2009 Nisan Anneleri buraya

ela'nın incisi hayırlı olsun darısı diğerlerinin başına.... biz 3.yü bekliyoruz hala çıkmadı.... havada çook kasvetli.... banada bir akıl verin benim annemle babam cuma sabah hacca gidecekler ve ahl ye çıkmış nasıl gidicem bilmiyorum yarından itibaren orada kalıcam havaalanından domuz gribi kaparmıyız?? oğluşum kaparmı diye kara kara düşünüyorum ....

ben 6 ayda ücretsiz almıştım oda bitti işte başka izin mizin kalmadı
ben doğumdan 2 ay önce ayrıldım. yaseminde 7 nisan doğumlu bitti işte izin.
babanne gelecek o bakacak.

HERKESE TÜNAYDIN

Yanan, düşen hasta olan tüm bebeklere çoook geçmiş olsun. Benim oğlumda kenepeden düşmüştü ne beter bi şey maalesef biliyorum.....

Belki konuşmuşsunuzdur ama öğrenmek istiyorum DOMUZ GRıBı aşısı yapılması ile ilgili doktorlarınız ne diyor ya da yaptıran var mı ?.......

Valla Kayra'nın doktoru yaptırın kesinlikle dedi :uhm:

herkeslere günaydın kızlar
bu gece 20 kere kalkmışımdır keremin burnu çok tıkanıyo spreyler bile fayda etmiyo kaç kere sıktık hatırlamıyorum feryat figan ağlıyo doktoru arıcam
geçmiş olsun canım ya aynen Kerem Kayra da öyle
geçmiş olsun
şu cold mix bulana aşk olsun burdakiler ismini bile duymamış (( Sultan internetten sipariş erirseniz banada söylede bende vereceğim baktımda stokta yok vs deniyor
geçmiş olsun canım , iz kalmaz merak etme benimde kardeşim yanmıştı kaynar su dökülmüştü üstüne hemde ben dökmüştüm seni çok iyi anlıyorum yarası su topladımı en feciside onun temzilenmesi
canım doktorlar hangi konuda ortak şeyi söylüyorlarki , biri süt verebilirsiniz dfiyo diğeri vermeyin diyor.
ben 2 gündür 70 cc süt veriyorum bir kez günde gaz dan korktum ama sorun yok alerjide olmadı şimdilik vereceğim valla bundan sonra bu rada günaydınnn

barana elma suyu sıktım ,, biberonla içmiyor diye...
kaşıkla verim dedim.. sıpa onuda almıyor...

insan annem o kadar uğraşmış ayıp olmasın diye bari 1 kaşık alır...
yok anacım ağzını kilitliyor acçımıyor..

şeytan diyor... sık burnunu aç ağzını ... ama kıyamıyommmmmmm

canım ben çorbalarına mutlaka kabak koyuyorum.. sırf kabız olmasın diye patates koymuyorum.
armut de vermeye çalışıyorum ama yok anacım..

en son acı kaldı. ben acıyı bırakım en iyişsi ..

bizim diş öteki dişin hemen hemen ardından geldi şimdi biri uzun birisi kısa arasıda daha ayrık ama çook tatlı bizim oğlan erkenci 4,5 aylıkken geldi ilk dişi gelenlerdeniz biz....
Ebru allah kolaylık versin bende ücretsiz izni aldım 20 şubat işbaşı şimdiden düşünüyorum....
Şirvancım çorbayı sulu mu veriyorsun püre şeklinde mi çünkü dr.sulu ver demişti kabızsa bize...

valla eczanelerde bulmk zor ben bıle zor bulduydum vallahı en ıyısı netten sıpariş verın
şirvan kız baranda diş belirtisi var mı

Demİrİn sİtesİne yorum yapan arkİdİŞler Çookkk mersİİİİ mucukkk
demirin sitesi ne ya.. ben kaçırdım herhalde...

sulu eriyorum canım.. tam çorba yanii.

valla eczanelerde bulmk zor ben bıle zor bulduydum vallahı en ıyısı netten sıpariş verın
şirvan kız baranda diş belirtisi var mı
şimdilik bir belirti yok.. ama eller devamlı ağızda...

keremşantimize geçmiş olsun...

ben kalorifere suluk takıyorum..az da olsa faydası oluyordur diye umut ediyorum..

geçmiş olsun tatlım.. annelik zor işmiş valla
saol tatlım
bende de var suluk ama hepsi boş:))

evet canım çok zorlanmaktan keremin makatı çizilmiş ve yapmak istesede acıdığı için yapmıyormuş yavrum doktor poposuna bişey sokarak yaptırdı 2.5 bez kaka yaptı yaa:))
kulak çubuğu varya bizlerin kullandığı ısır onu incelt pamukjlu ucunu güzelce zeytinyağına bula iice çok sokmadan makatında gezdir ama çok sokma
gliserinli bi fitil vardı ismni hatırlamıyorumda dr. 3gün yapmazsa yarım at demişti
kutsu kahverengi sarılı bişey o yaptırıyo bak

ben yemedğinden 2 yanağını elimle sıkıyorum acıyor hemen ağzını tabi canını acıtmadan

bende ayağını ısırıyorum çok hoşuna gidiyor o zaman açıyor şimdi bile öpsem ayağından açıyor komik çocuk benim oğlum )

cold mix in dağıtım firması serenapharma yı telefonla arıyorum kimse açmıyor nasıl iş anlmadım madem çok etkili bir ilaç neden sınırlı var ve firmaya telefonla bile ulaşılamıyor???

sagolun kızlar.sizin güzel dileklerinizi okudukca biraz olsun düzeliyo moralim.

eftelyasu daha acık yarası su toplamamıs.ama kalkan derisi duruyo onu temizlemiyolarmıs.kendisi kuruyup düşecekmiş canım.

zeyno keremciğe nasıl üzüldüm anlatamam
seninde içindeki acıyı çok ii anlıyorum allah korusun tüm bebişleri bütün kötülüklerden amin..
şirvan hadi hayırlı olsun

bende eşime söledim cold mix işini bulamamış işyerinin ordaki eczanede eczacı ecza deposunu aramış ordada yokmuş
nasıl bulucaz bakalım netten araştırıcam olmadı doktora söylerim o söyler heralde
mine ne yap biliyomusun çevrendeki gidebileceğin eczanelerin telf.numaralarını bul netten tek tek ara varmı yokmu bulabilermi diye

gülşen almıştı sanırım netten

gliserinli fitil bizde onu kullanıyoruz..

bende ayağını ısırıyorum çok hoşuna gidiyor o zaman açıyor şimdi bile öpsem ayağından açıyor komik çocuk benim oğlum )

bbaranda öyle .. zaten benimki neresine dokunsan gülüyor.. çok huylanıyor.acayip gıdık alıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…