2009 Nisan Anneleri buraya

Günaydın kızlar.ohh kaynatın bakalım sabah sabah. yerimseniben
geçen cuma ikili test yaptırmıştım bugün sonuç çıkar demişlerdi , pazartesiye kalmış.sinir oldum yaaaaa.şimdi bekle 3 gün daha. kafamçokkarıştı
bütün bayram yattım.eve kapanmaktan bıktım valla.hala az az kahverengi leke geliyor....

merhabalar butterfly's.şu kahverengi leke nedir ya.ilk kez dün bende de oldu.crinone jel kullanıyorum 3 haftadır.geri gelen parçalar da kahverengi gelmiş.daha önce beyaz gelirdi parçalar.korktum baya.doktorumu aradım kana dönerse hemen gel aspirine bi kaç gün ara ver dedi.ben dünden beri diken üstündeyim.sürekli kontrolediyorum bişey var mı diye.:çok üzgünüm:

merhaba tatlı hamişler nasıl gidiyor benim bulantılarım arttı bebeişlerin ve sizlerin iyi olmanıza çok sevindim bende doktorumu değiştircem aklım karmankarışık ne yapacağımı bilmiyorum ama en kısa zamnda kendime bi doktor bulmam lazım neyse bakalım kimseler yok heralde kendinize çok iyi bakın

şirvan urla malesef bende sizin gibi iş yerindeyim ve ortalık ıssız gelen giden yok . hiçbir firmayla göürşemiyoz hepsi tatilde biz geldi öle oturuyoz .. şirvan ağda meselesini doktoruna sorduktan sonra bizede söyle ben zararı olacağını hiç düşünmediğim için yapmıştım inşallah bişey olmaz. bende tüy dökücü kremlerin kimyasal olduğu için zararlı olduğunu duymuştum.ama emin değilim. bu arada sabah bulantım geçti yazmıştım. şimdi tekrar başladı. konuştumm mu başlıyor zaten. kendi kendime nazar deyiriyorumm .

urlacım daha öncede sormuştum ama kaynadı sanırım. benim doğum tarihim :1982 eşim 1980 bakabilirsen çok sevinirim. merak ediyorum. :KK70:

merhabalar butterfly's.şu kahverengi leke nedir ya.ilk kez dün bende de oldu.crinone jel kullanıyorum 3 haftadır.geri gelen parçalar da kahverengi gelmiş.daha önce beyaz gelirdi parçalar.korktum baya.doktorumu aradım kana dönerse hemen gel aspirine bi kaç gün ara ver dedi.ben dünden beri diken üstündeyim.sürekli kontrolediyorum bişey var mı diye.:çok üzgünüm:

ya o kahverengi leke bende de oldu 2 defa dokrotum progestan diye bi hap verdi 2. kutuyu l-kullanıyorum bu hapı kullanınca kahverengi lekelenmeler kalmıyor hangi kadınlarda normalde sarımsı veya beyaz akıntı olur ya onun kahverengi olması doktorum %2 de olsa düşük riski var demişti

urlacım benim doğum tarihim :1981 eşim 1977 bakabilirsen çok sevinirim.
sana zahmet olmazsa tabi
tesekkürler

aman kızlar kendinize dikkat edin. bakım 3. ayımıza giriyoruz. bu saatten sonra kimseye kötü birşey olmasını istemeyiz.
lekelenmesi olanlar bol bok istiharat edin. yatın. dinledin , yormayın kendinizii

urlacım benim doğum tarihim :1981 eşim 1977 bize de bakabilirsen çok sevinirim.
sana zahmet olmazsa tabi
tesekkürler

Merhaba nisan anneleri:)
Yeni gelenler hoşgelmişler, hayırlı olsun :)
Bende bugün çalışanlar arasındayım
Telefon bile çalmıyor
Ararsa sadece eşim arıyor:KK70:
Çok sıkıcı bir gün:KK43:

selam kızlar çalışanlara kolay gelsin,lekelenmesi olan arkadaşlar var canınızı sıkmayın geçer inşallah benim 6.haftada lekelenmem oldu ara ara progestan kullandım geçti sonra yine başladı tam 15 gün sürdü şimdi çok şükür bişey yok dr yatmamı istirihat etmemi söyledi bende öyle yaptım anacığım baktı bana kızlar doktor bide eşinle beraber olma demişti şu anda lekelenme falan yok acaba bu yasak ne zaman kalkar sürekli bebişimize bir zararı olur diye korkuyoruz eşimle kardeş olduk nerdeyse : )aynı şeyleri yaşayanınız var mı kendinize iyi bakın.

bursasu canım genemi doktorunu değiştireceksin bu ikinci doktorundu memnun değilmiydin

şirvan sor bi valla bende sorucam

tüy dökücü kullanma demişti benim doktorum kimyasal maddeler yüzünden

benim bulantılarım yavaşladı artık sanki ama iştahım açıldı bide mide yanması ve karnı çabuk çıkan varmı benim karnım baya çıktı yahu

ya o kahverengi leke bende de oldu 2 defa dokrotum progestan diye bi hap verdi 2. kutuyu l-kullanıyorum bu hapı kullanınca kahverengi lekelenmeler kalmıyor hangi kadınlarda normalde sarımsı veya beyaz akıntı olur ya onun kahverengi olması doktorum %2 de olsa düşük riski var demişti

BURSASU canım düşük riski 12. haftadan sonra bitmiyor mu. biz nerdeyse atlattık sayılır yanlış mıyım.:çok üzgünüm:

selam kızlar çalışanlara kolay gelsin,lekelenmesi olan arkadaşlar var canınızı sıkmayın geçer inşallah benim 6.haftada lekelenmem oldu ara ara progestan kullandım geçti sonra yine başladı tam 15 gün sürdü şimdi çok şükür bişey yok dr yatmamı istirihat etmemi söyledi bende öyle yaptım anacığım baktı bana kızlar doktor bide eşinle beraber olma demişti şu anda lekelenme falan yok acaba bu yasak ne zaman kalkar sürekli bebişimize bir zararı olur diye korkuyoruz eşimle kardeş olduk nerdeyse : )aynı şeyleri yaşayanınız var mı kendinize iyi bakın.

canımm doktorlar bazen unutuyor çok hastaları olduğu için herkesin durumunu tam hatırlamıyorlar. sen sor mutlaka. benim arkadaşımında yasaklanmıştı 14, haftada yasak kalkmıştı :eek:

BURSASU canım düşük riski 12. haftadan sonra bitmiyor mu. biz nerdeyse atlattık sayılır yanlış mıyım.:çok üzgünüm:

ya ama %2 dedi düşük riski bazı gebeliklerde böyle şeyler görülebilir dedi 3 aylık olunca bebek düşük riski %90 ortadan kalkıyormuş bizde yaklaştık bişey olmaz inşallah hep pozitif düşün nasıl düşünürsen öyle olur canını sıkma ayrıca ben eşimle 1 kez birliktede oldum bişey olmadı ama yinede dikkat etmek gerek

canımm doktorlar bazen unutuyor çok hastaları olduğu için herkesin durumunu tam hatırlamıyorlar. sen sor mutlaka. benim arkadaşımında yasaklanmıştı 14, haftada yasak kalkmıştı :eek:

teşekkür ederim canım doktorum erkek şimdiye kadar sormadım dr söyler diye bekledim ama dediğin doğru günde kaç tane hasta geliyor sağol canım.

selam kıslar bende nisan annesi olarak size bir soru sormak istiyorum ya nerdeyse hamiş oldugumu unutucam hatta baya bi unutuyorum benimde bulantılarım Allah ıma şükür bitti hafifledi yani acaba Allah korusun bişemi oldu diyorum bazenkokulara karşı acayip hassasiyetim vardı yemek bile pişiremedim evde şimdi azar azar gecmeye basladı hiç olmassa onları yasarken bi belirti vardı hemişliğe dair ama şimdi azaldıya tırstım acıkcası neyse Allah bebeişlerinize ve size saglıklı günler nasip etsin mutlu birşekilde bebişlerinizi kucağımıza alalım inşallah kendinize ii bakın...

kızlar bana doktorum ilişki serbest demişti, fakat biz korkumuzdan hiç yapmadık.
bu hafta hariç ondada korka korka yaptık. sanki ilk kez yapıyomuş gibiydik.
güldük durduk. özlemişiz valla.... eee 1,5 aydır kardeş gibiydik.

ilişkiden sonra lekelenme olur diye duymuştum., hemen kalkıp baktım ,
allahıma şükür hiç bişeycik olmadı...
allah tüm bebişleri korusun .

bu arada göğüsleriniz ne durumda benimkiler artık sütyenimden taşıyor,
normalde o kadarda büyük değildi, 85 beden kullanıyordum.
yeni sütyen almam gerekiyor. ...

eşim dalga geçmeye başladı... hollanda ineği diyor bana....
3 ayda böyle olduysa,, 9 ayda ne olurum bilemicem.

gerçi geçen sene kardeşimde doğum yaptı, onunkilerde öyle oldu.

hepimiz aynı durumdayız bazen kendi kendime gülüyorum.geçen hafta çok bulantım vardı ne yesem çıkardım.acaba bu kadar öğürmek bebeğe zarar verir mi diye tırstım.2 gündür bulantılar yerini mide yanmasına bıraktı.şimdi de niye midem bulanmıyo acabe ters giden bişey mi var diye korkuyorum.acayip günler bunlar ya hayırlısı ile bi geçse.ama şu anda benim en büyük korkum kahverengi lekeler.bugün yok.süreli kontrol edip duruyorum.psikopata bağladım iyce.

bu arada sabah soru sormustum kaynadı herhalde,,,

ultrasyon görüntüsü usp ne kaydettirebiliyomuyuz. evde tekrar izlemek için .
cevap verin... yarın doktora gideceğim.

X