2009 Nisan Anneleri buraya

benim sürekli bacaklarım ağrımaya başladı..resmen kemiklerim ağrıyo sanki,sürekli bastırarak masaj yapıyorum ama fayda etmiyor :KK43:sizde de varmı böyle birşey?kalsiyum eksikliği falan mı acaba:KK43:

kizlar dün doktora gidecğimi yazmıştım doktorumuda değiştirdim valla cokta iyi yapmışım karsa iyi doktor bulmak zor ama ben buldum tuncay ok
cok ayakta durmaktan este şişkinlik olmuş doktor ayakta durmayı yasakladı ama 2yasındaki oğlum anlamıyo
birde ilk doktorum kansızlığım için herhangi bi önem göstermedi ama bu doktor kan değerimi görünce ilacla olacak birsey değil yarın serum vereli nu durumlarda ani bebek ölümüyle karsılasabiliriz dedi şimdi ben ilk doktoru kime şikayet etsem
ense kalınlığımız bütün gelişimi harika sadece eş normalin 2katı oldugundan bebeğim sıkışmış kalmış doktor onu rahatsız etmez 3 4 güne düzelir dedi ama kanama riskim var korkuyoruz ilaç verdi bakalım
cinsiyetini göstermedi 2. olduğundan biz sormadık doktorda görmek için ugrasmadı bebeğimde edepli göstermedi
ŞİMDİLİK BÖLE BANA DUA EDİN NE OLUR

ade merke sana birşey sorucam.ikili testin sonucunda fb-hcg değeri kaç çıkmış. bu konuda çok söylentiler var.yüksek olunca kız düşük olunca erkek diye. benimki 68 çıktıda merak ediyorum doğru mu diye

valla cnm benim 17 çıkmıştı bende öyle duymuştum ama arkadaşımın 23 çıkmıştı şimdi 7 aylık kız bebeği bekliyor

kızlar yazdıklarımı okuyup bana cvp yazdığınız için çok çok teşekkür ederim sizleri çok seviyorum resmi koyamadım beceremedim

kizlar dün doktora gidecğimi yazmıştım doktorumuda değiştirdim valla cokta iyi yapmışım karsa iyi doktor bulmak zor ama ben buldum tuncay ok
cok ayakta durmaktan este şişkinlik olmuş doktor ayakta durmayı yasakladı ama 2yasındaki oğlum anlamıyo
birde ilk doktorum kansızlığım için herhangi bi önem göstermedi ama bu doktor kan değerimi görünce ilacla olacak birsey değil yarın serum vereli nu durumlarda ani bebek ölümüyle karsılasabiliriz dedi şimdi ben ilk doktoru kime şikayet etsem
ense kalınlığımız bütün gelişimi harika sadece eş normalin 2katı oldugundan bebeğim sıkışmış kalmış doktor onu rahatsız etmez 3 4 güne düzelir dedi ama kanama riskim var korkuyoruz ilaç verdi bakalım
cinsiyetini göstermedi 2. olduğundan biz sormadık doktorda görmek için ugrasmadı bebeğimde edepli göstermedi
ŞİMDİLİK BÖLE BANA DUA EDİN NE OLUR

dualarım seninle cnm allah yardımcın olsun:Saruboceq:

arkadaşlar merhaba inşallah ben de nisan annesi olacağım son adet tarihim 11 temmuz. aranıza yeni katılıyorum ismim çiçek.

hey selam millet nasılsınız bakalım bebişleriniz ve siz gerci bu saatte de pek kimse olmas heralde ama neyse bakın ne ilginç dimi resim ne kadar gercek bilmiyorum ama eger gercekse resim hakkaten şaşırtıcı yani e hepimizde hamileyiz ya paylaşayım dedim bebekli bişe olunca hadi hepinize saglıklı günler ve geceler en güzel Nisan Anneleri :CüvCüv:

gizli14customjf6.jpg

bebek9nl5jqxh8am0dw0.jpg

:1shok::1shok::1shok:

ıı geceler kızlarr.. bebegımın cınsıyetı ogrendım bu aksam:)))))))) guzeller guzelı bır kızım olacak allahın ıznıyle. bu arada hanı ıkılı testlerde bır degerden bahsedıyorsunuz 50 altı olursa kız dıye o bende tersı cıktı bılgınız olsun. ama cın takvımıne kesınlıkle ve kesınlıkle bakmanızı onerırım kızlar. baktıgım butun tanıdıklarımda bır tane bıle yanlıs cıkmadı. ve tabıkı bende de . mutlaka deneyın. eger bulamazsanız bana yasınızı ve hamıle kaldıgınız ayı yazın ben bakayım sıze. ama mutlaka bır goz atın. kendınıze de ıyı bakın....:))))))))

ade ve esra kıskandım sizi valla cinsiyetleri öğrendiniz valla,hayırlı olsun.
womanly resim çok güsel ve ilginç ama bence gerçek değil ya olabilirmiki,
sanada günaydın glnm kvrck...

hepinize günaydın arkadaşlar. ada merke hoş geldin canım. bugün nasılsınız bakalım. keyifler yerindemi cici anneler. ?a.s.

ade merke yan yatıyor kaşı gözü burnunu gördümm kaşını bileeee

yada görmek istedigim için mi ade yan yatıyor degılmi yanlış görmedim

ay süper canım

günaydın nisan anneleri........

bu gün sabah ilk defa istifra etmeden işe geldim.....

çiçekcim hoşgeldin aramıza

ayy kalabalık oldu nisan anneleri............

X