2009 Nisan Anneleri buraya

valla eczanelerde bulmk zor ben bıle zor bulduydum vallahı en ıyısı netten sıpariş verın
şirvan kız baranda diş belirtisi var mı

demirin sitesi ne ya.. ben kaçırdım herhalde...

sulu eriyorum canım.. tam çorba yanii.

şimdilik bir belirti yok.. ama eller devamlı ağızda...

sengün içine mi doğdu kız.... sen söyledikten sonra baktım .elime bişeycik batıyor..
incinin ucu patlamış...
çorba içiyoduk şimid... kaşığı değdirdim. ses geldi.. ama ucacıkkk

hadi hayırlı olsun şirvan :)
bızımkıde patlasada şu huysuzluğu bıtse hem kınasınyla diş buğdayıda aynı anda bıter gıder:)

hayırlı olsun inciniz şirvan ilk sen gördüğüne göre hediyesinide sen alacaksın yada görmemiş gibi yap akşam eşin görmüş gibi olsun ona aldır hediyeyi zalim gördüm kendimi :-))

zeyno keremciğe nasıl üzüldüm anlatamam
seninde içindeki acıyı çok ii anlıyorum allah korusun tüm bebişleri bütün kötülüklerden amin..
şirvan hadi hayırlı olsun

sagol sultancım.zaten beni en iyi siz anlarsınız.çıkıyorum ben.malum keremi bırakmıyorum yere.görüşmek üzere

hayırlı olsun inciniz şirvan ilk sen gördüğüne göre hediyesinide sen alacaksın yada görmemiş gibi yap akşam eşin görmüş gibi olsun ona aldır hediyeyi zalim gördüm kendimi :-))

anacım benim çenem kapanmazki .. annemi ; kardeşimi , eşimi aradım hemen...

hadi hayırlı olsun şirvan :)
bızımkıde patlasada şu huysuzluğu bıtse hem kınasınyla diş buğdayıda aynı anda bıter gıder:)

sağolun teyzoşlar..darısı çıkmayanlara artık şakkıdışakkıdı

baranı uyutmuşken gidip bişeyler yiyim bari..

bu arada akşama ne yemek yapacaksınız..

hadi yazında fikir olsun..

evde 2*3 tane patlıcan. mantar. karnıbahar, havuç, kuşbaşı , yada kıyma
kısacası evde malzeme varda .. yapacak adam yokkk

baranı uyutmuşken gidip bişeyler yiyim bari..

bu arada akşama ne yemek yapacaksınız..

hadi yazında fikir olsun..

evde 2*3 tane patlıcan. mantar. karnıbahar, havuç, kuşbaşı , yada kıyma
kısacası evde malzeme varda .. yapacak adam yokkk
valla ben bugün yemek yapmıyorum sadece ayva kompostosu koydum, yarından itibaren annemlerde kalıcaz cuma sabahı hacca gidecekler yani yemekten yırttım bu hft :-))

valla ben bu gun tavyk çorbası , pilav ,patates kızartması ve tavuk sote,bıde canım tatlı ıstıyo ama ne yapsam

iyisin desene sevgı bende bu hafta evdeyım şu bayram temızlığını halletmem lazım pazartesiden sonra annemlere gıdıcem

iyisin desene sevgı bende bu hafta evdeyım şu bayram temızlığını halletmem lazım pazartesiden sonra annemlere gıdıcem
valla ben ondanda yırttım sayılır taşınıcaz diye öyle dip bucak yapmıyorum, bence sütlaç yap hem sütde olur şekersiz kaynatınca selene de verebilirsin bende hftya yapıcam...

kızlar aklınızda bulunsun ama evinizde bulunsun önce kekik yağı yanık için..
ben düğünümden bi gün önce kolumu ütüye yapıştırdım teyzem hemen önce yıka sonra kekik yağı sürelim dedi ben hayatta inanmam geçirmez dedim yarım saat direndim bi işe yaramaz daha kötü olur sürdürmem diye sonunda o galip geldi sürdük ve inanmazsınız 1 dakika içinde tüm acı geçti ve hiç su toplamadı çok az izi var ama ütü izi geçmez zaten az da olsa kalır..neden işe yaradığını bilimselliğini bilmiyorum ama evimde hep olur hep elimi yakarım ve hemen sürerim asla su toplamaz yanık yeri ve acı anında geçer..ela da çay bardağına elini soktu geçenlerde anında suya tutup kurulayıp yağdan sürdüm çocuk ne old. bile anlamadı ööle hızlı yapmışım ki :)) canıda yanmadı tabi

valla iyi fikir 1 haftadır ayşe gıbı yapıyorum sabah kahvaltıdan sonra elma sırkesi akşam yatmadan önce bıde şu elma tarcın vardı sultan yazdıydı 1 çay onu yapıyorum az da yedıme dıkkat edıp sadece sabah ekmek yıyorum hamur işi yok 1 haftada 1.5 kılo gıtmış

iyiki yemek yiyim dedim.. baran uyandı....
yarım saaat uyuyup kalkıyor , keşke ben onun yerinde olsam

hanı 1 elma kabuk tarcın tane karabıber 1 tane lımon tencereye koyup 3 lt sudan 2 lt ınene kadar kaynatıp gun içinde içiliyo demıştın metobolıza hızlandırıcı

hee evet hatırladım bende yapmıştım onu ama içemedim kaç gün durdu bozulmuş

bu arada bi arkadaşımı tanıştırıcam siiznle o da nisan annesi tuğbiş 123

X