Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bencede sengözlerimebaksanabhayırlı olsun inciniz şirvan ilk sen gördüğüne göre hediyesinide sen alacaksın yada görmemiş gibi yap akşam eşin görmüş gibi olsun ona aldır hediyeyi zalim gördüm kendimi )
aynı bennn dişiniz hayırlı olsun canımanacım benim çenem kapanmazki .. annemi ; kardeşimi , eşimi aradım hemen...
aminnnsağolun teyzoşlar..darısı çıkmayanlara artık şakkıdışakkıdı
ben ıspanak yaptım birazda Kayra ya yaptımbaranı uyutmuşken gidip bişeyler yiyim bari..
bu arada akşama ne yemek yapacaksınız..
hadi yazında fikir olsun..
evde 2*3 tane patlıcan. mantar. karnıbahar, havuç, kuşbaşı , yada kıyma
kısacası evde malzeme varda .. yapacak adam yokkk
ayy Allah kabul etsin canım, özel bir istekte ulunabilirmiyim kardeşim şeker hastası 12 yaşında orda ona özel olarak dua etme imkanı varmı ???valla ben bugün yemek yapmıyorum sadece ayva kompostosu koydum, yarından itibaren annemlerde kalıcaz cuma sabahı hacca gidecekler yani yemekten yırttım bu hft )
kadayıff yada evde kuru incir varsa incir tatlısı yapvalla ben bu gun tavyk çorbası , pilav ,patates kızartması ve tavuk sote,bıde canım tatlı ıstıyo ama ne yapsam
hoşgeldin cnm allah analı babalı büyütsün....mrh arkadaslar
cnm havaalanına mı gittiniz yusufu da götürdünmü üffff ben napıcam bilmiyorum ya....selam kızlar,hava çok kötü annemdeyim kız kardeşimde soğuk algınlığı var yatıyor benimde çok uykum var ama oğluş uyumuyor....
dün halamı hacca yolladık çok kalabalıktık ..
kızlar yusufun hala dişi yok ama huyu çok değişti geceleri mızır mızır çıldırcam yaa gündüzde uyku yok iştah sıfır ne olacak böyle yaaaa...
yarın doktora götürecem niye çıkmıyor bu dişler
bencede sengözlerimebaksanab
aynı bennn dişiniz hayırlı olsun canım
aminnn
ben ıspanak yaptım birazda Kayra ya yaptım
ayy Allah kabul etsin canım, özel bir istekte ulunabilirmiyim kardeşim şeker hastası 12 yaşında orda ona özel olarak dua etme imkanı varmı ???
kadayıff yada evde kuru incir varsa incir tatlısı yap
[
ewt canm annemler denizlidekimse yokkkk..eftalyacım mrb..
evet canım açık bırakmışım saat 9 da kalktım..maalesef eşim hafta sonlarıda çalışıoo..kalkıp kahvaltı yaptık..O gitti bende buraya baktımm...açık kalmışş..birassdan gelicek..belki biyerlere giderizz..
annenler denizlideydi değilmii..hayırdır eşin niye afrikaya gidioo..uzun bi süre mi kalıcakk..gittiin yerde net varmıı????
aaa alıntılarım koyboldu..
dişimiş için hayırlı olsun diyen teyzoşlara tek tek teşekür ederiz..
bu arada yakınları hacca gidcek olanlara allah kavuştursun.. allah haccını kabul etsin
kusura bakmayın hacca gidene ne söz söylenir bilemedim..
kıyamamherkeslere günaydın kızlar
bu gece 20 kere kalkmışımdır keremin burnu çok tıkanıyo spreyler bile fayda etmiyo kaç kere sıktık hatırlamıyorum feryat figan ağlıyo doktoru arıcam
düşden canım gecmiş olsunbu gece ben hiç yatmadim meriç in ateşi 37,5 38 civari idi. calpol verdim. acile götürdük. biş yapmadilar. sabaha kadar basind durdum fazla yükselir diye. bugün babası ile teyzesi doktoruna götürdü ben izin alamadım.
dişimiz patlamışşşşşşşşşşşş
slmm bu arda dün ankaradaydm o yüzden giremedm
kızlar dün zeynep rekor kırdıı sanırım zeynep gibisi yookk gece 3.50 kalktı abarttmıyorum yatıgında sabah 8 di
sallyorum yatıyo 5 dk sürüyoo artık ayaklarım agrıdı ve karıncalanmaya başladı sallmadım sabaha kadr oturddkk kızlarrrr delirmek üzerimm tüm herşey üst üste geldii
dişi hastalıgı valla ii olana kadr fitil koycmm
kızlar dişetleri bembeyaz oldu yakın mı geliyo mu öldürdü beni valla bu diş