2009 Nisan Anneleri buraya

tugbiş hangi çorbayı içiriyosn bilmiyorum amaa belki sevmedgi bi çorbadr hepsine mi böyle yapıyoo
benm kızımda sebze çorbasını içmez içiremdm de digerlerini güsel içiyoo içine ekmek dogruyorum götrüyo valla
bizimkine her halt olduda bi bogazı küçülmedii amaa maşşallhhh yesi yesin ama annem dogdugunda bogaz bogaz dayısınn bogaz demişşş tuttu vallaa kaydirigubbakcemile3

demirin sitesi ne ya.. ben kaçırdım herhalde... QUOTE]

serttop.com
işte bu cnm Demir'e site yaptık

selam kızlar bizim Demirde geceleri uyanıyo
ve emmedende uyumak istemiyo
memeyi azalttık diye özlüyomu
yoksa dişlerimi çıkacak ondanmı anlamadım
çarş. dr.a gidicez kontrole bakalım nolcak

dişleri çıkanlar hayırlı olsun incileriniz

selam kızlr. sabahtn beri anck fırsat bulabildim selenden.uyanıkken bilg.ı gördümü saldırıyo. a harfini bozduğundan beri elletmiyom ben de. bu arada yazmk ta zor oluyo a bozukken. düzelene kadar kusuruma bkmyın:kedi:
dişimiz patlamışşşşşşşşşşşş
hayırlı olsun cnm. güle güle kullnsın baran bey.

sagolun kızlar.sizin güzel dileklerinizi okudukca biraz olsun düzeliyo moralim.

eftelyasu daha acık yarası su toplamamıs.ama kalkan derisi duruyo onu temizlemiyolarmıs.kendisi kuruyup düşecekmiş canım.
çok üzüldüm cnm. çok geçmiş olsun.insanın içi gidiyo ya.
eşim de dün akşm seleni koltuktan düşürdü:KK43: belki canı çok acımadı ama korkudan baya ağladı yavrum.

valla iyi fikir 1 haftadır ayşe gıbı yapıyorum sabah kahvaltıdan sonra elma sırkesi akşam yatmadan önce bıde şu elma tarcın vardı sultan yazdıydı 1 çay onu yapıyorum az da yedıme dıkkat edıp sadece sabah ekmek yıyorum hamur işi yok 1 haftada 1.5 kılo gıtmış
oh seher maşllah. benim de vermem lazım şu kiloları ama en ufak bi çabam yok ya napıcam ben. ben de içmek istiyom o karışımı ama safra kesemi aldırdığımdn beri midem hassas. soğan domates falan dokunuyo mesela.korkuyorum sirkeden

merhab cnm.hoşgeldin

selam kızlar,hava çok kötü annemdeyim kız kardeşimde soğuk algınlığı var yatıyor benimde çok uykum var ama oğluş uyumuyor....

dün halamı hacca yolladık çok kalabalıktık ..

kızlar yusufun hala dişi yok ama huyu çok değişti geceleri mızır mızır çıldırcam yaa gündüzde uyku yok iştah sıfır ne olacak böyle yaaaa...

yarın doktora götürecem niye çıkmıyor bu dişler
Allah kabul etsin cnm halanın haccını. Allah kavuştursun.
hala çıkmadı mı yaa. görüştüğümüzde ne kadar kabrmıştı.sabır diliyorum sana da.

zeyno çok geçmiş olsun canım kıyamam inşallah en kısa zamanda iyileşir...

bende bir sabah yusuf durmuyor diye kahvaltı yaparken kucağıma aldım annemde çayı bardağa yeni koymuştu bardağı masanın bayağı uzağına koymuştum yusuf elinde çatalla bardağı bir devir öyle bir çığlık atıp yusufu havaya kaldırmışım ama benim üzerime döküldü korkudan yandığımı anlamadım ama bayağı canım yandı neyse ki oğlum yanmadı..
geçmiş olsun esracım. selen de öyle yemek masasına almya gelmiyo valla bunları.
slmm bu arda dün ankaradaydm o yüzden giremedm
kızlar dün zeynep rekor kırdıı sanırım zeynep gibisi yookk gece 3.50 kalktı abarttmıyorum yatıgında sabah 8 di
sallyorum yatıyo 5 dk sürüyoo artık ayaklarım agrıdı ve karıncalanmaya başladı sallmadım sabaha kadr oturddkk kızlarrrr delirmek üzerimm tüm herşey üst üste geldii
dişi hastalıgı valla ii olana kadr fitil koycmm
kızlar dişetleri bembeyaz oldu yakın mı geliyo mu öldürdü beni valla bu diş
geçmiş olsun cnm.koy bence fitili. böyle durumda dr. o da rahatlar sen de demişti.

selam kızlar..sorunlar hep aynı! ecrinde çok huzursuz ama en deli edicisi iştahsızlığı.kaşık görünce başlıyor mızıldanmaya.meyve püresi yoğurt falan çok severdi ama onları bile istemiyor.kabızlık için de denemediğim şey kalmadı artık hipp in eriği yada armut rendesi yedimi çare olurdu ama ona da tık yok.sanırım demir ihtiva eden vitamin şurubundan dolayı kabız oldu.başka sebep bulamıyorum diş desek diş çıkarırken tam tersi olması gerek diye biliyorum.

oof of zor günler ne diyelim...rabbim başka sıkıntı vermesin.
son cümleni paylaşıyorum cnm. hepsi aynı gibi şu anda.burun tıkanıklığı,dişler,kabızlık,iştahsızlık bizde de oluyo. ama bşk dertleri olmasın inşallah.
kızlar dün noldu. dün sabah seleni eşime bırakıp saçlarımı boyatmaya gittim. sonra selen uyanmış. altı batıkmış. eşim altını değiştiriyimmi dedi. ben de bekletme değiştir dedim. ama ıslak mendil de bitimiş. sadece 1 tne var. bi de ilk defa altını alıcak. neyse bi de dedim. kağıt havluyla su al dedim yanına. iyiki demişim. bi açmış altını. sırtına kadar batırmış selen. eşim şok tabi. zar zor temizlemiş.çok güldüm ama ya. ilk defa altını değiştirecek,hem kaka temizlemek zorunda kalıyo,hem de selen bu ayına kadar 2 kere sırtına kadar yaptı. 3. de eşime denk geldi. neyse selene tek başına bakıyodu bazen. altını da değiştirdim artık hiç korkmam diyo:)

bıraz inat ettım alıyede ondan kılo verdım bayrama kadar elbise dıkıcem kendıme 1 haftam kaldı ondan sonra bıçıcem dıkıcem bakalım daha ne kadar gıdıcek bu hafta eşim diyo göbeğin eridi gibi die:) bıde tamamen gıtse

bıraz inat ettım alıyede ondan kılo verdım bayrama kadar elbise dıkıcem kendıme 1 haftam kaldı ondan sonra bıçıcem dıkıcem bakalım daha ne kadar gıdıcek bu hafta eşim diyo göbeğin eridi gibi die:) bıde tamamen gıtse

inşallah canım bu hafta evın bayram temızlığını bıtıreyım haftayada onu yapıcam selenle anca çünkü iyi ce ınat oldu

valla bravo şekerim ben hiçbişey yapamıyorum. belki de yapmıyorum bilmiyorum. iş yapsam o gün buraya hiç giremiyorum mesela.

ekim tüm çorbaları denedim sebze verdim sevmedi tarhana verdim sevmedi yoğurt çorbası verdim sevmedi vallahi artık ne vericeğimi ne yapıcağımı bilmiyorum sen ne veriyosun bizimkinin hiç boğazı yok ya:KK43:maşallah senin bebişe

sitede yine sorun var galiba.
ben de telefon da anlatırken çok gülmüştüm. eşimin cesaretine mi? vall o çok zor bi ere 5.5 aylıkken başbaşa dışarı çıktılar. şirkete gitmiş.ıkea ya ablsına falan. bi kere de silivriye kayınvalideme gitti. uzun yolda ben tutamıyorum çocuğu. o yalnızbşına gidiyo valla. şimdi alt değiştirme de eklendi tam oldu yni:)
ama evde hiç yardımı yok. çok geç geliyo hafta içi. bazı akşamlr görmüyo bile seleni
tuğbiş sebzeleri tet tek püre ya da çorba ypmayı da deneyebilirsin cnm.
seher ben de izliyorum aynen her programda çıkyo bi arıza zaten

tugbiş hangi çorbayı içiriyosn bilmiyorum amaa belki sevmedgi bi çorbadr hepsine mi böyle yapıyoo
benm kızımda sebze çorbasını içmez içiremdm de digerlerini güsel içiyoo içine ekmek dogruyorum götrüyo valla
bizimkine her halt olduda bi bogazı küçülmedii amaa maşşallhhh yesi yesin ama annem dogdugunda bogaz bogaz dayısınn bogaz demişşş tuttu vallaa kaydirigubbakcemile3
sebzeyi
egede yemıyorrr

alıntı yapamadım....
benim annem ve babam gidiyor hacca....
bence 1-2 günse çok zorlamayın bizimki genelde hft 1 2 yapıyor iştahsızlık dişe bağlıyorum ara verince bu sefer resmen mama ma ma diye bağırıyor valla....
benimde dünden beri emmiyor ısırıyor kaşıkla verdim inş.düzelir.....

allah kavuşturrrsunn

ben de telefon da anlatırken çok gülmüştüm. eşimin cesaretine mi? vall o çok zor bi ere 5.5 aylıkken başbaşa dışarı çıktılar. şirkete gitmiş.ıkea ya ablsına falan. bi kere de silivriye kayınvalideme gitti. uzun yolda ben tutamıyorum çocuğu. o yalnızbşına gidiyo valla. şimdi alt değiştirme de eklendi tam oldu yni:)
ama evde hiç yardımı yok. çok geç geliyo hafta içi. bazı akşamlr görmüyo bile seleni

ee o zaman aferin vallahi yine becerikliymiş

ee o zaman aferin vallahi yine becerikliymiş

ıı akşamlarr..

çok yorucu bi gündüüü..boll boll gessdikkk..pazar gününün acısını çıkardımmm..

kızlar.. k flakes kırmızı meyveler yiyorum..2 hafta 2 öğün 2 kaseee..başka hiçbişey yemiycemmm..malum kurban bayramı gelioo..kebaplar kavurmalarrr..

bakalım ne kadar verebilcem..

X