2009 Nisan Anneleri buraya

arkadaşlar Allah ın izniyle değerlerim normale döndü MAŞALLAH çok mutluyum sağlıkla gelişir kalp atışlarınıda duyarız inşallah,Allah hepimizin yardımcısı olsun

canım ya.herşeyın normale dönmesine cok sevindim.korktum bende ama yazmadım dua etim senin için.aynı sıralarda gebelik beklemiş o yuzden sankı kendim hamile kalmıs gibi sevinmiştim sana.allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin.a.s.

canım benim çok sağol Allah razı olsun sende benim hep aklımdasın dualarımdasın ben inanıyorum kısa zamanda Allah ın izniyle sende hayırlısıyla güzel haberi vereceksin,çok teşekkür ederim.:1hug:

Allah yardımcın olsun canım, şuan hepimiz en zor zamanlarımızı geçiriyoruz,elimiz kalbimizde bekliyoruz benim dualarımda seninle inşallah Rabbim iki bebeğinide sağlıkla sana ve eşine bağışlasın

sağol tuğçe.4. tüp bebek denememde buldum ben bu bebişleri ,ne emekler verdim,ne acılar çektim anlatamam.o yüzden çok korkuyorum.Allahım nolur kucağıma alayım sağlıkla.....

inşallah dediğin gibi herşey güzel olur canım.ilgin için teşekkürler....

sağol canım, bende farkettim aynı zamandayız..bir sorun çıkmaz da bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah tuğce8.haberlerini bekliyoruz.

sağol canım, bende farkettim aynı zamandayız..bir sorun çıkmaz da bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah tuğce8.haberlerini bekliyoruz.

amin arkadaşım hayırlısıyla o günleride görürüz inşallah,ultrason günüme az kaldı herşeyi paylaşıyorum sizinle inşallah güzel gelişmeler yazarız hepimiz.

Merhaba arkadaslar
ben de pazartesi gunu ogrendim hamile oldugumu hemen yazdiklarinizi okudum bastan sona :)
benim sat im 22 temmuz dogum 22 nisani gosteriyor..
regl tarihimi beklemeden test yaptirdim 18 inde beta hsg testinde 645 gibi bir rakam cikt.. bazi yorumlarda yuksek degerin ikiz hamileliklerde oldugunu yazmissiniz.. cok merak ettim cuma gunu doktora gidecegim.. bunun gercekligi var mi?
sevgiler

Böyle bir kulübün varlığından henüz 2 gün önce haberim oldu.Ve kendimi rahatlamış ve mutlu hissettim.Ben henüz 5hafta 5 günlük hamileyim.Bia aksilik olmassa cumartesi günü tekrar kontrole gidicem ma çok garip hissediyorum kendimi.umarım tüm herkesin hamilelği rahat , mutlu ve huzurlu geçer.kaydirigubbakcemile3

Hayırlı olsun canım..
Regle 4 gün laka 645 gibi bir değer gerçekten oldukça yüksek görünüyor..
Ama her bünyede farklı değerler çıkabilirmiş..
Keseyi görmeye gittiğinde öğrenirsin büyük olasılıkla canım..
Hayırlısı olur inşallah..

Kızma bitanem şimdi gördüm mesajını..
Şahsen ben oruç tutmayı düşünmüyorum bu yıl, tutmayacağım...
Gebelikte ilk 3 ay son derece önemli..
Besinlerine, vitaminlerine dikkat etmen, folik asit alman vs. gerekli..
Meyveni, sütünü, hele hele su içmeyi ihmal etmemen gerekli..
Ben kendi düşüncemi söyledim ama tercih senin elbette canım..

Bi de ne sorucam tatlım yaa..
Senin Sat 22 temmuzsa Mdt nasıl 22 nisan oluyor...
Benim sat 15 temmuz, mdt 21 nisan diyor da şaşırdım..
Hangi siteden yaptın bu hesaplamayı...

benimde sat 2 temmuz muhtemel doğum tarihim 8 nisan.İnşallah sağlıklı bir şekilde.Bu arada bende yeni katıldım aranıza....:):)

Hoşgeldiniz aramıza...
Dilerim hepimizin hamişliği çok sağlıklı geçer...
Hayırlısıyla ve sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah...

6.hafta itibarı ile kendini iyi hissedebilirsin ve umarım böyle devam eder ama, ben 8.haftamdayım ve bu haftaya inan hiçbirşeyim yokmuş....hafta başından beri iştahsızlığım hat safhada diyebilirm....yalnızca su içiyorum ve çubuk krakerle rahat ediyorum.....demem o ki ramazana kadar kendini nasıl hissedeceğin çok önemli....birde doktoruna danış derim....kendi adıma ben tutmayı düşünmüyorum.....hem çalışmak,hemde mide bulantıları eklenince zaten zorlanıyorum birde susuz kalmak sanırım çok yıpratır.....meleğin sağlıkla gelsin inşallah

delikızıntürküsü ve rumelili beni rahatlattığınız için teşekkürler, napalım artık bu sene borçlanıcaz anlaşılan, ama şunuda düşündüm bizler allah kısmet ederse nisanda doğum yapıcağımıza göre, eğer bebelerimize süt vermek kısmet olursa seneye ramazan süt verdiğimiz için gene oruç tutamıycaz 30+30=60 off yaaa napıcaz peki şimdi 60 gün mü borçalanıcaz biz

evet 60 gün borçluyuz......ama süt döneminde gidişata bakabilirz diyorum ben.....4-5 aylık bebekler olucaklar allah kısmet ederse ve biçoğumuz çoktan işine dönmüş olucak....sahurdan bol bol süt sağmak en mantıklı olanı.....

Canım çok emin olmamakla birlikte bizimki gibi zaruri sebeplerle orucunu tutamayanlar her gün için diyanet işlerinin belirlediği bir miktar parayı durumu kötü olan kişilere vererek bu borçtan kurtulabiliyorlar..
Çünkü bile isteye oruç tutmama değil mecburiyetler yüzünden tutamama söz konusu..
Gene de bi araştırmak lazım, ben böyle biliyorum..

Bende doktoruma danışıp eğer kendimide iyi hissedersem tutmayı düşünüyorum ancak aynı konuyu bugün eşimle konuştum.O kesinlikle tutmamam gerektiğini söylüyor.Biz iki canlıymışız.Ben tutarsam bebekte oruç tutmuş olucakmış...
Birde benim bildiğim kadarıyla diyanetin belirlediği parayı verince borcundan kurtulmuyosun.Sen o parayı veriyosun ama borcun borç olarak kalıyor.Parayı vermenin sebebide olurda Allah korusun eğer bu borcu ödeyemeden yakın tarihte başına bişey gelirse diye biliyroum ben.

evet böyle bişey var ama sağlığı yerinde olmayanlar için geçerli canım, eğer bizimde sağlığımız ileride iyi olursa bu borcumuzu ancak oruç tutarak kapatabiliriz diye biliyorum ben ama genede senin dediğin gibi araştırmak lazım, bakalım ne yapabiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…