Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ade merke sana birşey sorucam.ikili testin sonucunda fb-hcg değeri kaç çıkmış. bu konuda çok söylentiler var.yüksek olunca kız düşük olunca erkek diye. benimki 68 çıktıda merak ediyorum doğru mu diye
kizlar dün doktora gidecğimi yazmıştım doktorumuda değiştirdim valla cokta iyi yapmışım karsa iyi doktor bulmak zor ama ben buldum tuncay ok
cok ayakta durmaktan este şişkinlik olmuş doktor ayakta durmayı yasakladı ama 2yasındaki oğlum anlamıyo
birde ilk doktorum kansızlığım için herhangi bi önem göstermedi ama bu doktor kan değerimi görünce ilacla olacak birsey değil yarın serum vereli nu durumlarda ani bebek ölümüyle karsılasabiliriz dedi şimdi ben ilk doktoru kime şikayet etsem
ense kalınlığımız bütün gelişimi harika sadece eş normalin 2katı oldugundan bebeğim sıkışmış kalmış doktor onu rahatsız etmez 3 4 güne düzelir dedi ama kanama riskim var korkuyoruz ilaç verdi bakalım
cinsiyetini göstermedi 2. olduğundan biz sormadık doktorda görmek için ugrasmadı bebeğimde edepli göstermedi
ŞİMDİLİK BÖLE BANA DUA EDİN NE OLUR
benim sürekli bacaklarım ağrımaya başladı..resmen kemiklerim ağrıyo sanki,sürekli bastırarak masaj yapıyorum ama fayda etmiyor sizde de varmı böyle birşey?kalsiyum eksikliği falan mı acaba
arkadaşlar merhaba inşallah ben de nisan annesi olacağım son adet tarihim 11 temmuz. aranıza yeni katılıyorum ismim çiçek.
işte oldu bakın teyzeleri oğluma
Maşallah canım yaişte oldu bakın teyzeleri oğluma