arkadaşlar Allah ın izniyle değerlerim normale döndü MAŞALLAH çok mutluyum sağlıkla gelişir kalp atışlarınıda duyarız inşallah,Allah hepimizin yardımcısı olsun
canım ya.herşeyın normale dönmesine cok sevindim.korktum bende ama yazmadım dua etim senin için.aynı sıralarda gebelik beklemiş o yuzden sankı kendim hamile kalmıs gibi sevinmiştim sana.allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin.a.s.
Allah yardımcın olsun canım, şuan hepimiz en zor zamanlarımızı geçiriyoruz,elimiz kalbimizde bekliyoruz benim dualarımda seninle inşallah Rabbim iki bebeğinide sağlıkla sana ve eşine bağışlasın
kalp atışlarını 8 de hatta 9.haftada duyanlar var.....hepimizin anotomisi farklı olduğu gibi meleklerimizde farklı sanırım:)) herşey hakkımızda hayırlı olacak şekilde gelişecek endişe etme......o kadar çok araştırıp gidiyoruz ki doktora;zaten karışık olan kafamız hepten karışıyor....artık oluruna bıraktım bazı şeyleri hiç araştırmıyorum kendi adıma...doğa bana neyi getirecekse ben karşılamaya hazırım.....içim rahat,içiniz rahat olsun kızlar....onlar bizimleler hadi keyfini çıkaralım
seninle aynı zamana denk geliyoruz inşallah problemleri atlatır senin gibi hayırlısıyla bizde kalp atışını duyarız.bende de başka bir kese var daha ne olduğunu anlayamadık.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
sağol canım, bende farkettim aynı zamandayız..bir sorun çıkmaz da bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah tuğce8.haberlerini bekliyoruz.
Merhaba arkadaslar
ben de pazartesi gunu ogrendim hamile oldugumu hemen yazdiklarinizi okudum bastan sona :)
benim sat im 22 temmuz dogum 22 nisani gosteriyor..
regl tarihimi beklemeden test yaptirdim 18 inde beta hsg testinde 645 gibi bir rakam cikt.. bazi yorumlarda yuksek degerin ikiz hamileliklerde oldugunu yazmissiniz.. cok merak ettim cuma gunu doktora gidecegim.. bunun gercekligi var mi?
sevgiler
kızlar, merhaba, sizede danışayım dedim çünkü bu konuda çok kararsız kaldım, malum ramazan geldi, oruç tutsam olurmu acaba, bildiğim kadarıyla bebek 12. haftaya kadar anneden besin almıyo, ben daha 6. haftadayım. ama ben genede kararsızım kızlar, siz tutacakmısınız oruç, lütfen bana yardım edin, aksi gibi günlerde çok uzun, çok su içme isteği var, ne yapsamki....
Merhaba arkadaslar
ben de pazartesi gunu ogrendim hamile oldugumu hemen yazdiklarinizi okudum bastan sona :)
benim sat im 22 temmuz dogum 22 nisani gosteriyor..
regl tarihimi beklemeden test yaptirdim 18 inde beta hsg testinde 645 gibi bir rakam cikt.. bazi yorumlarda yuksek degerin ikiz hamileliklerde oldugunu yazmissiniz.. cok merak ettim cuma gunu doktora gidecegim.. bunun gercekligi var mi?
sevgiler
Böyle bir kulübün varlığından henüz 2 gün önce haberim oldu.Ve kendimi rahatlamış ve mutlu hissettim.Ben henüz 5hafta 5 günlük hamileyim.Bia aksilik olmassa cumartesi günü tekrar kontrole gidicem ma çok garip hissediyorum kendimi.umarım tüm herkesin hamilelği rahat , mutlu ve huzurlu geçer.kaydirigubbakcemile3
benimde sat 2 temmuz muhtemel doğum tarihim 8 nisan.İnşallah sağlıklı bir şekilde.Bu arada bende yeni katıldım aranıza....:):)
kızlar, merhaba, sizede danışayım dedim çünkü bu konuda çok kararsız kaldım, malum ramazan geldi, oruç tutsam olurmu acaba, bildiğim kadarıyla bebek 12. haftaya kadar anneden besin almıyo, ben daha 6. haftadayım. ama ben genede kararsızım kızlar, siz tutacakmısınız oruç, lütfen bana yardım edin, aksi gibi günlerde çok uzun, çok su içme isteği var, ne yapsamki....
delikızıntürküsü ve rumelili beni rahatlattığınız için teşekkürler, napalım artık bu sene borçlanıcaz anlaşılan, ama şunuda düşündüm bizler allah kısmet ederse nisanda doğum yapıcağımıza göre, eğer bebelerimize süt vermek kısmet olursa seneye ramazan süt verdiğimiz için gene oruç tutamıycaz 30+30=60 off yaaa napıcaz peki şimdi 60 gün mü borçalanıcaz biz
delikızıntürküsü ve rumelili beni rahatlattığınız için teşekkürler, napalım artık bu sene borçlanıcaz anlaşılan, ama şunuda düşündüm bizler allah kısmet ederse nisanda doğum yapıcağımıza göre, eğer bebelerimize süt vermek kısmet olursa seneye ramazan süt verdiğimiz için gene oruç tutamıycaz 30+30=60 off yaaa napıcaz peki şimdi 60 gün mü borçalanıcaz biz
evet böyle bişey var ama sağlığı yerinde olmayanlar için geçerli canım, eğer bizimde sağlığımız ileride iyi olursa bu borcumuzu ancak oruç tutarak kapatabiliriz diye biliyorum ben ama genede senin dediğin gibi araştırmak lazım, bakalım ne yapabiliriz.Canım çok emin olmamakla birlikte bizimki gibi zaruri sebeplerle orucunu tutamayanlar her gün için diyanet işlerinin belirlediği bir miktar parayı durumu kötü olan kişilere vererek bu borçtan kurtulabiliyorlar..
Çünkü bile isteye oruç tutmama değil mecburiyetler yüzünden tutamama söz konusu..
Gene de bi araştırmak lazım, ben böyle biliyorum..