2009 Nisan Anneleri buraya

hoşgeldi sefalar getırdı arkadasın sultan aramıza ben 1 gunde içiyom kız o çayı çok su içtime herhalde

selam kızlar,hava çok kötü annemdeyim kız kardeşimde soğuk algınlığı var yatıyor benimde çok uykum var ama oğluş uyumuyor....

dün halamı hacca yolladık çok kalabalıktık ..

kızlar yusufun hala dişi yok ama huyu çok değişti geceleri mızır mızır çıldırcam yaa gündüzde uyku yok iştah sıfır ne olacak böyle yaaaa...

yarın doktora götürecem niye çıkmıyor bu dişler

hayırlı olsun inciniz şirvan ilk sen gördüğüne göre hediyesinide sen alacaksın yada görmemiş gibi yap akşam eşin görmüş gibi olsun ona aldır hediyeyi zalim gördüm kendimi :-))
bencede sengözlerimebaksanab
anacım benim çenem kapanmazki .. annemi ; kardeşimi , eşimi aradım hemen...
aynı bennn dişiniz hayırlı olsun canım
sağolun teyzoşlar..darısı çıkmayanlara artık şakkıdışakkıdı
aminnn
baranı uyutmuşken gidip bişeyler yiyim bari..

bu arada akşama ne yemek yapacaksınız..

hadi yazında fikir olsun..

evde 2*3 tane patlıcan. mantar. karnıbahar, havuç, kuşbaşı , yada kıyma
kısacası evde malzeme varda .. yapacak adam yokkk
ben ıspanak yaptım birazda Kayra ya yaptım
valla ben bugün yemek yapmıyorum sadece ayva kompostosu koydum, yarından itibaren annemlerde kalıcaz cuma sabahı hacca gidecekler yani yemekten yırttım bu hft :-))
ayy Allah kabul etsin canım, özel bir istekte ulunabilirmiyim kardeşim şeker hastası 12 yaşında orda ona özel olarak dua etme imkanı varmı ???
valla ben bu gun tavyk çorbası , pilav ,patates kızartması ve tavuk sote,bıde canım tatlı ıstıyo ama ne yapsam
kadayıff yada evde kuru incir varsa incir tatlısı yap
[

aaa alıntılarım koyboldu..
dişimiş için hayırlı olsun diyen teyzoşlara tek tek teşekür ederiz..

bu arada yakınları hacca gidcek olanlara allah kavuştursun.. allah haccını kabul etsin
kusura bakmayın hacca gidene ne söz söylenir bilemedim..

canların benim biraz ütüm var onları yapım.. sonrada yemek yapmaya girerim..

mantarlı et sote - yanına pilav yapmaya karar verdim.

akşama görüşmek üzere byyy

bu arada sultanın arkadaşı tuğba hoşgeldin aramıza..

senide sultan gibi aktif görmek istiiyoruz..

hoşgeldin cnm allah analı babalı büyütsün....
selam kızlar,hava çok kötü annemdeyim kız kardeşimde soğuk algınlığı var yatıyor benimde çok uykum var ama oğluş uyumuyor....

dün halamı hacca yolladık çok kalabalıktık ..

kızlar yusufun hala dişi yok ama huyu çok değişti geceleri mızır mızır çıldırcam yaa gündüzde uyku yok iştah sıfır ne olacak böyle yaaaa...

yarın doktora götürecem niye çıkmıyor bu dişler
cnm havaalanına mı gittiniz yusufu da götürdünmü üffff ben napıcam bilmiyorum ya....
bencede sengözlerimebaksanab

aynı bennn dişiniz hayırlı olsun canım

aminnn

ben ıspanak yaptım birazda Kayra ya yaptım

ayy Allah kabul etsin canım, özel bir istekte ulunabilirmiyim kardeşim şeker hastası 12 yaşında orda ona özel olarak dua etme imkanı varmı ???

kadayıff yada evde kuru incir varsa incir tatlısı yap
[

söylerim cnm inş.iyi gelir, ama orada akıllarına gelirmi bilmem ama ben gidince söylerim....

zeyno çok geçmiş olsun canım kıyamam inşallah en kısa zamanda iyileşir...

bende bir sabah yusuf durmuyor diye kahvaltı yaparken kucağıma aldım annemde çayı bardağa yeni koymuştu bardağı masanın bayağı uzağına koymuştum yusuf elinde çatalla bardağı bir devir öyle bir çığlık atıp yusufu havaya kaldırmışım ama benim üzerime döküldü korkudan yandığımı anlamadım ama bayağı canım yandı neyse ki oğlum yanmadı..

sevrey hava alanına gitmedim ya bide ben çok sakınmıyorum şu domuz gribinden ve çoook inanmıyorum allaha sığınıyorum ben ne kadar esirgeyebilirim ki esiryen allahım hepimizin bebeğini korusun bütün şerlerden hastalıklar ve kazalardan....

şirvancım barancığın incisisi hayırlı olsun yerim onun dişini,şirvan kabızlık için hipp in kara erik var onu yedir birde sen acı yeme süte annenin yedikleri geçer ....

kimse yokkkk..eftalyacım mrb..

evet canım açık bırakmışım saat 9 da kalktım..maalesef eşim hafta sonlarıda çalışıoo..kalkıp kahvaltı yaptık..O gitti bende buraya baktımm...açık kalmışş..birassdan gelicek..belki biyerlere giderizz..

annenler denizlideydi değilmii..hayırdır eşin niye afrikaya gidioo..uzun bi süre mi kalıcakk..gittiin yerde net varmıı????
ewt canm annemler denizlide
eşim i iş yeri gönderiyo tatil amaçlı onun gittigi yerde var int bende artık int cafeye gidrm
telefonda komuşamyız bundan 3 4 ay öncee dubai ye gitmişti telefonda konuştk tam 600milyon fatura geldii akannehir artık bi şekilde idare etczz 1 haftalıgına gidiyoo

aaa alıntılarım koyboldu..
dişimiş için hayırlı olsun diyen teyzoşlara tek tek teşekür ederiz..

bu arada yakınları hacca gidcek olanlara allah kavuştursun.. allah haccını kabul etsin
kusura bakmayın hacca gidene ne söz söylenir bilemedim..

aaaa dişiniz mi çıktı hayırlı olsn darısı bize inşşşşşşşşş
kim hacca gidiyoo

herkeslere günaydın kızlar
bu gece 20 kere kalkmışımdır keremin burnu çok tıkanıyo spreyler bile fayda etmiyo kaç kere sıktık hatırlamıyorum feryat figan ağlıyo doktoru arıcam
kıyamam

bu gece ben hiç yatmadim meriç in ateşi 37,5 38 civari idi. calpol verdim. acile götürdük. biş yapmadilar. sabaha kadar basind durdum fazla yükselir diye. bugün babası ile teyzesi doktoruna götürdü ben izin alamadım.
düşden canım gecmiş olsun

dişimiz patlamışşşşşşşşşşşş

hayırlısı olsunnn

slmm bu arda dün ankaradaydm o yüzden giremedm
kızlar dün zeynep rekor kırdıı sanırım zeynep gibisi yookk gece 3.50 kalktı abarttmıyorum yatıgında sabah 8 di
sallyorum yatıyo 5 dk sürüyoo artık ayaklarım agrıdı ve karıncalanmaya başladı sallmadım sabaha kadr oturddkk kızlarrrr delirmek üzerimm tüm herşey üst üste geldii
dişi hastalıgı valla ii olana kadr fitil koycmm
kızlar dişetleri bembeyaz oldu yakın mı geliyo mu öldürdü beni valla bu diş

slmm bu arda dün ankaradaydm o yüzden giremedm
kızlar dün zeynep rekor kırdıı sanırım zeynep gibisi yookk gece 3.50 kalktı abarttmıyorum yatıgında sabah 8 di
sallyorum yatıyo 5 dk sürüyoo artık ayaklarım agrıdı ve karıncalanmaya başladı sallmadım sabaha kadr oturddkk kızlarrrr delirmek üzerimm tüm herşey üst üste geldii
dişi hastalıgı valla ii olana kadr fitil koycmm
kızlar dişetleri bembeyaz oldu yakın mı geliyo mu öldürdü beni valla bu diş

geçmiş olsun canım genelde hep huzursuzluk var nedense?

selam kızlar..sorunlar hep aynı! ecrinde çok huzursuz ama en deli edicisi iştahsızlığı.kaşık görünce başlıyor mızıldanmaya.meyve püresi yoğurt falan çok severdi ama onları bile istemiyor.kabızlık için de denemediğim şey kalmadı artık hipp in eriği yada armut rendesi yedimi çare olurdu ama ona da tık yok.sanırım demir ihtiva eden vitamin şurubundan dolayı kabız oldu.başka sebep bulamıyorum diş desek diş çıkarırken tam tersi olması gerek diye biliyorum.

oof of zor günler ne diyelim...rabbim başka sıkıntı vermesin.

teşekkürler şirvan hoşbulduk ben bu siteye daha önce üyeydim fakat böyle bir grup olduğundan haberim olmadı çok fazla incelemediğim için ama yararlı bir site anladığım kadarıyla güzel arkadaşlıklar var saolsun Sultan önerdi...

bizimkide ecrinden farklı değil valla kaşığı ve tabağı karşıdan görmesiyle ağlıyor ya ben kızıma bir türlü çorbayı sevdiremedim ne yapmam lazım kızlar bana yardım edin ya:KK43:((

alıntı yapamadım....
benim annem ve babam gidiyor hacca....
bence 1-2 günse çok zorlamayın bizimki genelde hft 1 2 yapıyor iştahsızlık dişe bağlıyorum ara verince bu sefer resmen mama ma ma diye bağırıyor valla....
benimde dünden beri emmiyor ısırıyor kaşıkla verdim inş.düzelir.....

X