valla eczanelerde bulmk zor ben bıle zor bulduydum vallahı en ıyısı netten sıpariş verın
şirvan kız baranda diş belirtisi var mı
demirin sitesi ne ya.. ben kaçırdım herhalde...
sulu eriyorum canım.. tam çorba yanii.
şimdilik bir belirti yok.. ama eller devamlı ağızda...
zeyno keremciğe nasıl üzüldüm anlatamam
seninde içindeki acıyı çok ii anlıyorum allah korusun tüm bebişleri bütün kötülüklerden amin..
şirvan hadi hayırlı olsun
hayırlı olsun inciniz şirvan ilk sen gördüğüne göre hediyesinide sen alacaksın yada görmemiş gibi yap akşam eşin görmüş gibi olsun ona aldır hediyeyi zalim gördüm kendimi)
hadi hayırlı olsun şirvan :)
bızımkıde patlasada şu huysuzluğu bıtse hem kınasınyla diş buğdayıda aynı anda bıter gıder:)
hayırlı olsun inciniz şirvan ilk sen gördüğüne göre hediyesinide sen alacaksın yada görmemiş gibi yap akşam eşin görmüş gibi olsun ona aldır hediyeyi zalim gördüm kendimi)
valla ben bugün yemek yapmıyorum sadece ayva kompostosu koydum, yarından itibaren annemlerde kalıcaz cuma sabahı hacca gidecekler yani yemekten yırttım bu hftbaranı uyutmuşken gidip bişeyler yiyim bari..
bu arada akşama ne yemek yapacaksınız..
hadi yazında fikir olsun..
evde 2*3 tane patlıcan. mantar. karnıbahar, havuç, kuşbaşı , yada kıyma
kısacası evde malzeme varda .. yapacak adam yokkk
valla ben ondanda yırttım sayılır taşınıcaz diye öyle dip bucak yapmıyorum, bence sütlaç yap hem sütde olur şekersiz kaynatınca selene de verebilirsin bende hftya yapıcam...iyisin desene sevgı bende bu hafta evdeyım şu bayram temızlığını halletmem lazım pazartesiden sonra annemlere gıdıcem