Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nasıl olsa her konu ortaya dökülüyor ben de birşey sorayım bari. Benim dışkım nerdeyse siyah renkte olmaya başladı 3-4 gündür. Kan ve demir haplarına başladım onlar yapıyordur diye tahmin ediyorum. Sizde de böyle bir değişim var mı?
nasıl olsa her konu ortaya dökülüyor ben de birşey sorayım bari. Benim dışkım nerdeyse siyah renkte olmaya başladı 3-4 gündür. Kan ve demir haplarına başladım onlar yapıyordur diye tahmin ediyorum. Sizde de böyle bir değişim var mı?
Kıslar eltim bugün doğum yaptı bir kızı oldu.Sezeryanla doğum yaptı.Benim içinde pratik olacak artık.Kaç kilo doğdu henüz bilmiyorum aradığımda amaliyattan yeni çıkmış bebeğide aşı yapmak için götürmüşler.Hadi darısı bizim başımıza.