2009 Nisan Anneleri buraya

Kızlar hepiniizn siz ve bebişlerinizin sağlıklı olmasına çok sevindim inşallah kuzularınızı kucaklarınıza sağlıkla mutlulukla alırsınız (tabiki bende)glnm_kvrck bende çok içiyodum ama tiksindim içemiyorum çokta ii oldu
şirvan herşeyin yolunda olmasına sevindim bende doktoruma soracaktım şu ağda meselesini
neyse valla ben yeemekten yeni geldim hepinize afiyet olsun

arkadaşlar ben de geldim. bugün 2li testimi yaptırdım. günlerdir sayıklıyodum ya zaman geçmiyo diye. sonunda bugün gördüm bebişimi. sürekli hareket ediyordu bir sırtını döndü. bir sırtüstü yattı. küçücük burnunu ellerini. gözlerini ağzını gösterdi doktorum. çok hareketliydi. ama hemen bitti sanki yaa. doyamadım ben. 13+5im şu anda ama. bebiş 7.2 cm ona göre 13+2 oluyorum. doktor normal güzel büyümüş dedi. kan sonucunu da pazar alıcam. inşallah hepimizinki iyi sonuçlanır.
selinaycım haklı çıktın. doktorum söylemedi cinsiyetini yanılırız dedi. 18-20 haftalıkken söylicek. esso21 teşekkürler yardımın için. doğru yere eklemişim ama çizelge çıkmıyor nedense. tekrar deniycem.

arkadaşlar öksürenlere bir öneri de benden. 1 kaşık bala zencefil karıştırarak yediğinizde iyi geldiğini biliyorum. ben denemedim ama kayınvalidemin önerisi ve görümcem çocuklarına iyi geldiğini söylüyor. şifa olur inşallah

kızlar ben ilk hamile kaldığımdan beri gittim ağdaya. bişeycik olmadı Allah'ın izniyle. Ağdacımda daha dikkat ediyo tabi.

oy sagol şirvancım hepimizi yarrabbım

ya arkadaşlar ben sezeryan olucam allah nasip ederse

o belden igne atıyorlarmış acaba acıyormu ben görümceme sordum pek degıl dedi

arkadaşıma sordum acıyor dediii

ben odadan amelıyathaneye giderken cok aglarımmmm ayyy heyecan yaptım bak

offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
urlacım ya telaşlanma hiç acımıyormuş sinek ısırığı gibi bişey hem doğum ağrısının yanında o hiçbişey üstelik sezeryan olacaaksın dahada kolay hiç düşünme şimdiden bunları kafanı rahat tut:teselli:

kızlar ben çok kilo aldım galiba yaa. 65 tim hamile kaldığımda. 13+5 im şimdi ve 69 olmuşum. çok kilo almaktan korkuyorum veremicem diye

kimse benim yazdıklarımı okmuyormu niye kimse cvp vermiyo ya yoksa beni kaale almıyormusunuz küssenağlamasenağlamasenağlama:a015::çok üzgünüm:

kimse benim yazdıklarımı okmuyormu niye kimse cvp vermiyo ya yoksa beni kaale almıyormusunuz küssenağlamasenağlamasenağlama:a015::çok üzgünüm:

alıngan hamiş , neden seni kaydeye almayalım .
yazdıklarını okuyoruz, teşekkür ediyoruz.

kaçırdığım bir sorun varsa; yeniden aktarırısan elimizden geldiğince yardımcı oluruz.
üzme kendini böyle,,,,

ben kendimi alıngan zannederdim , benden beterleride varmış.
hadi bak sana çiçek yolluyorum, asma artık o güzel suratını a.s.

ben 2 aydır agdacıya gitmıyorum kendim banyoda temizlendim.. şimdi gidecegım cok acıcak off

bursasu ne sordun ki.......... canım

kızlar ben çok kilo aldım galiba yaa. 65 tim hamile kaldığımda. 13+5 im şimdi ve 69 olmuşum. çok kilo almaktan korkuyorum veremicem diye

canım ne yapıyosun sen öyle , biraz yavaş ol bakalım. hamileliğin başındayız. şimdiden 4 kilo almıssın. ,,, o kadar kilo iyi değil,, doğum için...

dikkat et kendine ; biz burdan birbirimizi kontrol altına alalım bence ...

ben 1 kilo vermişim...58 kiloyum . a.s.

ya aslında öyle kalorili şeylerde tüketmiyorum ama çalışıyodum ayrıldım evde oturmaya başladım. birazda ondan galiba. hafif hafif yürüyüşlere başlalam lazım sanırım

:asigim:evet çok alıngan oldum ben kusura bakmayın kızlar ya en ufak bişeyde ağlamaya başladım ooof of
ya bişi sorcam özenmeyin ama bak cokacimcoook kalamarı çok seviyorum ben ya canımda çok istiyor acaba diyorum zararlımıdır ayda 1-2 kere yemek doktora sormayı unuttum siz yiyiyormusunuz:CüvCüv:cokacimcoook

ben geçen gün balık yemeye gittiğimizde yedim birkaç tane birşey olurmu bilmiyorum ama

selam kızlar dün doktor kontrolüm vardı bebişimin ensesini ülçtü doktor 1,6 cm dedi normalmiş ikili tsetimizi yaptırdık dün bebişim çok komikti bir eli çenesinde bir eli kafasında bacak bacak üstüne atmış yatıyordu hiç istifini bozmadan ense kalınlığını ölçmek için elini çekmesi gerekiyordu biraz uğraştı doktorum ayy bizimki bir hareketlendi zıp zıp oynadı burnu çıkmış çenesini oynattı çok güzeldi ya eşimle film izler gibi izledik bebeğimizi şimdi test sonuçlarını bekliyorum he bu arada doktorum dediki down sendromu bu testlerle kesin belli olmaz olasılık hesaplanır dedi benim içim çok rahat biz herşeyi rabbime havale ettik o herşeyi en iyi bilendir herkese sağlıklı gebelikler diliyorum ..

kalamar dokunmaz sanırım oda balık eti gibi sonucta vitaminli.....

canım hiç bir sey cekmiyorrrr

yemek yemek artık yok bendeee

yesemde hemen cıkıyorum

şöyle ohhh be doydum patlıyorum yemekten demeyi özledim

:asigim:evet çok alıngan oldum ben kusura bakmayın kızlar ya en ufak bişeyde ağlamaya başladım ooof of
ya bişi sorcam özenmeyin ama bak cokacimcoook kalamarı çok seviyorum ben ya canımda çok istiyor acaba diyorum zararlımıdır ayda 1-2 kere yemek doktora sormayı unuttum siz yiyiyormusunuz:CüvCüv:cokacimcoook

kokoreç , midye falan yasak, ama kalamarı bilmiyorum.
ama geçenlerde ben bir kaç tane karides yedim. bişey olmaz herhalde.

Uzun zamadır yoktum.
Yeni gelenler hoşgeldiler
Hayırlı olsun
Sağlıcakla bebeklerini kucaklarınıza alırsınız..
Benimde dün kontrolüm vardı
ense kalınlığı testi yaptılar
Herşey yolunda çok şükür
Ultrasonda gördüm çok duygulandım
Tarif edilmez bir duygu
Allah isteyen herkese nasip etsin:Saruboceq:

Bu arada sigara konusu konuşulmuş
Bende hamileliğimden önce iyi içiciydim :nazar:
Ama bir ayı geçti içmiyorum
Tiksindim..

Gözün aydın canım bende dün bebeğimin ensesi ölçüldü 1,6 mm dedi doktor normalmiş seninki kaç çıktı ? 2li testi yaptırdın mı kendine iyi bak canım

arkadaşlar grubun en çürük anne adayı benim galiba, heryerimi sivilce gibi bişey bastı . sırtım, boynumun yukarı kısımları, alnım. kırmızı kırmızı, benek benek.
acaba kızım olacakta , bütün güzelleğimi benden almayamı çalışıyo minik yaramaz. fisfisfis

çiğ şeyler yememek gerek pişmmişse bence zararı olmaz ve kalamar bildiğim kadarıyla aşırı proteinli çok sık yemekte zararlı zaten .ayyy cnm çok çekti ağzım sulandı valla :KK70:D

X