuzum mememi bıraktı verince ağzını kitliyo baya uğraştım ama almıyo, ne güzel alıyordu ek gıdalara geçince bıraktı resmen ya :-((
ben yoğurdu genelde evde yapmaya çalışıyorum yapamadığım zamanlarda sütaş ın babymix ini veriyorum, 1 er gün arayla 1 yumurta sarısı çorba, bu aralar bir mandalina içine üzümde sıkıyorum malum domuz gribi için.... onun dışında hemen hemen tüm sebzeleri veriyorum ama az içiyor c.tesi bizde kontrole gidicez bakalım boy kilo ne olmuşuz.....

Günaydın kızlar.....
ne yazıkki benim kuzum mememi bıraktı verince ağzını kitliyo baya uğraştım ama almıyo, ne güzel alıyordu ek gıdalara geçince bıraktı resmen ya :-((
ben yoğurdu genelde evde yapmaya çalışıyorum yapamadığım zamanlarda sütaş ın babymix ini veriyorum, 1 er gün arayla 1 yumurta sarısı çorba, bu aralar bir mandalina içine üzümde sıkıyorum malum domuz gribi için.... onun dışında hemen hemen tüm sebzeleri veriyorum ama az içiyor c.tesi bizde kontrole gidicez bakalım boy kilo ne olmuşuz.....

canım bırakmasa iyiymiş ama bukadar içmiş ya annesütü.. iyi.. yineee

günaydınnn...
yağmur var buralarda.
bendede hala öksürük devam...

dünden beri içmediğim bitki çayı kalmadı.
ginseng-yeşil çay-ahududu vs..

irfana bulaştırmamaya çalışıyorum.
bizimkisi bayram tatilinden sonra geç uyumaya başladı akşamları.
düzeni bozuldu çocuğun.

Alıntı yapamıyorum ama sev_rey Kayra 'da ek gıdalara geçtikten sonra memeye pek pas vermiyor. Ama ben geceleri sadece emzirmeye devam ediyorum. İşyerinde de sağıyorum sütüm azalmasın diye

alıntı yapamıyorumm

geda zeytınyagı bızım kendi agaclarımızdan

sevrey bu kadar içmesi bile yeterliiii

daha yazzacaktım unuttummm......

he senayy hoşgeldin can cannn

günaydın,
benim kızım da 3,5 aylıkken, ben çalışmaya başladığım için, biberona alışıp, emmeyi bıraktı ve ben o zamandan beri sütümü sağıp veriyorum. Sütüm azalıyor olmasına rağmen en azından hala anne sütü alabiliyor. Emmeyi bırakan bebişler için de bu şekilde devam edilebilir, üzülmeyin...
nisan annelerinin en zayıf bebişleri kulübünde bize de yer var mı acaba :) 7,5 aylık ve 7,4 kiloyuz hala, boyumuz da 70 cm. çok hareketli ama çok iştahsızız... önceleri çok üzülüyordum yemek yemiyor diye ama sonra hem kendimi hem kocamı hem de kızımı çok yıprattığımı farkettim ve şimdi kendimi kontrol etmeye çalışıyorum :)

günaydın...
deniz geçmiş olsun.inşallah irfana bulaşmadan atlatırsın.
ecrin ek gıdayı anne sütü kadar sevmiyor.memeyi gördümü bir heyecanlanıyorki anlatamam.ama bende süt 10 cc ancak çıkar sağsam :KK43: yinede emdiriyorum tabi.bu zamana kadar emdi yeter diye kendimi de avutamıyorum.1 yaşına kadar emsin istiyordum.anne sütü bu sonuçta yerini ne tutabilir ki :KK43:
ben bu ay kızımın boyunu kilosunu öğrenemicem sanırım doktora götürmek istemiyorum.en son ekim 29 da gittik doktra 8230 kg dı ama o kadar iştahsız ki kilo alabildi mi merak ediyorum.doktorumuz hacca gitmişti kasımda da gitmedik dr dönmüş ama götürmem hacdan geldi biraz zaman geçsin :) hastalık falan taşıyordur mazallaaahhh ..

merhaba arkadaşlar ben de bugün iş başı yaptım ve çalışan anneler arasına katıldım. ilk ayrılmak zor oluyor ama sonra çok aramadım. acaba o beni özlüyor arıyor mudur?

X