Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ooh bizim buralara gelıonuz yanitatilde çeşme kuşadası izmir bir tur atalım diyoruz bakalım hava güzel olursa.
bende pantolon aldım masallah 42 beden. sinir. gerçekten bişey almak istemiyor insan ..
bende yaptım aynısını o agladı ben agladımofffffffffffbiraz önce kağana ferrum şurubunu verdimm..bi damlayı bile yutmadı yaaa..hepsi bembeyaz yastığın üzerine dökülüdü..bende bağırdım yavrumaa.aende yağladıııı..sonra bende ağladım..salağım ben ya..o ne anlıycak bağırmadan(
filmi biliyorum cok güzeldün akşam güzeldi sultancım!başbaşa romantik bir akşam:)))
desemde inanma güzeldi ama romantizm artık bizden çok uzakta.
spordan sonra buluştuk.gönül hanı diye bir restaurant var aydınlılar bilirler oraya gittik,sonra bi film izledik evde belki bilirsiniz "not:seni seviyorum"
sonra ben evi topladım eşyaları topladım bugün iş çıkışı gidiyoruz ya..
öle yani..
taşlı bir bilezik almış bana hediye çok beğendim..
evet benimde çok ağrımıştı
bizimde ön dişler damak bembeyaz olmuş...
yakında çıkar heralde
ey ne güzel bebişler geç uyanıyo peki siz kahvaltı hazırlamıyomusunuz 8.ayına girdiler
artık düzenli yemeleri gerek
biz mecbur uyanıyoruz yedikten sonra uyuyoruz
günaydın hanımlar;
ben geldimmm :)))
uzun zaman sonra bayramınızı kutlayayım hal hatır sorayım dedim. nasılsınız?? kuzucuklar nasıllar??
biz yorgun argın yoğun koşturup duruyoruz. name hanımlar hala diş çıkartmadı ama sancısı tam gaz devam. bakalım nasıl bir bayram bekliyor bizi :)))
bizde 8 de uyanıyoruz
kahvaltı yapıyoruz 10 da uyuyoruz
12 de kalkıp meyvemizi yiyoruz 2 de çorba
4 te yoğurt yemesi lazm ama yemiyo sıpa
bugün yeniden denicem bakalım
onun yerine emiyoruz
bugün demirin kahvaltısını yaptırıp
kuaföre gittimzemuszemus
kocişede mama sandalyesinde salla o uyur dedim
uyumuş ama 15 dk.Çok üzgünüm çoook
kucağında sallamış yok dışarı çıkarmış yok
ben 12 de geldim meyve yiyolardı
beni görünce çığlık atmaya başladı bi sevindi bi sevindi sıpa
hadi dedim yatmaya yanyana yattık
koluma burnunu dayadı uyudu
meğer beni arıyomuş
Allah kimseyi annesiz bırakmasın:Saruboceq:
yavrum bnm
nasılsnz kızlarrrrrr ben artık bittim tükendim yaaaa kurban oldugum allahımm nolursnn çıksn şu diş artıkkkk ömrüm gitti valllaa sinir küpü oldum kızlarrrr bu diş yüzündenn bu kadr mı zor çıkıyooo gündz hiçönemli degil ama gece çookk zor oluyoo 3 gibi bi kalıyo ama o nasıl bir aglama cann yandıgı belli numaradan degill sabaha kadr oturuyoruz ayagıma alıyorum uyyo yerine koyyrm yine aglıyoooo gözlermn önü çöktüüü yaa
canım aleti yeni taktrmştın dimii bi kaç düzenszlik yapar merak etme sennncanım her cocuga göre degişiyor
egede zor cıkaranlardan
aynen bizde gece 3 den sonra hep ayaktaydık yatagına yatırdımmı sanki ateşe atöışım gibiyii
allah yardımcın olsunnn
KIZLAR BEN C.TESİ GÜNÜ REGLİOLACAKTIM DAHA SES YOIK SPRELDE VAR AMAA
OFFFFFF
BUGUN TEST ALAYIM BARİİİ
Mevladan selam herkese
canimdis icin taze soganin beyaz kismini ver eline hep kemirsin
dolaptan ver ki soguk soguk ii gelir bide yatmadxn once illk banyo yapmayi denezen
Kiz melek egeye kardessssszzzz
canım aleti yeni taktrmştın dimii bi kaç düzenszlik yapar merak etme sennn
saol canım yaa zaten 2 güne bi banyo yapıyoruz özellkle akşam yaptryorum ki ii uyusun diye ama tık yokk
Melek temizlikde bitti kocanla oturun temiz temiz::))))))
canım valla bu alet bazısına yarıyo bazısına yaramıyooevet 2 ay olduu..
takıldıktan sonra 1 kere regli oldum 2. olacaktım amaaa
1. tam zamanında geldi offffffffffff
Benim kocayA mesai koydular biz tolu yariladik o ucakla gelecek gece
ekim ben Sabah aksamada yimamaya calisiyorum AMA yatirmadan once mutlaka yikiyorum gerci bende yatmadan mutlaka yikanirim aliskanoik oglusumuda ogle yapiyoruz
cok faydasini gordum