ela'nın incisi hayırlı olsun darısı diğerlerinin başına.... biz 3.yü bekliyoruz hala çıkmadı.... havada çook kasvetli.... banada bir akıl verin benim annemle babam cuma sabah hacca gidecekler ve ahl ye çıkmış nasıl gidicem bilmiyorum yarından itibaren orada kalıcam havaalanından domuz gribi kaparmıyız?? oğluşum kaparmı diye kara kara düşünüyorum ....çook teşekkürler cnm 10-11 gün sonra çıktı bu kadar erken olacağını beklemiyorum..
sehercim sanada çok teşekkürler..darısı huysuzluk yapıp bebeği diş çıkarmayanların başına :)) hemen çıkarsınlar inşallah
bana yapmayın tamam.. ilk ben istemiştim halbuki ..
annecim saolsun tüm ütülerimi yaptı..
kıza kim bakacak... sen kaç ay izin aldın ki...
canım biz senle beraber başlıcaz.. az kaldı he.. 28 ocak iş başı ..
başka izin yokmu onuda alsak .. :)))
canım çok geçmiş olsun.. en kısa zamanda toparlanır yavrucak..
benimkide yemiyor.. ilk pazaertesi verdim. 5 kaşık yedi. aaa dedim ne güzel yiyecek sevdi herhalde...
ama şimdi 1 kaşık bile veremiyorum. ağzını kitliyor..
sağlık ocağıda yaşında gel 2 aşı var dedi..
kendi dr. ne der bilemiyorum. kontrol ayın 27 sinde.
anacım bizim heriflerde nerde.. o incelik..
HERKESE TÜNAYDIN
Yanan, düşen hasta olan tüm bebeklere çoook geçmiş olsun. Benim oğlumda kenepeden düşmüştü ne beter bi şey maalesef biliyorum.....
Belki konuşmuşsunuzdur ama öğrenmek istiyorum DOMUZ GRİBİ aşısı yapılması ile ilgili doktorlarınız ne diyor ya da yaptıran var mı ?.......
geçmiş olsun canım ya aynen Kerem Kayra da öyleherkeslere günaydın kızlar
bu gece 20 kere kalkmışımdır keremin burnu çok tıkanıyo spreyler bile fayda etmiyo kaç kere sıktık hatırlamıyorum feryat figan ağlıyo doktoru arıcam
geçmiş olsunbu gece ben hiç yatmadim meriç in ateşi 37,5 38 civari idi. calpol verdim. acile götürdük. biş yapmadilar. sabaha kadar basind durdum fazla yükselir diye. bugün babası ile teyzesi doktoruna götürdü ben izin alamadım.
şu cold mix bulana aşk olsun burdakiler ismini bile duymamışbuhar makinası falanda fayda etmiyo ya ne biçim iştir anlamadım
dediğin gibi ela burnu tıkalı olunca emzik de alamıyor kudurdu resmen hem uykusu var hem uyuyamıyor çocuğun sinir sistemi çöktü
aradım doktoru cold mix i önerdi buhar cihazına 5-6 damla
yakasına 1-2 damla damlatçakmışız inş. ii gelir
geçmiş olsun canım , iz kalmaz merak etme benimde kardeşim yanmıştı kaynar su dökülmüştü üstüne hemde ben dökmüştüm seni çok iyi anlıyorum yarası su topladımı en feciside onun temzilenmesigünaydın....iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim kızlar.
şimdi doktordan deldik.plastik cerrah pansumanını yaptı.yarasını görünce yine çok kötü oldum.çok ağladı yavrum benim.şimdilik üç günde bir yarası acılıp pansuman yapılacak.hareket etmesi yasak yani emeklemesi falan yarasını tahriş etmesin diye.3 hafta sonra iyileşmeye başlarmış.derinin eski rengine gelmeside 1 seneyi bulurmuş.doktor dediklerimi harfiyen yaparsanız iz falan kalmaz dedi.zaten kendi vucudu iyileştirecek yarasını dedi.
böyle işte kızlar.aklıma geldikçe aglıyorum hala.ama tabi daha kötüsüde olabilirdi yüzünede gelebilirdi.
canım doktorlar hangi konuda ortak şeyi söylüyorlarki , biri süt verebilirsiniz dfiyo diğeri vermeyin diyor.Ya bu doktorlar bu aşı mevzusunda niye 2 ye ayrıldılar anlamıyorum. Doğru tek değilmidir arkadaşlar.
Ankara'da akrabamız var çocuk doktoru. Akşam onu aradım kesinlikle yaptır diyor. Bizim şirket doktoru da önermiyor(
2. dişiniz de hayırlı olsun. 1. dişten ne kadar sonra çıktı Ela'nın dişi ?
günaydın güzel anneler.Uzun zamandır giremiyodum.arada bakıp çıkıyorum hiç vaktim olmuyo işe başladığım için.Öncelikle bütün hasta bebişlere geçmiş olsun diyorum.
zeyno çok üzüldüm umarım çabuk iyileşir yarası.allah yardımcınız olsun.
buarad burun tıkanıklığı konuşulmuş benim kızımda nerdeyse iki haftadır bitmeyen bi nezlesi var sabhalrı özellikle hiç nefes alamıyo.sprey faydası olmuyo.akıyo aslında ama tıkalı gibi sanki.
şirvancım sen acı yiyosan o kabız yapabilir ve kaka yaparken yanma yapar.ayrıca kabak çorbası falan denedinmi çok iyi çalıştırıyo barsakları.özellikle armut rende şeklinde ver ishalmiş gibi yapıyo benim kız.ben her çorbasına mutlaka bir kabak koyuyorum pek kabız olmuyo.ve sen acıyı bırak bence.cokacimcoook
demirin sitesi ne ya.. ben kaçırdım herhalde...Demİrİn sİtesİne yorum yapan arkİdİŞler Çookkk mersİİİİ mucukkk
sulu eriyorum canım.. tam çorba yanii.bizim diş öteki dişin hemen hemen ardından geldi şimdi biri uzun birisi kısa arasıda daha ayrık ama çook tatlı bizim oğlan erkenci 4,5 aylıkken geldi ilk dişi gelenlerdeniz biz....
Ebru allah kolaylık versin bende ücretsiz izni aldım 20 şubat işbaşı şimdiden düşünüyorum....
Şirvancım çorbayı sulu mu veriyorsun püre şeklinde mi çünkü dr.sulu ver demişti kabızsa bize...
şimdilik bir belirti yok.. ama eller devamlı ağızda...valla eczanelerde bulmk zor ben bıle zor bulduydum vallahı en ıyısı netten sıpariş verın
şirvan kız baranda diş belirtisi var mı
saol tatlımkeremşantimize geçmiş olsun...
ben kalorifere suluk takıyorum..az da olsa faydası oluyordur diye umut ediyorum..
geçmiş olsun tatlım.. annelik zor işmiş valla
evet canım çok zorlanmaktan keremin makatı çizilmiş ve yapmak istesede acıdığı için yapmıyormuş yavrum doktor poposuna bişey sokarak yaptırdı 2.5 bez kaka yaptı yaa:))bu hafta sonu çoğunluk dr. aramış anlaşılan....
bizde 4 gün oldu tuvaletimizi yapmadık..
sabah kardeşim yağ kompleksi yaptı. yok .. dedik fitil koyalım . yarım fitil verdik ondada yok..
akşam üstü dr. aradım böyle böyle duphalac diye bağırsak düzenleyici şurupta içiyoruz. ama hala yapmadı. getirim lama yaptıralım mı dedim.
yok dedi. şurup çay kaşığı az. tatlı kaşığıyla günde 3 kez ver dedi. yeniden fitil ver bakalım.
dedim şayet olduda yapmazsa ..
yapmasın .. çoçuğun sıkıntısı yoksa önemli değil. huysuzluk yapmazsa kalsın dedi..
yapınca öyle bir ıkınıyorki kıpkırmızı oluyor.. makatta tahriş olmuş olabilir dedi.. belki o yüzden de yapmıyordur..
o anda kerem aklıma geldi.. sultan siz ne yaptınız keremde çatlakmı vardı öyle hatırlıyorum..
sonuç olarak akşam yaptı baran ama suratı görmeniz lazımdı. büyük insan gibi kendini bir sıkıyor...
popo kıpkırmızı.yediğim birşeymi dokunuyor acaba..
ben acı yiyorum .çoçuk yanıyormu ne anlamadım....
barana elma suyu sıktım ,, biberonla içmiyor diye...
kaşıkla verim dedim.. sıpa onuda almıyor...
insan annem o kadar uğraşmış ayıp olmasın diye bari 1 kaşık alır...
yok anacım ağzını kilitliyor acçımıyor..
şeytan diyor... sık burnunu aç ağzını ... ama kıyamıyommmmmmm
gliserinli fitil bizde onu kullanıyoruz..saol tatlım
bende de var suluk ama hepsi boş:))
evet canım çok zorlanmaktan keremin makatı çizilmiş ve yapmak istesede acıdığı için yapmıyormuş yavrum doktor poposuna bişey sokarak yaptırdı 2.5 bez kaka yaptı yaa:))
kulak çubuğu varya bizlerin kullandığı ısır onu incelt pamukjlu ucunu güzelce zeytinyağına bula iice çok sokmadan makatında gezdir ama çok sokma
gliserinli bi fitil vardı ismni hatırlamıyorumda dr. 3gün yapmazsa yarım at demişti
kutsu kahverengi sarılı bişey o yaptırıyo bak
ben yemedğinden 2 yanağını elimle sıkıyorum acıyor hemen ağzını tabi canını acıtmadan
bende ayağını ısırıyorum çok hoşuna gidiyor o zaman açıyor şimdi bile öpsem ayağından açıyor komik çocuk benim oğlum)