- 15 Mayıs 2008
- 2.694
- 1
dr belli bir rakam vermiyor 3000 kadar normal olarak ikiye katladı sonra yavaş yavaş artmaya başladı,artık ikiye katlamadığı için dr az az artıyor dedi bende farkındaydım az arttığının sadece beni rahatlatmak içinmi bilmiyorum böyle durumlar olabiliyor bazen dedi o yüzden umut etmeye devem ediyorum hepimizin hakkında hayırlısı
canım ben bebişim 4 haftalıkken yaptırdım 555.64 dü doktorum bi hafta sona tekrar gel dedi e kadar artması lazım dedim onlara kafanı takma 2 kat olur 3 kat olur daha az olur o kişiye göre değişebilir dedi üzme kendini yat dinlen keyfine sen kötü hissettikçe yavrularında kötü etkilenir
Şenaycım doğal yolla mı tedaviyle mi hamile kaldın??
Çoğul gebelik mi, tek bebiş mi??
Son adet tarihin ve kan testi yaptırıp 555,64 çıktığı tarihleri yazabilir misin acaba...
Çok soru sordum biliyorum ama
merhaba kızlar,
bende nisan annesiyim,aranıza yeni katıldım.sat tarihim 10 temmuz ve muhtemel doğum tarihi 15-16 nisan.allah inşallah kucağıma almayı nasip eder.bugün kalbinin attığını gördük çok sevindik ama rahimde birde kan toplanması veya kan kesesi gibi birşey gördü.umarım olumsuz giden birşeyler yoktur.sadece dinlenmemi söyledi.düşük olur diye öok koukuyorum.birde hiçç bulantım yok.sizce bu normal midir?
canım aslında bi sorun yoktu ben acele ettiğim için dr ilk denememizde klomen verdi onu kullandım ilk denemedede oldu allaha şükür daha önce çok sıkıntı verici bi dr problemi yaşamıştım son adet tarihim 12 temmuz 10 ağustosta adet olmam gerekiyodu almadı bende 11 inde test yaptırdım zaten şüpheleniyodumda 555.64 çıktı yarın tekrar çağırdı doktorum bakalım tek mi çiftmi bilemiyorum çünkü ultrasonda kese henüz belli belirsizdi doktor bu haftayı beklememizi söledi büyük ihtimalle tektir zaten
canım ben bebişim 4 haftalıkken yaptırdım 555.64 dü doktorum bi hafta sona tekrar gel dedi e kadar artması lazım dedim onlara kafanı takma 2 kat olur 3 kat olur daha az olur o kişiye göre değişebilir dedi üzme kendini yat dinlen keyfine sen kötü hissettikçe yavrularında kötü etkilenir
Cevapladığın için çok teşekkür ederim canım..
Niye sorduğumu da açıklayım sana..
Ben de doğal yolla hamile kaldım..
Reglime 4 gün kala yaptığım kan testinde değerim 352 çıktı..
Testi yaptığım gün için çok yüksek bir değer olduğunu, ikiz olabileceğini söyledi bazı arkadaşlar..
O yüzden merak ettim..
Yarın randevum var, ilk doktor kontrolüne gidicem bakalım..
Büyük ihtimal öğrenirim tek mi çoğul mu olduğunu diye düşünüyorum ama belli de olmaz tabi..
Benim bebiş bugün tam 5 haftalık..
Yani doktor kontrolünde 5+1 olmuş olucak..
Kese görünür mü dersin..:uhm:
Hepimiz için hayırlısı olur inşallah...
Testi yaptığım gün için çok yüksek bir değer olduğunu, ikiz olabileceğini söyledi bazı arkadaşlar..
O yüzden merak ettim..
Büyük ihtimal öğrenirim tek mi çoğul mu olduğunu diye düşünüyorum ama belli de olmaz tabi..
herkes bitakım değerler yazıyo kafam karıştı. Benim dr.um hiç test yaptırmadı genel kontrol dışında (idrar ve kan sayımı) bide bende akdeniz anemisi var o nedenle kan sayımım sürekli takipte ama hamilelikle ilgili herhangi bir kan takibi yapılmıyo, ultrasonda gördüm ama kesesini, kontrole de haftaya gitcem 7 haftalık olduktan sonra yani kalp atışına falan bakıcaz sanırım.
Sorum şu ki, bu tahliller yapılmak zorunda mı sürekli? bu değerler önemli mi? yükselip azaldığı..vs..?? Bide çoğul gebelik nezaman anlaşılır? Çok soru sordum kusura bakmayın. a.s.
O yüzden merak ettim..
kızlar ben bugün dr a gittim.normalde perş. günü gitmem gerekiyordu.dayanamadım bulantılara, halsizliklere.
dr şikayetlerimi normal buldu.çoğul gebeliklerde bu durumlar 2 kat artıyormuş.
çok moralim bozuk.kalbi atan bebeğim ve diğer kese biraz yavaş gelişiyormuş.hala kalp atışı yok diğer bebişimde.kesenin içinde bebiş de görünmüyor.durumu haftaya netleşecek.ya ikisini de kaybedersem...çok korkuyorum.Allahım yardım etsin...kızlar dualarınıza ihtiyacım var
kızlar ben bugün dr a gittim.normalde perş. günü gitmem gerekiyordu.dayanamadım bulantılara, halsizliklere.
dr şikayetlerimi normal buldu.çoğul gebeliklerde bu durumlar 2 kat artıyormuş.
çok moralim bozuk.kalbi atan bebeğim ve diğer kese biraz yavaş gelişiyormuş.hala kalp atışı yok diğer bebişimde.kesenin içinde bebiş de görünmüyor.durumu haftaya netleşecek.ya ikisini de kaybedersem...çok korkuyorum.Allahım yardım etsin...kızlar dualarınıza ihtiyacım var