Geçmiş olsun cnm.... kafasına bere filan taksan gece üşürdür belkim....herkeslere günaydın kızlar
bu gece 20 kere kalkmışımdır keremin burnu çok tıkanıyo spreyler bile fayda etmiyo kaç kere sıktık hatırlamıyorum feryat figan ağlıyo doktoru arıcam
geçmiş olsun cnm dişten sebepmi acaba ?? fitil kullanmıyormusun bizim geçen aşıdan sonra olmuştu ilk defa şurup kesmemişti fitil verdik ve ılık suyla yıkamıştık, çok zor hele bir daha yükselir mi korkusu...bu gece ben hiç yatmadim meriç in ateşi 37,5 38 civari idi. calpol verdim. acile götürdük. biş yapmadilar. sabaha kadar basind durdum fazla yükselir diye. bugün babası ile teyzesi doktoruna götürdü ben izin alamadım.
keremşantimize geçmiş olsun...buhar makinası falanda fayda etmiyo ya ne biçim iştir anlamadım
dediğin gibi ela burnu tıkalı olunca emzik de alamıyor kudurdu resmen hem uykusu var hem uyuyamıyor çocuğun sinir sistemi çöktü
aradım doktoru cold mix i önerdi buhar cihazına 5-6 damla
yakasına 1-2 damla damlatçakmışız inş. ii gelir
ben kalorifere suluk takıyorum..az da olsa faydası oluyordur diye umut ediyorum..sizede geçmiş olsun esen yükselmemiş sanırım daha fazla sevindim..
ewet bizde buhat makinası çalıştırnazsak hemen burnu kuruyoo resmen nefes alışı değişiyo elanın ama açınca hiç sorun olmuyo kaloriferden çook kuruyo evdeki hava..
günaydın....iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim kızlar.
şimdi doktordan deldik.plastik cerrah pansumanını yaptı.yarasını görünce yine çok kötü oldum.çok ağladı yavrum benim.şimdilik üç günde bir yarası acılıp pansuman yapılacak.hareket etmesi yasak yani emeklemesi falan yarasını tahriş etmesin diye.3 hafta sonra iyileşmeye başlarmış.derinin eski rengine gelmeside 1 seneyi bulurmuş.doktor dediklerimi harfiyen yaparsanız iz falan kalmaz dedi.zaten kendi vucudu iyileştirecek yarasını dedi.
böyle işte kızlar.aklıma geldikçe aglıyorum hala.ama tabi daha kötüsüde olabilirdi yüzünede gelebilirdi.
günaydın....iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim kızlar.
şimdi doktordan deldik.plastik cerrah pansumanını yaptı.yarasını görünce yine çok kötü oldum.çok ağladı yavrum benim.şimdilik üç günde bir yarası acılıp pansuman yapılacak.hareket etmesi yasak yani emeklemesi falan yarasını tahriş etmesin diye.3 hafta sonra iyileşmeye başlarmış.derinin eski rengine gelmeside 1 seneyi bulurmuş.doktor dediklerimi harfiyen yaparsanız iz falan kalmaz dedi.zaten kendi vucudu iyileştirecek yarasını dedi.
böyle işte kızlar.aklıma geldikçe aglıyorum hala.ama tabi daha kötüsüde olabilirdi yüzünede gelebilirdi.
bugün domuz gribi aşısı gelmiş sanırım sağlık ocaklarına arkadaşım dedi..bizim dr da yaptırın hastalanırsa hastanelik olursunuz ya da allah korusun daha kötüsü ..yani vurulursanız ki yan etkisi hastalığı kapınca olacaklardan daha kötü değil diyoo
bu arada 2. dşi çıkmış şimdi gördüm ama huysuzluğu geçmedi bu sefer halada kaşınıyo üstler mi gelecek ki...??
bu hafta sonu çoğunluk dr. aramış anlaşılan....
bizde 4 gün oldu tuvaletimizi yapmadık..
sabah kardeşim yağ kompleksi yaptı. yok .. dedik fitil koyalım . yarım fitil verdik ondada yok..
akşam üstü dr. aradım böyle böyle duphalac diye bağırsak düzenleyici şurupta içiyoruz. ama hala yapmadı. getirim lama yaptıralım mı dedim.
yok dedi. şurup çay kaşığı az. tatlı kaşığıyla günde 3 kez ver dedi. yeniden fitil ver bakalım.
dedim şayet olduda yapmazsa ..
yapmasın .. çoçuğun sıkıntısı yoksa önemli değil. huysuzluk yapmazsa kalsın dedi..
yapınca öyle bir ıkınıyorki kıpkırmızı oluyor.. makatta tahriş olmuş olabilir dedi.. belki o yüzden de yapmıyordur..
o anda kerem aklıma geldi.. sultan siz ne yaptınız keremde çatlakmı vardı öyle hatırlıyorum..
sonuç olarak akşam yaptı baran ama suratı görmeniz lazımdı. büyük insan gibi kendini bir sıkıyor...
popo kıpkırmızı.yediğim birşeymi dokunuyor acaba..
ben acı yiyorum .çoçuk yanıyormu ne anlamadım....
çook teşekkürler cnm 10-11 gün sonra çıktı bu kadar erken olacağını beklemiyorum..Ya bu doktorlar bu aşı mevzusunda niye 2 ye ayrıldılar anlamıyorum. Doğru tek değilmidir arkadaşlar.
Ankara'da akrabamız var çocuk doktoru. Akşam onu aradım kesinlikle yaptır diyor. Bizim şirket doktoru da önermiyor(
2. dişiniz de hayırlı olsun. 1. dişten ne kadar sonra çıktı Ela'nın dişi ?