2009 Nisan Anneleri buraya

valla melek helal sana ya..
kızım tut bi hizmetci baride kendini helak etme..erken yaşlanırsın bak sonra
seviyorum temızlık yapmayııı içim ferahlıooo temızlık yapıncaaa
uzatma o zaman sultan ama fırçanı çek gene....
egeye maşallah demekki baya uyuyor...... bende tembel olanlardanım anca ütü yaptım bugün...
yok kız sabah
7 de uyandı 10 kdar uyanıktı anca kahvaltı yatakları topla ortalık toparladım bababanesi bizdeydi ikisi 10 da uyudu 12 ye kadar bende o sırada yemek yaptım tuvaaleti banyoyu temızledim sessız işleri yaptım 12 ---2 kadar uyanıktı kayınvalidemde 1 de gıttı evi süpürüdüm o gidince balkonları yıkadım
2 de ege uyudu 3 dogru uyandı sonrada o uyanıkken halıları fırcaladım... v.sv.s özet verıldi eheeeh
hadi kızlar ben kaçar..
daha 10000 adımı tamamlıcam.spora gitcem..
bugün dışarda yeriz yemeği..
afiyet olsun yıne yok oglun bu akşam senın ayy klıyamam irfana annesini aramıomu hiç acabaa,

egeyi ben bazen 1 saat burıkıom anneme dışarda işlerim oluyoo kapıdan girer girmezzzzz gülücükler atıooo

melekkkkkkkk bende çok yoruldum yaaa..daha kapılar ve camları silinecek..halıları bekliom daha gelmedi..kayınvalide hanım gelmeden dolaba azcıkda pasta börek yapiimm diyomm.offff fffffff....

kızlar ege pcnin bi tuluna basıp pcnin yukardaki gösterge cubugu yok etti nerden düzeltcem

canım ya üzüldüm..offf ne gıcık bi durum sen ağlarken onun sırtını dönüp yatması..valla içim bi tuhaf oldu sultancım..enkısa sürede düzelir inşallah aranız..ne hayallerle evlendiğin o ince düşünceli adamın bi odun haline gelmesi çoksinir bozuyorr..:eek:klava:

kesinlikle inceldiği yerden lafına katılmıyorum sevgicimm..zaten kafası karışıkk..

eminim yoluna girecek..

var denizcim varrrr..5 gün boyunca kırmızı et ye zayıfla die bi topik varr bu sitede..ama haşlanmış yada ızgara olcak..yağsızz..5 günde 5 kilo verdiyomuşş..ne kadar doğru bilemeiycemm..

tatlı matlıyıda çok abartmamak lazum..allahtan hiçç sevmem şekerli şeyleri...

kayınpeder ve kayınvalide de gelicekki çok kilo verecem kesin..o tempoylaaaa..
saol tatlım aynen öyle
zaten çok kötü durumda değiliz evliliği bitrmek için gelmedim
yani sevreyin dediği gibi inceldiği yerden kopsun diyemem seviyoruz biz birbirimizi

sultancım bosver ya hepsi aynı bu erkeklerin zaten varya hata bizde aslında tehdit ediyoruz çocuk var die oturuyoruz g.üstüne ama gözünü korkutucaksın üzüldüm cnm şimdi iyimisin???

canım iim saol

benim sıpada alkış ve el sallamayı öğrendi..ama devreleri karışıoo..hadi el salla babaya diomm düşünüoo düşünüoo alkış yapıoo...yavrum hanisi bay bay daha çözemedi..çok komik oluyooo bi el salllıyo bi alkışşş...

evet ya sevilmez mi...o senin kocan..arada böyle şeyler olur ..seni özlesinn.kıymetini anlasınn..
ev ne kadar boş gelecek ona..siz olmayınca kendini sap gibi hisedecek..ortalıkta öksüz gibi kalıcak..

ben biliyorum o siteyi esra aylardır kalori takip ediyorum ordan.iyi oluyor yediklerine dikkat ediyorsun.aaa yok canım onda da okadar kalormi varmış deyip yemiyorsun:)))

benim iyi gidiyo zayıflama maceram.
spora devam zaten.
dün bide adım sayar aldım.tatım şimdi belime.bakalım 10000 adım atmam lazım.

artık diyet spor bitkisel çözümler uzmanlaştım bu alanda:)))

stepper mı adım sayar dediğin.. nasıl memnunmusun bende düşündüm bi ara ama vazgeçtimm önerirsen eğer alabilirimm:lepi:

iyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim..

yardıma ihtiyacım var kızlar.saç maşası alacağım sizce en iyisi hangisi???

bende remington markasını önerirrim acayip güzel.. çok doğal durduruyor.. benim maşam var ama çok eskilerden kalma marka falan yok herhalde 70 lerden kalmaa kuzenimden almıştımm:))
saç düzleştiricilerde de remington en güzelii tanımam üstüne

valla melek bende cumaya kadar bitirmeliyimm..kayınvalidede gelioo...onlar varken bi iş yapamam..kurban filan derkenn..yoğun oluruz bayaaa..

deniz hani ben alışveriş merkezinde keremle yürüyen merdivenlerden düşmüştüm ya hihihi işte o zaman onu almaya gitmiştim 40 a aldım indirim varmış o zaman netten bi bak istersen şimdi bilmiyorum ne kadar

suratım asık çünkü evimden ayrıyım şu an eşimle dün telde konuştuk o da çok üzgün ama biraz burnu sürtülsün

gidemeyeceğimi sanıyordu ders olsun ona biraz aklı başına gelir umarım

sultan o kadar ciddi mi mesele... var ya hep çocuk yüzünden oluyor.:)).
bende eşime hiç ilgi gösteremiyorum çok yoruluyorum napiim bende

öğretmen arkadaşların öğretmenler günü kutlu olsun.
biz de yarın yola çıkıyoruz adanaya doğru. tüm yola çıkacaklara hayırlı yoculuklar. bayramda da giremem şimdiden iyi bayramlar

bende adanalıyımmm hemşerimiyizzz

öğretmenler yarım eylem yapacakmısınızz.. ben gitmicem okulaaa .........

oğlumun halası salıncak almış kağana..kargo ile göndercekmiş..onubekliyoruz..inşallah beğenirde biner sıpaa..

X