2009 Nisan Anneleri buraya

selam kızlar.....

çok kötüyüm.kötü şeyler basladımı arka arkaya geliyo galiba.kerem kusuyo diye üzülürken daha beteri oldu.ayagına kaynar su döküldü yavrumun.bütün derisi soyuldu.2. derece yanık.dün sabahtan beri ruh gibiyim.aglaması gözümün önünden gitmiyo ya.saniyelik olay ya.nasıl kötüyüm anlatamam.bebişlere cok dikkat edin.
ayyy kıyamam yaa yavrum benim içim nasıl kötü oldu allah korusun yaa canım benim çok üzüldüm çabucak iyileşir inşallah :KK43:(((((((

Kızlar günaydın!
Dün akşam evimize geldik,evimi özlemişim valla,
annem de çok şükür ayağa kalktı,ilk işi Miray ı kucağına almak oldu:-)))
Doğduğundan beri bizim odasında yatıyordu,bu sabah kahvaltıdan sonra kendi yatağına yatırdım,2 saat oldu hala uyuyor yavrum,sevdi yatağını herhalede.E tabi çocuk sıkış tepiş yaıyordu sepetinde,artık odasında yatıracağım,belki birkaç gün ben de onun odasında yatarım alışana kadar.
Geçmişi biraz okuyayım dedim,ama bitecek gibi değil.
İnşallah sorun yoktur.
Bizim hala dişimiz çıkmadı.
Kollarından tutunca yürüyor Miray da,ama ellerinden tutmaya korkuyorum ben,çıkacak gibi duruyor bilekleri.Narin mi olacağız ne?
bende seni merak ediyodum annenin ii oolmasına sevindim
kızlar acil cevap bekliyorum

bebişlere mevsim meyvelerinden neler yediriyorsunuz... her zaman kavanoz püresi vermek istemiyorum bakıcıya bırakıyorum da... hangi meyveelrden alıp vereyeyimm..
mandalina elma havuç armut muz olabilir

selam kızlar.....

çok kötüyüm.kötü şeyler basladımı arka arkaya geliyo galiba.kerem kusuyo diye üzülürken daha beteri oldu.ayagına kaynar su döküldü yavrumun.bütün derisi soyuldu.2. derece yanık.dün sabahtan beri ruh gibiyim.aglaması gözümün önünden gitmiyo ya.saniyelik olay ya.nasıl kötüyüm anlatamam.bebişlere cok dikkat edin.

Offf çok üzüldümmm:-(((
İnşallah izi kalmaz,çabucak iyileşir.

zeynocum çok çok geçmiş olsun..geçen günde kağan çay bardağının içine doluyken elini soktu allahtan çok sucak değildi..ama parmaklarının ucu hemen kızarmıştıı..

günaydın kızlar annemler gitti artık daha sık girebilirim
zeyno okudum şimdi cnm çook üzüldüm inaşallah hemen geçer :KK43: çook iyi anlıyorum yaşadığın üzüntüyü..tüm hasta bebekler hemen iyileşsin inşallah

aklıma gelmişken hala emziren ama özellikler bebeğinin dişleri çıkıpta emziren anneleri canı gönülden tebrik ediyorum ben elimi ağzına sokupta parmağımı ısırınca deliriyorum bazen göğüs çok daha hassas ve dişlerii çoook keskin köpek balığı gibiler vallaa...
bu arada elif nereye gitmiştin hoşgeldin ben kaçırmışım da :)

zeynocum dün yorgunluktan gözümden kaçmış
şimdi okudum çook geçmiş olsun
demirde 2 aylıkken küvetini doldururken
duş ahizesi dönmüştü yavrumun bacaklarına geldi
kucağımda olduğu için hemen döndürmüştüm
tabii bu arada bnm popo yanmıştı :)
Allahtan yavruma bişy olmadı
tez zmnda iyileşir inş.

denizcim ben hala emziriyorum fakat diş yok
eskiden gece emmezdi memeyi özlüyomu ne
bu sefer geceleri kalkıp emiyo sıpaaaa
diş yok ama diş etleriyle sıkıştırmada 1.
dişler olsa vay haliiiimmmeee

bu arada GÜNAYDIN :))))))

gÜnaydın ıyı haftalar!

zeyno ılk senı okudum Çok ÜzÜldÜm.
Çok kÖtÜ ya nasıl canı yanmıŞtır Şımdı.ınŞallah bır an Önce ıyıleŞır.
Çok geÇmıŞ olsun.

aynen dediğiniz olay bizde de kendi uyurdu şimdi 2 kere kendi uyuyoo ama akşam uykusunda deli gibi ağlıyo kucağıma ald. an susuyoo yüzünde bi rahatlık bi huzur dün o halini izlerken ağladım resmen çook güzeldi :) neyse ela da beni istemeye başladı yine eskiye göre daha çok yani :)
bugün elanın mobilyaları gelecek inşallah ,duvar kağıdı istiyordum ama izmir e tekrar gitmem çook zor çook yoruluyorum ööle oluna haftasonu boyamaya karar verdik kafama uygun bi renk bulunca boyadık temizledim herşeyi bekliyoruz işte :KK70: yoksa duvarlar da krem mobilyada iğrenç olacaktı :)

kızlar acil cevap bekliyorum

bebişlere mevsim meyvelerinden neler yediriyorsunuz... her zaman kavanoz püresi vermek istemiyorum bakıcıya bırakıyorum da... hangi meyveelrden alıp vereyeyimm..
havuç elma mandalina
arada muz veriyorum

aLLAH ANNEMDEN RAZI OLSUN YAA ŞıMDıDE dEMıRı UYUTUYO O OLMASA BEN NAPARDIM ACABA
ee anneler böyle işte

anne olduktan sonra annemın kıymetini daha bi biliyorum

aklıma gelmişken hala emziren ama özellikler bebeğinin dişleri çıkıpta emziren anneleri canı gönülden tebrik ediyorum ben elimi ağzına sokupta parmağımı ısırınca deliriyorum bazen göğüs çok daha hassas ve dişlerii çoook keskin köpek balığı gibiler vallaa...
bu arada elif nereye gitmiştin hoşgeldin ben kaçırmışım da :)

2 tane kocaman diş ve emerken oyun oynamak için ısırıyor sonrada gülüyor sıpaaaa

KIZLAR SABAH SABAH NASIL UYANDIKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK

KOCıŞLE DÜN GECE OTURMA ODASINDA YATTIK
EGENIN BEŞıK ORDA ÇÜNKÜ
kociş bi cekyatta ben bi cekyatta
gece ege emmek için uyandı yanıma aldım
duvar kenarında cekyatta duvara dayalı ve yastıklarla duvar kenarı dizili

sabah uyanmış eşekkkkkkkkkk

nasıl duymadım bilmiom

ayak ucumdanpat yereeeeeeeeee

bi feryatla uyandıkkkk

eşim kızdıı

ama ne bileyim

kuzum aglarken iççç cekıyordu

zaten ege içli bi cocuk olcak bence hep aglarken iççç cekıoooo

bide ege dün akşam tane 2çinekop balık yedi..........

aartık gece tyatarken emziriom

eşim deli
balık yedi süt verme bide bişey olur demezmiiii

gülmekten öldüm

hani yogurtla balık yenmez tabiri varya o hesapppp

egenin 3 .balık yeyişi

salata yedi...

koca insan gibi

yiyor

kızlar günaydın bu arada

ama ben gidip ege uyuyorken uyuyayım biraz

ev işleri benı beklıooo

ama

ögleden sonra yaparım..........

maŞallah ya egeye..
balık salata.
salatayı nasıl ÇıĞnıyor.
boĞazına kaÇmıyormu.bızımkı en ufak lokmada bıle boĞazına kaÇıp ÖksÜrÜyor.

Ege bebişe geçmiş olsun düşenler kervanına katıldı, zaten düşmeyen bebek yok gibi...
Denizcim bende onu soracaktım benimki mememi ısırıyor eskiden emer arada ısırırdı dünden beri sadece ısırıyor acaba ne yapmam lazım geçicimidir, ya da iyice aç karnına mı emzirsem arada kaldım dün çay kaşığıyla verdim 10-15 kaşık çünkü çok ısırıyor uyansın tekrar deneyeyim...

denızcım elanın oda takımı harıka gÜle gÜle bÜyÜsÜn o odada.

ınek sÜtÜ verenler bende haftasonu versemmı dıye dÜŞÜndÜm.
mılupayı zengın etmeye devam:)))

Ege bebişe geçmiş olsun düşenler kervanına katıldı, zaten düşmeyen bebek yok gibi...
Denizcim bende onu soracaktım benimki mememi ısırıyor eskiden emer arada ısırırdı dünden beri sadece ısırıyor acaba ne yapmam lazım geçicimidir, ya da iyice aç karnına mı emzirsem arada kaldım dün çay kaşığıyla verdim 10-15 kaşık çünkü çok ısırıyor uyansın tekrar deneyeyim...
cnm baen maalesef emzirmediğim için bilmiyorum ama sürekli ısırmaya başladıysa diğer diş de mi geliyo ki kaşımak için seni kullanıyo geçicidir umarım..
denİzcİm elanın oda takımı harİka gÜle gÜle bÜyÜsÜn o odada.

İnek sÜtÜ verenler bende haftasonu versemmİ dİye dÜŞÜndÜm.
mİlupayı zengİn etmeye devam:)))

teşekkürler cnm..inşallah gülerek ve güzelce uyuyarak kullanır zaten gece 12 de kalkıp deli gibi ağlayıp zorla kucağımda 2 de uyudu artık sadece bileklerim değil omzumda çıktı sanırım :KK43:

herkeslere günaydın kızlar
bu gece 20 kere kalkmışımdır keremin burnu çok tıkanıyo spreyler bile fayda etmiyo kaç kere sıktık hatırlamıyorum feryat figan ağlıyo doktoru arıcam

X