Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayyy kıyamam yaa yavrum benim içim nasıl kötü oldu allah korusun yaa canım benim çok üzüldüm çabucak iyileşir inşallah (((((((selam kızlar.....
çok kötüyüm.kötü şeyler basladımı arka arkaya geliyo galiba.kerem kusuyo diye üzülürken daha beteri oldu.ayagına kaynar su döküldü yavrumun.bütün derisi soyuldu.2. derece yanık.dün sabahtan beri ruh gibiyim.aglaması gözümün önünden gitmiyo ya.saniyelik olay ya.nasıl kötüyüm anlatamam.bebişlere cok dikkat edin.
bende seni merak ediyodum annenin ii oolmasına sevindimKızlar günaydın!
Dün akşam evimize geldik,evimi özlemişim valla,
annem de çok şükür ayağa kalktı,ilk işi Miray ı kucağına almak oldu))
Doğduğundan beri bizim odasında yatıyordu,bu sabah kahvaltıdan sonra kendi yatağına yatırdım,2 saat oldu hala uyuyor yavrum,sevdi yatağını herhalede.E tabi çocuk sıkış tepiş yaıyordu sepetinde,artık odasında yatıracağım,belki birkaç gün ben de onun odasında yatarım alışana kadar.
Geçmişi biraz okuyayım dedim,ama bitecek gibi değil.
İnşallah sorun yoktur.
Bizim hala dişimiz çıkmadı.
Kollarından tutunca yürüyor Miray da,ama ellerinden tutmaya korkuyorum ben,çıkacak gibi duruyor bilekleri.Narin mi olacağız ne?
mandalina elma havuç armut muz olabilirkızlar acil cevap bekliyorum
bebişlere mevsim meyvelerinden neler yediriyorsunuz... her zaman kavanoz püresi vermek istemiyorum bakıcıya bırakıyorum da... hangi meyveelrden alıp vereyeyimm..
selam kızlar.....
çok kötüyüm.kötü şeyler basladımı arka arkaya geliyo galiba.kerem kusuyo diye üzülürken daha beteri oldu.ayagına kaynar su döküldü yavrumun.bütün derisi soyuldu.2. derece yanık.dün sabahtan beri ruh gibiyim.aglaması gözümün önünden gitmiyo ya.saniyelik olay ya.nasıl kötüyüm anlatamam.bebişlere cok dikkat edin.
havuç elma mandalinakızlar acil cevap bekliyorum
bebişlere mevsim meyvelerinden neler yediriyorsunuz... her zaman kavanoz püresi vermek istemiyorum bakıcıya bırakıyorum da... hangi meyveelrden alıp vereyeyimm..
ee anneler böyle işteaLLAH ANNEMDEN RAZI OLSUN YAA ŞıMDıDE dEMıRı UYUTUYO O OLMASA BEN NAPARDIM ACABA
aklıma gelmişken hala emziren ama özellikler bebeğinin dişleri çıkıpta emziren anneleri canı gönülden tebrik ediyorum ben elimi ağzına sokupta parmağımı ısırınca deliriyorum bazen göğüs çok daha hassas ve dişlerii çoook keskin köpek balığı gibiler vallaa...
bu arada elif nereye gitmiştin hoşgeldin ben kaçırmışım da :)
cnm baen maalesef emzirmediğim için bilmiyorum ama sürekli ısırmaya başladıysa diğer diş de mi geliyo ki kaşımak için seni kullanıyo geçicidir umarım..Ege bebişe geçmiş olsun düşenler kervanına katıldı, zaten düşmeyen bebek yok gibi...
Denizcim bende onu soracaktım benimki mememi ısırıyor eskiden emer arada ısırırdı dünden beri sadece ısırıyor acaba ne yapmam lazım geçicimidir, ya da iyice aç karnına mı emzirsem arada kaldım dün çay kaşığıyla verdim 10-15 kaşık çünkü çok ısırıyor uyansın tekrar deneyeyim...
denİzcİm elanın oda takımı harİka gÜle gÜle bÜyÜsÜn o odada.
İnek sÜtÜ verenler bende haftasonu versemmİ dİye dÜŞÜndÜm.
mİlupayı zengİn etmeye devam:)))