2009 Nisan Anneleri buraya

cankuska --------------------- sat 24 haziran -- mdt 31 mart
ade_merke ------------------- sat 25 haziran -- mdt 1 nisan
fato 83----------------------------sat 25 haziran -- mdt 1 nisan
umutyaren-----------------------sat 25 haziran -- mdt 1 nisan
RUMELİLİ --------------------- sat 26 haziran -- mdt 2 nisan -- Avrasya Hospital--------Dr.İstepan Suna
nalan82 ------------------------ sat 26 haaziran -- mdt 2 nisan
meral_83 ---------------------- sat 1 temmuz --mdt 7 Nisan
GECEYARISIGÜNEŞİ --- sat 2 temmuz -- mdt 8 nisan
s_ebru --------------------------- sat 2 temmuz -- mdt
hewal_25 --------------------- sat 1 temmuz -- mdt 9 nisan
acem_kizi -------------------- sat ??????? -- mdt 10 nisan
butterfly 's' -------------------- sat 4 temmuz -- mdt 10 nisan
Armonia------------------------ sat 6 temmuz -- mdt 12 nisan dr. kozyatağı acıbadem hst. cem öncüloğlu
sinemsin2811 --------------- sat 07 temmuz -- mdt 13 nisan
seaflower ---------------------- sat 8 temmuz -- mdt 14 nisan
tuğçe8 -------------------------- sat 10 temmuz -- mdt 16nisan
elavinya ------------------------ sat 11 temmuz -- mdt 17 nisan
shiny------------------------------sat -- mdt 19 nisan
elfide ---------------------------- sat 13 temmuz -- mdt 19 nisan -- Fatih Üni. Hastanesi -- Yrd. Doç Esra Keskin
delikizin turkusu ------------ sat 15 temmuz -- mdt 21 nisan
Fatoş3458 -------------------- sat ???????
poemee ------------------------ sat ?????????? mdt ????
şen_ay ------------------------- sat 12 temmuz -- mdt 18 nisan -----100.yıl hastanesi sinan yurdunkulu
april 16 ------------------------- sat 9 temmuz -- mdt 16 nisan

hayırlı olsun april. :CüvCüv: ekledim canım seni de.....hihoyyyt

Teşekkürler butterfly's'. bende sizlerle aynı şeyleri yaşıyorum henüz bulantım yok ama çooook halsizim ve çarpıntım var. Bide UYKUUUUMMM bu en kötüsü, hayalet gibi dolaşıyorum:)

uylu problemi bende de var canım,her fırsatta içim geçiyor
kızlar benide ekleyin sat 15 temmuz.mdt 16 nisan

arkadaşlar bu gidişle aranızdan ayrılacağım ama yinede şimdilik beni silmeyin çünki bebeğim Allah ın izniyle hala yaşıyor.

arkadaşlar bana yardım edin....... bahsetmiştim salı günü kanamam olmuştu doktor düşük tehdidi dedi keseyi gördük bebekte içinde nokta kadar.... ama benim halen kahverengi akıntım azda olsa devam ediyor... çok korkuyorum bebeğime bişey olacak diye... yatıyorum günlerdir bugün işime geldim işim oturarak olduğu için çok kendimi yormamaya özen gösteriyorum ama her lavaboya gidişim bir problem damla damla olsa hep geliyor benim gibi olanlar yada tecrübesi olanlar.... gerçekten morale ihtiyacım var...

malesef var canım değerlerim yeterince artmıyor iki kese var ama değerlerim tek bebek için bile çok az artıyor bekliyorum ne olacak bakalım Allah büyük

Allah yar ve yardımcımız olsun canım....sanırım zorlu sınavların başındayız henüz...rabbim hayırlısı ile bu sınavları vermek nasip eylesin:nazar:

Allah yar ve yardımcımız olsun canım....sanırım zorlu sınavların başındayız henüz...rabbim hayırlısı ile bu sınavları vermek nasip eylesin:nazar:

amin inşallah benim şuan yaşadığım sıkıntıları sizler hiç yaşamassınız Rabbim evlatla ne beni nede sizi sınamasın

kizlar bende varim ,sat 12 temmuz,Allahim nasip ederse,2009 nisanin 18 inde gelicek bebisim,insallah ,Rabbim hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip eder,hepimizin saglikli ve kolay gebelik gecirmemiz dilegiyle ,hepinize selam kizlar

Merhaba arkadaşlar bende cumartesi kontrole gittim, keseyi görebildik ama bebeği göremedik 2 hafta sonra tekrar gideceğim. Ama benim çok fazla bulantım oluyor. Aç kalmamaya çalışıyorum. Yediklerime dikkat ediyorum ama nafile. doktorum kuru katı ve soğuk gıdalar tüketmem gerektiğini söledi. Bu bulantılar ne zaman bitecek ki. Bulantıyı azaltmanın başka bi yolunu bilen var mı?

merhaba arkadaşlar,
bende çarşamba günü doktora gideceğim ilk muayene için, 24 temmuzda mikro yaptırdım 05 ağustosta kan testi değerim 112 çıktı, doktor 15 gün sonra gel dedi çarşambayı iple çekiyorum, benide listeye ekleyebilirsiniz gerçi hala çarşamba günü kötü bir sonuç alırmıyım diye kuşku var içimde ama genede hamile listesinde olmak bile güzel. son adet tarihim 11.07.2008 herşey yolunda giderse galiba nisana denk geliyor doğum, inşallah çarşamba günü güzel haberler alırım....herkeze bol şanslar

sinemsin2811 ve tuğçe8 moralinizi bozmayın, olumsuz düşünceler bebişlerimizi etkiliyomuş..:teselli: İşallah hepimiz sağlıkla bebişlerimize kavuşuruz. Aynı kaygıları bende yaşıyorum. Şu ana kadar bi sorun yok ama onu henüz net olarak kesesinin içinde göremediğim için benimde kaygılarım var. Haftaya gitcem dr.a sabretmek ÇOOOK ZOR..

Kızlar benimde son adet tarihim 9 Temmuz ve şimdi de 5 haftalık hamileyim. İdrar testini, kan testini yaptırdım ama doktora gitmeye korkuyorum vajinal usg ile bakar diye.:eek: İlk hamileliğim düşükle sonuçlandığı için bu sefer herşeye tedbirli olmak istiyorumm ama galiba kaçarı yok mecbur muayne olucaz bende bu hafta gitmeiliyim artık galiba CADIARZU Bende mide bulantısı falan yok çok şükür ama aşırı uyuma isteği var. Hayırlısı bakalım nasıl geçecek o kadar zaman Allah bebişlerimize sağsalim kavuşturur inşallah .:hooray:

merhaba arkadaslar nasılsınz
benim midem çok kötü bulanıyor
ama ben bulanmasına razıyım bebeişim sağlam olsunda

kaç olması gerekiyo değerlerinin seninki şu an kaç doktorun ne diyo

dr belli bir rakam vermiyor 3000 kadar normal olarak ikiye katladı sonra yavaş yavaş artmaya başladı,artık ikiye katlamadığı için dr az az artıyor dedi bende farkındaydım az arttığının sadece beni rahatlatmak içinmi bilmiyorum böyle durumlar olabiliyor bazen dedi o yüzden umut etmeye devem ediyorum hepimizin hakkında hayırlısı

sinemsin2811 ve tuğçe8 moralinizi bozmayın, olumsuz düşünceler bebişlerimizi etkiliyomuş..:teselli: İşallah hepimiz sağlıkla bebişlerimize kavuşuruz. Aynı kaygıları bende yaşıyorum. Şu ana kadar bi sorun yok ama onu henüz net olarak kesesinin içinde göremediğim için benimde kaygılarım var. Haftaya gitcem dr.a sabretmek ÇOOOK ZOR..

moralimi elimden geldiğince yüksek tutuyorum çünki hala hamileyim bebeğimin içimde olduğunu hissediyorum belirtilerim aynı ama bir yandanda korkuyorum inşallah hayallerim yıkılmaz en sevdiğim ayda nisan ayında sağlıkla bebeğime kavuşurum Allah bu mübarek günlerde kimseyi kürtaj yatağına yatırmasın

arkadaşlar bana yardım edin....... bahsetmiştim salı günü kanamam olmuştu doktor düşük tehdidi dedi keseyi gördük bebekte içinde nokta kadar.... ama benim halen kahverengi akıntım azda olsa devam ediyor... çok korkuyorum bebeğime bişey olacak diye... yatıyorum günlerdir bugün işime geldim işim oturarak olduğu için çok kendimi yormamaya özen gösteriyorum ama her lavaboya gidişim bir problem damla damla olsa hep geliyor benim gibi olanlar yada tecrübesi olanlar.... gerçekten morale ihtiyacım var...

kaç haftalıksın bilmiyorum ama canım benim 5. haftada oldu aynı şşekilde yat dinlen dedi dr ve progestan verdi sonrasında 2 gün içinde geçti 2 hafta sonra tekrar başladı ama kan gelmiyor gelen kahverengi bir akıntı bazen sarı da oluyor şimdi 8. haftadayız umarım bir sorun çıkmaz ama nedenini dr da çözemedi bin tane nedeni olabilir dedi dr bir de miyom varmış rahmimde ayrıca ben üstüne çok az adet görmüştüm ordan birikenler de dökülüyor olabilir dedi bebeğim sağlıklı kesemiz de normal nasip hayırlısı olsun ne diyelim:nazar:kaydirigubbakcemile2 sen de kafana takma dinlenmeye baka.s.

merhaba kızlar,
bende nisan annesiyim,aranıza yeni katıldım.sat tarihim 10 temmuz ve muhtemel doğum tarihi 15-16 nisan.allah inşallah kucağıma almayı nasip eder.bugün kalbinin attığını gördük çok sevindik ama rahimde birde kan toplanması veya kan kesesi gibi birşey gördü.umarım olumsuz giden birşeyler yoktur.sadece dinlenmemi söyledi.düşük olur diye öok koukuyorum.birde hiçç bulantım yok.sizce bu normal midir?

X