2009 Nisan Anneleri buraya

çok pahalı hayatta almam yazık günah bence bi düşünürsen haksızlık
onca fakir varken sen git 300 milyona bir parça bebek eşyası al
millet 300 milyona ailesini geçindiriyo be

ona şimdi hava hoş geliyor bi doğursunda anyayı konyayı anlar çok bilmiş!

nisan kuzularının resimleri die bi başlık var orda var irfanın resmi
ben izledim melek daha önce
bu değilde
gelinle damat konuklara bir süpriz yamıştı öyle video vardı dans ederlerken müzik birden değişti bunlar bi başladılar oynamaya aynı hareketerler falan çalışmışlar bende öyle bişey yapmak isterdim

ne kocalar kadınlar var beee

bakayım irfan bebege

canım sıkılıyoooo.

eşim yine kurstaaa..arkadaşım gelicekti..kendisi nişanlı nisanlısının ailessi gelmişşşş...

bende ona doolma yapmıştımm..oturdum yedimm..sporda yapmadımmm..belim ağrıyooo..şimdide çay yaptı tehhhh başıma içicemmm...

diyet miyet kalmadı bugünnn..:KK43:(

tuğbacım o arkadaşın öyle bi anlarki uykunun kıymetiniiii..şimdilafı soksun..yeri geldimide sen sokarsın lafııı..

uzun zaman sonra herkese merhabalar..

kızlar dersler, evin işleri, çocuk falan derken artık hiçbişeye yetişemez oldum...bugünde okuldayım..birazdan çıkıcaz eşimi bekliyorum..sanki hamileyken yapmadığım işler birikmiş ve şimdi de patlamış gibi..emir çok iyi allaha şükür..geçmişe hiç bakamadım..umarım tüm kuzular ve anneleri iyidir.emirde yürümeye yada konuşmaya dair hiç bir ilerleme yok, umru bile değil..sadece üstten çıkan ayrık iki dişiyle oldukça sevimli bi kuzu oldu..dişlek olacak galiba :)) tabi dişleri var ya önüne gelene saldırıyo ısırmak için, ısırdığı insan bağırıncada zevkten dört köşe oluyo ::))) nisan kuzularından yürümeye yada konuşmaya başlayanlar var mı??

benden haberler bu kadar...

kendinize çok iyi bakın, siz iyi olunki kuzularınızada iyi bakabilin :)) hepinizi öpüyorum..şimdilik hoşçakalın....

yok canım yürüyen konuşan..sürünenler var..bi kaç diş çıkaranlar var..hem daha erken bence yürümeleri ve konuşabilmeleri için..

benim sıpanın dişi bile yokkk..sürünmüyoda eşşek..ogggii oggiii diyo babaya o kadarrr..

daha eşimde gelmediii...çokkkkk sıkıldıımmm çokkkk..

benimde dersler var nasıl olcak bilmiyorum..

13 tane 4.sınıf dersi..
haftada bigün staj..(raporlar elde yazılacak) tam günnn..
kpss sınavına hazırlık..
evde bi bebekkkk
ev işleriii..

lülülüüüüüüüü..kafayı yemezsem iiidrrrr..ha bide kpss de atanamazsam milletin dilide cabasııııııııı..mutlaka kazanmalıyımmmm..hayırlısı ileeee...

selam kızlar.....

çok kötüyüm.kötü şeyler basladımı arka arkaya geliyo galiba.kerem kusuyo diye üzülürken daha beteri oldu.ayagına kaynar su döküldü yavrumun.bütün derisi soyuldu.2. derece yanık.dün sabahtan beri ruh gibiyim.aglaması gözümün önünden gitmiyo ya.saniyelik olay ya.nasıl kötüyüm anlatamam.bebişlere cok dikkat edin.

selam kızlar.....

çok kötüyüm.kötü şeyler basladımı arka arkaya geliyo galiba.kerem kusuyo diye üzülürken daha beteri oldu.ayagına kaynar su döküldü yavrumun.bütün derisi soyuldu.2. derece yanık.dün sabahtan beri ruh gibiyim.aglaması gözümün önünden gitmiyo ya.saniyelik olay ya.nasıl kötüyüm anlatamam.bebişlere cok dikkat edin.

ay canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
gecmiş olsun
of kıyamam
nasıl aglamıştır dedıgın gibi

senm,i döktün yanlışlıklaaaaaaaa

cok gecmiş olsun

uzun zaman sonra herkese merhabalar..

kızlar dersler, evin işleri, çocuk falan derken artık hiçbişeye yetişemez oldum...bugünde okuldayım..birazdan çıkıcaz eşimi bekliyorum..sanki hamileyken yapmadığım işler birikmiş ve şimdi de patlamış gibi..emir çok iyi allaha şükür..geçmişe hiç bakamadım..umarım tüm kuzular ve anneleri iyidir.emirde yürümeye yada konuşmaya dair hiç bir ilerleme yok, umru bile değil..sadece üstten çıkan ayrık iki dişiyle oldukça sevimli bi kuzu oldu..dişlek olacak galiba :)) tabi dişleri var ya önüne gelene saldırıyo ısırmak için, ısırdığı insan bağırıncada zevkten dört köşe oluyo ::))) nisan kuzularından yürümeye yada konuşmaya başlayanlar var mı??

benden haberler bu kadar...

kendinize çok iyi bakın, siz iyi olunki kuzularınızada iyi bakabilin :)) hepinizi öpüyorum..şimdilik hoşçakalın....
canım öle konuşan yok tam anlamıyla

benım oglum baba dede diyoooo

ama agzı hiç susmuooo devamlı anlamadıgım şeyler söylüooo

anladıgımız bi dede bi baba

2 tanede dişimiz cıktı alttt

3. yolda sanırımmm

dün gece hiç uyku yoktuuu cünkü...........

Merhaba. Ben de hamileyim. Gerçekten mucizevi bir duygu. Angelsounds, meleksesleri el dopleri aldım. Bebeğim kalp atışlarını dinledikce çok mutlu oluyorum ve bebeğimi her an yanımda hissediyorum. Bütün hamile arkadaşlara tavsiye ediyorum.
Herkeze mutlu ve sağlıklı bir hamilelik dilerim.

kimseler gezin bakalımmmmmmm

hava güzel burada bizde oglum kociş ben cıktık gezındık

market alışverişi yaptık

şimdi mangal yakılıyor

eltimler geldi....

yanyanayız zaten

egecik bugun balık yiyecek

selam kızlar.....

cnm çook geçmiş olsun allah korumuş gene yüzüne filan gelseydi inş.iyidir şimdi....
geçmişi okuyayım ben....

selam kızlar.....

çoook geçmiş olsun kereme yaa kıyamam inşallah tez zamanda iyileşir canım benim kıyılırmı
Merhaba. Ben de hamileyim. Gerçekten mucizevi bir duygu. Angelsounds, meleksesleri el dopleri aldım. Bebeğim kalp atışlarını dinledikce çok mutlu oluyorum ve bebeğimi her an yanımda hissediyorum. Bütün hamile arkadaşlara tavsiye ediyorum.
Herkeze mutlu ve sağlıklı bir hamilelik dilerim.

canım allah bebişine hayırlısıyla kavuştursun da burdaki herkesin bebişler doğlalı çok oldu burası 2009 nisan anneleri topiği sen 2010 annelerine yazmalısın bu tavsiyeni.

benimde dersler var nasıl olcak bilmiyorum..

13 tane 4.sınıf dersi..
haftada bigün staj..(raporlar elde yazılacak) tam günnn..
kpss sınavına hazırlık..
evde bi bebekkkk
ev işleriii..

lülülüüüüüüüü..kafayı yemezsem iiidrrrr..ha bide kpss de atanamazsam milletin dilide cabasııııııııı..mutlaka kazanmalıyımmmm..hayırlısı ileeee...

kpss illetini biliyorumm. 2007 de ben de girdim atandım.. inşallah sende atanırsuın canım... çocukla çalışmak zoor..bişey diiicekler varsa kendielrde girsin sınava bakalım noluyorrr.... hiç takma kafana :)))):lepi:

kızlar acil cevap bekliyorum

bebişlere mevsim meyvelerinden neler yediriyorsunuz... her zaman kavanoz püresi vermek istemiyorum bakıcıya bırakıyorum da... hangi meyveelrden alıp vereyeyimm..

kızlar acil cevap bekliyorum

bebişlere mevsim meyvelerinden neler yediriyorsunuz... her zaman kavanoz püresi vermek istemiyorum bakıcıya bırakıyorum da... hangi meyveelrden alıp vereyeyimm..
cnm kabız değilse muz,elma,mandalina bazı bebeklerde gaz yaparmış ben arada kemirsin diye veriyorum, armut şu malum ilaç kalıntısı nedeniyle artık vermiyorum, siyah üzüm, erik aklıma gelenler bunlar....

Offffffffff her y erım aĞrıyo ya bÜtÜn gÜn evı temızledım
halılarımı verdım yıkamaya
bu ne yaaa bı dahakı sefere kadın tutucam vala
her temızlıkten sonra bunu dıyorum :) ama ıÇım el vermıyo

neysekı bıttı
demır bugÜnde zorla yeemek yemıŞ
ananesındeydı neler yaptım yemesı ıÇın dedı

bnmde kocıŞ bugÜn ıst.da wenıce gıtmıŞ 3 tane eŞorfman takım almıŞ
bakalım nasıl bıŞıı yarın gelıyo
oleeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

X