Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
esra nasıl gidiyor kilo verme işin..
cnm yanlış anlaşıldım sanırım ben eğer ki sorunlar çoksa kendini çok yıpratma anlamında dedim, hani bazıları kendilerinden çok ödün verirler sevgi ve saygı bitmiştir öyle yoksa hepimiz yaşıyoruz elimizden geleni yaparız eğe olmazsa inceldiği yerden kopsun dedim yoksa şu anki durumun için değil cnm yani benim fikrim...saol tatlım aynen öyle
zaten çok kötü durumda değiliz evliliği bitrmek için gelmedim
yani sevreyin dediği gibi inceldiği yerden kopsun diyemem seviyoruz biz birbirimizi
canım iim saol
şimdimi koklayıp geldin dün annene gelırkenmi sacma oldu herhaldeyastığını koklayıp geldim mafoldumben
evet ya sevilmez mi...o senin kocan..arada böyle şeyler olur ..seni özlesinn.kıymetini anlasınn..
ev ne kadar boş gelecek ona..siz olmayınca kendini sap gibi hisedecek..ortalıkta öksüz gibi kalıcak..
ben hala işteyim ühhüüü kdv nin son günü......ve sanırım 1 saat daha burdayım .....kızçemi ösledim ben oda beni öslemiştir....(
Bu dönem geçtikten sonra bebeğinizle bir daha hiç bu kadar yakın olamayacağınızı da unutmayın..
ben iyce sulugöz oldum ya.çok duygulandım.ne kadar da çabuk büyüyorlar gerçektende.her anın tadını doyasıya çıkarmak istiyorum ama doyamıyorum hiç bi haline yavrumun.hala anne olduğuma rabbimin bu güzelliği bana da yaşattığına inanamıyorum.gülfemin yüzüne her baktığımda o bana her güldüğünde boğazıma bişeyler gelip oturuyo.çooook ama çooook mutluyum.şükürler olsun rabbime. ve isteyen her kadına bu mutluluğu ,ayrıcalığı yaşatsın.