2009 Nisan Anneleri buraya

bugün misafirlerim vardı..

dün temizlikle uğraştım.. bugünde azırlık falan derken giremedim

umarıhm herkes iyidir..

baran müsade ederse geçmişe bakacağım biraz

bende bugün temizlik yaptım
sonra gezmeye gittik
şimdide aşk-ı memnunuyu izliyorum
veeeeeeeeeeeee şu bihtere acayiiippp sinir oluyorum

evet müge bende sinir oluyom bihtere......

ege rekor kırdı bugun 1,5 saat uykuylaaa duruyoooo

uyuyacagada benzemıooooooo

Melek gece uyur canımm merak etme sende ııyı bı uyku Çekersnn
bende temzılık yaptımm bugnn bayrama 2 gÜn kala perde yıkıcmm ÇÜnkÜıÇerı mısler gıbı kokuyoooo

Merhaba!
dün sitede yine sorun vardı giremedim,saldırıya uğruyormuş..
Miray ın da burnu akıyor ve tıkalı,akşam nöbetçi eczaneyi aradık,coldmix için,şansımıza ilk aradığımız eczane yarın depodan getirtebileceğini söyledi,bakalım deneyelim.ınş geçer çabucak.
Bugün çarşıya gittim,kızımın bayramlığının altına siyah ayakkabı aldım,çok tatlı.Bir de uyku tulumu aldım,aslında almammaya karar vermiştim ama burnu tıkanınca üşütmüş diye düşündüm.ıçi sırf pamuk,hiç elyafı yok.
Kendim için de bir göz gezdirdim ama gözüme takılan birşey olmadı,bu sene her yerde hırka var,herhalde öyle birşey alırım.Bir tane pantolon almıştım zaten.
Ben de dün oturma odasıyla mutfağın tüllerini yıkadım ama ütülenmeyi bekliyorlar,bugün ütüleyecektim ama çarşıdan çok yorgun geldim.Cumartesi de kına yapacağız Miray için.Ama çok istediğim gibi geçmeyecek,çünkü gelecek birçok kişinin işi varmış,çok az kişi olacak,bugün aslında tüller falan alıp kına keseleri yapmayı planlıyordum ama hiç hevesim kalmadı,yapmayacağım.Geçen hafta yapacaktık,annem rahatsızlanınca kaldı,Ertelesek de olmayacak,haftaya bayram,ondan sonra da çocuğun doğumgünü geliyor artık)

BıZDE Mı BÖYLE OLUCAZZZ :)

Huriye, Nuriye ve Düriye 75-80 yaslarinda, çok eski üç arkadastir.
1 Birgün Huriye Nuriye'ye telefon eder ve Düriye'ye gitmeye karar verirler ve giderler.
Biraz muhabbetten sonra Düriye kahve yapar ve içerler. Biraz sonra Düriye yine :
'Ay kusura bakmayin unuttum, birer kahve yapayim da içelim' der.
Huriye ve Nuriye birsey demezler ve içerler. Aradan biraz zaman geçer. Düriye yine :

'Size bir kahve bile yapmadim hemen yapayimda içelim' der ve yapar getirir.
Bizimkilerde yine itiraz yok. Aksama dogru Huriye ve Nuriye kalkarlar, yola düserler.
Yolda bastonlari ile yavas yavas yürürken aralarinda su konusma geçer;
Huriye :
'Kiz Nuriye, gördün mü Düriye'yi..!!! Ne kadar pinti olmus. Bize bir kahve
bile ikram etmedi'
Nuriye :
'Kiizzz Düriye'yi ne zaman gördün??'

akşam akşam guldurdun benı elıf
bende seloşa ayakkabı aldm bu gun çarşıdaydım
hasta bebeklere geçmişolsun
selendede uykular azaldı melek bızım bebeler huysulaşıyo ıyıce
kızlar eşimin fabrıkada bırınde domuz grıp çıkmış 10 gun rapor vermişler
off su aşıyıda yaptırmadım yaptırmakk ıstemıyomda ama tedırgın pldum ya

şıRVAN ARABAN HAYIRLI OLSUN,KAzasız günlerde kullan inşallah!

Bizim okulda da bir arkadaşım gelmemişti bugün,aradım aile hekimleri Devlet hastanesine enfeksiyon bölümüne sevk etmiş,o anda da hastanedeydi,acaba domuz gribi mi oldu ya,olsa da söylemez dimi şimdi?Rapor almış,ama kaç gün bilmiyorum,inşallah değildir,onun da Nisan bebeği var.

Aaa nerelrdeydin sen Seher?Ben Zafer e ve Kapalıçarşıya baktım,zaten hemencecik hava kararıyor,koştur koştur anca hallettim işlerimi.Zaten Miray ın ayakkabıları aklımda vardı nereden alacağım,da çok zorlanmadım.

valla elıf ben kapalı çarşı tarafındaydım canım öyle aceleyle gezdık bı selene ayakkabı aldım o kadar gemliğe döndüm ay şu aşı meselesıe bı yatsada aklım valla eşimde fabrıkayı söyleyınce tırstım

slm kıslarrr..nasılsınızzz???

kağanı cipcip yaptırcazz..sonrada yatırcam uyursa paşaaa...babamıss banyo suyunu hazırlıooo..bizde kağanla takılıyozzz..

bu arada kağan artık babaya güle güle yapıyoo..

el çarpıoo ağlarken bile yapıooo çok gülüyozzz..

veeeeeeeeee en önemlisi EBRU POLAT dinliooo..ianamıyorum die bi şarkı eşekkk..şarkı çıkınca kıpır kıpır ounuyooo:))

kızlar sütleri atarken benimde cız etti ama. tarihleri geçmişti.
doğduğundan beri sağıyordum. 6 ay saklanabiliyor diye biliyorum.
içmedi sıpa ne yapım .. taze memeden emmiyor başka yok ..
duydummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

buarada araban hayırlı olsun cnmmmmmmmmmm

aynenen benıe anne işteeeeeeeeeee

şirvancım araban hayırlı olsun.kazasız belasız sürüşler canım.

teşekkür ederim . inşallah kazasız kullanmayı nasip eder allah. acwmiyim daha ..

bende bazen yapıyorum o işi ..

bizde de tık yok .. sabit kalıyor yerinde.

valla melek bende tv pek izletmiyorummm...zaten reklamlara
bayılıyooo ona engel alamıyoruzda..çocuk donmuş gibi oluyooo...tepkisizce izliyoo..gözünü bile kırpmıyooo..
aaaa reklamlar bizim favorimiz.. göz kırpmıyor...
bu arada ben tv izletiyorum.

demir bu gece kendi odaasında yatıcak
bakalım rahat yatıcakmı
bende 2-3 gündür odasında yatıroyorum. telziside yanıma alyırum ..
şimdilik bir sırun yok .ama bakalım .. yatak odasındaki beşik dar geliyor artık tosuna.

canım hangi fabrikada çalışıyor eşin..

baran bu gece uykuya zor dalıyor dişinden herhalde.

9 da uyuttuk yatağına yatırdık . 10 dak. sonra kalktı.

1 saat oynadık. dişine jel sürdük . ayağımda salladım. uyudu. yerine yatırdık . 5 dak geçmeden bir cığlık baran bey ağlıyor. hiö böyle yapmazdı. aldım getirdim yanıma yatırdım . kapadı gözlerini..
şuan ışıklar kapalı koltukta yanımda yatıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…