2009 Nisan Anneleri buraya

şemşamer merak etme benim suratta pıtı pıtır oldu heryer sivilce amaan olsun ne olcak bebişler için değer bence

sivilceyede pek benzemiyo canım ya hayırlısı. kullandığım ilaçların yan etkisi olumuştur belki. gidince doktora sorarım artık.

nasıl olsa her konu ortaya dökülüyor ben de birşey sorayım bari. Benim dışkım nerdeyse siyah renkte olmaya başladı 3-4 gündür. Kan ve demir haplarına başladım onlar yapıyordur diye tahmin ediyorum. Sizde de böyle bir değişim var mı?

nasıl olsa her konu ortaya dökülüyor ben de birşey sorayım bari. Benim dışkım nerdeyse siyah renkte olmaya başladı 3-4 gündür. Kan ve demir haplarına başladım onlar yapıyordur diye tahmin ediyorum. Sizde de böyle bir değişim var mı?

selam arkadaşı bende kan şurubu içiyorum durum bendede aynı eşim doktor o ilaçların yaptığını söyledi daha sonra kabızlıkta yapıyor kan ilaçları sabahları ılık su ve 3-4 kuru kayısı yersen bu sorunda ortadan kalkar kendine iyi bak...

kızlar hamilelikte kalamar a baktım bir sitede çok cıva içerdiğin ve cıva da insan vücudundan zor atıldığı için ve fazlası zararlı olduğu için yenmemesi gerekiyor diye yazıyo
AMA
başka bir sitede. Hamilelik, bebeği anne sütüyle emzirme, menopoz, kafeinli içecekler vücuttaki kalsiyum miktarını azaltır süt ve sütlü besinler, mısır, sardalya balığı, kalamar, ıstakoz ve brokkoli bol miktarda kalsiyum içeren besinlerdir. diyor??

s ebru aynı seyi ben soracaktımmmmm

bende pazardan beri
içiom
dün ve bugun
karaaaa bi renkkkk

şemşamer evet bencede var sivilce gibi degıl sanırım haplardan
yanaklarımdaa

normalde sivilcelenmem olmazdı amaaa

canim benimde ayni;
c.tesi günğnde beri elevit içiyorum.
Tok karnina :1 adet -
o günden beri - kabizlik oldu. Söylemesi ayip bugün zorla tuvalete çiktim. Hemde simsiyah ....

ilahi güldürdün beni arkadaşım. tabi dökecez. burası paylaşım formu demi. soruna gelince. onlar ilaçlardan oluyor.

Kıslar eltim bugün doğum yaptı bir kızı oldu.Sezeryanla doğum yaptı.Benim içinde pratik olacak artık.Kaç kilo doğdu henüz bilmiyorum aradığımda amaliyattan yeni çıkmış bebeğide aşı yapmak için götürmüşler.Hadi darısı bizim başımıza.

sırnaşık şeyçok b.ktan bi konu oldu heheheh:roflol:sırnaşık şey

sakın alınmayın kızla he espri yaptımhihoyyyt

okuyun atlamayın beni...
Öncelikle oğluşumu tebrik eden arkadaşlarım teşekkür ediyorum oğluşumda hepinize teşekkür ediyor onu aranıza aldıınız içingamyoncuiremsu
Bir kaşık balla karabiberi karıştırıp yıyın biraz boğazı yakıyor ama çabuk çözüm
yeni gelen arkadşımız hoşgeldin
kızlar dışkı konusu tamamen demir ilacından kaynaklanıyor çok çirkin neyse xxxxxxxxxxxxxxxxxx orda bile bu kullandıımız ilaçların dışkının koyu renkli olmasına neden olduunu ve telaşlanılacak bişey olmadıını yazmışlar.kabızlık sorunu için de bol su içilip kepekli ürünler tercih etmemizi ve sebze ve meyveleri çok iyi yıkayıp kabularuyla yememiz gerektiini yazmışlar bilgilerinize...sizde üye olun mutlaka bebeiniz olması gereken kilosunu boyunu herşeyını sıze gönderıyorlar yeni bir haftaya başladıınızda.
marul ve cevizin çok faydası varmış mutlaka yıyın
bide benim kalçama kuyruk sokumunun orasına sancı gıbı bişe oluyo çok acıtıyo bunun kalsiyum eksikliinden olduunu duydum bilgisi olan varmııı lütfen söleyın yoksa ağlarım bak olur olmaz herşeye ağlıyorum :a015::a015:

Son düzenleyen: Moderatör:
Kıslar eltim bugün doğum yaptı bir kızı oldu.Sezeryanla doğum yaptı.Benim içinde pratik olacak artık.Kaç kilo doğdu henüz bilmiyorum aradığımda amaliyattan yeni çıkmış bebeğide aşı yapmak için götürmüşler.Hadi darısı bizim başımıza.

ömürlü olsun cnm allah hepimizi kolayca kurtarsın inş..

slm ade merke kıslar net çok yavaş daha önceki konulara geri dönemedim kusura bakmayın,canım vücuda giren tüm krampların sebebi kalsiyum eksikliğinden kaynaklanıyo diye biliyorum bende süt ,ayran ,yoğurt tüketmeye çalışıyorum bendede oluyo canım,ilk gebeliğimde olmamıştı çünkü calsiyum sandoz kullanmıştım...

ade merke dün yazdığın yazıları okudum fakat sonra sayfa sürekli error hata verdi yani o kadarda uzun uzun tebrik mesajı yazmıştım sana bügunde göremedim hayırlı olsun cnm Allah bir önce oğluşuna kavuşmyı nasip etsin hayırlısıyla çok sevindim tekrar tebrik ederim cnm.oğlunun resmini koycaktın hani onu bekliyorum ben sabırsızlıkla a.s.:nazar:

CANIM O SİTEYİ BİLİYORUM. 5 HAFTADAN BERİ PAZAR GÜNLERİ MAİL GELİYOR;

KUYRUK SUKUMU KONUSUNA GELİNCE - BENİM BİR FİKRİM YOK. ...

AMMADA NAZLI OLDU BU HAMİŞLER,, HADİ SANADA ÇİÇEK GÖNDERİM.
MORALİM DÜZELSİN a.s.

hepinize iii akşamlar kızlar benim işten çıkma vaktim geldi kendize çok dikkat edin öptüm sizi tatlı hamişler

ade merke sana birşey sorucam.ikili testin sonucunda fb-hcg değeri kaç çıkmış. bu konuda çok söylentiler var.yüksek olunca kız düşük olunca erkek diye. benimki 68 çıktıda merak ediyorum doğru mu diye

X