- 6 Kasım 2008
- 3.466
- 8
hep böle diye diye son güne kalır.
bayram sabahı yorgun uyanırsın güne bence bir an önce hallet.
ben geçen pazar hallettim kuaför işini.
temizlikte yaptırdım ama zaten biz evde pek olmıcaz.
sultan aradımı senİnkİ gelİp alayımmı dİye?
ben geliyorum ne yazık ki işe.....akşamda eşime diyormuş kayınvalide keşke perşembe gitmeseniz evi süpüremicem ben diye....oldu dedim işyerine öle sölerim ...hey Allahım ya sanki ben bayılıyorum arefe günü gelmeye
aradı canım kaç kere hemde mesajlar falan bana çiçek almış eve gelmiş ben olmayınca elinde kalmış falan...
deniz sen face e nerden girdin be
aradı canım kaç kere hemde mesajlar falan bana çiçek almış eve gelmiş ben olmayınca elinde kalmış falan...
deniz sen face e nerden girdin be
şirketten giriyorum..
face girilcek başka bir adres bulduk...şişşt çaktırma:)))
normal facebook değilde title facebook diye bi adresten giriyoruz ama tüm fonksiyonları aktif değil..
heheh ii olmuş:)
urla okadar işi nasıl yapıyosun ya maşallah sana
hee bu arada unutmadan yazayım regli oldum dün oh beee
ben de tehdit savuruyodum ama adam beni taklamaz hale gelmişti
ya pazar gecesi saat 3te yattım sinirlerim bozuldu ağlıyordum kerem bağırmış duymadım geldi çağırdı beni ben orda hüngür hüngür ağlıyorum görmemezlikten gelip uyudu söylenecek çok şey var ama söylenmiyor
sabret bekle düzelir inş.ama düzelmezse de çok da kendini yıpratma inceldiği yere kadar dersin, eğer senin gibi birine böyle yapıyorsa o üzülsün kaybettiğine yansın, ama bence biraz yalnız kalsın aklı başına gelsin, ama sen güçlü ol kerem için, bizler çok yıprandığımız için daha hassasız bu olayla kendini daha da yıpratmamaya çalış cnm...
kızlar bayram için diyet önerileriniz varmı?