2009 Nisan Anneleri buraya

evet kızlar ya bende ikidebir çamaşırımı kontrol ediyorum yani paranoyak oldum bişey olmuşmudur diye şöyle bi 4-5 aylık olsak tehlikeleri atlatsak ne güzel olur dimi,
göğüslere gelince benimkiler eşimin avucuna bile sığmıyor heheh:eek:
zavallı kocacaım eriyor göğüslerimi baktıkça ama korkusundan yaklaşamıyor bana heheh

şirvan canım hiç bilmiyorum usb ye yaydediliyormu ama müyük ihtimalle yoktur gibi geliyor. sen al yinede yanına kaydediliyorsa kaydedersin. benim göğüslerimde çok büyüdü . bulantılardan ötürüde kilo verdiğim içim belim iyice inceldi. sanki göğüsler daha büyük gibi geliyor gözüme. bide hafif hafif koyulaşmaya başaldı sanki.doğuma kadar ne kadar değişicez. çok heycanlı bir süreç yaa kadın olamanın rn güzel yanlarından biri sanırım. allah isteyen özlemini çeken herkese nasip etsin inşallah.. :Saruboceq:

şirvan canım hiç bilmiyorum usb ye yaydediliyormu ama müyük ihtimalle yoktur gibi geliyor. sen al yinede yanına kaydediliyorsa kaydedersin. benim göğüslerimde çok büyüdü . bulantılardan ötürüde kilo verdiğim içim belim iyice inceldi. sanki göğüsler daha büyük gibi geliyor gözüme. bide hafif hafif koyulaşmaya başaldı sanki.doğuma kadar ne kadar değişicez. çok heycanlı bir süreç yaa kadın olamanın rn güzel yanlarından biri sanırım. allah isteyen özlemini çeken herkese nasip etsin inşallah.. :Saruboceq:

:Saruboceq::Saruboceq:AMİN :Saruboceq::Saruboceq::nazar:

merhaba arkadaslar
umarım herkesın bayramı guzel ve saglıklı gecmısdır
benım halsızlık harıcınde pek sıkayetım yoktu onun ıcınde doktorum megadyn adında vıtamın verdı
kısmetse 8ekımde ıkılı tarama testım var ıple cekıyorum
cunku aynı kaygıları bende yasıyorum acaba bebegım ıyımı
gormeyınce ınsanın içi rahat etmıyor sanırım :)
buarada dıdem1981 sende eskısehırdesın
aynı sehırdeyız hangı doktora gıdıyosun yazarsan sevınırm
bu arda urla benım dogum tarıhım 1980 esımın 1977 bır ara musaıd olup banada bakabılırsen cok sevınırım
herkese saglıklı ve mutlu gunler
gorusuruz

:uhm::uhm:kızlar merhaba b,işey soırucam size lütfen cevaplayın ben şimdi kaç aylık hamileyim tam 14 haftalığım biz haftalara alıştıımız için kaç aylıksın sorusuna cvp veremiyorum çünkü her kafadan ayrı bir ses çıkıyor yok 3 aylıksın yok 3 buçuk yok canım okadar olurmu 2 buçuk 3 arası diye bunun doğrusu nedir:uhm::uhm:

:uhm::uhm:kızlar merhaba b,işey soırucam size lütfen cevaplayın ben şimdi kaç aylık hamileyim tam 14 haftalığım biz haftalara alıştıımız için kaç aylıksın sorusuna cvp veremiyorum çünkü her kafadan ayrı bir ses çıkıyor yok 3 aylıksın yok 3 buçuk yok canım okadar olurmu 2 buçuk 3 arası diye bunun doğrusu nedir:uhm::uhm:

14 haftalıksan : 3,5 aylık hamilesin bence

ada merkez 3 buçuk aylıksın.maşallah en önde gidenimiz sensin darısı hepimizin başına inşallah.

merhaba arkadaslar
umarım herkesın bayramı guzel ve saglıklı gecmısdır
benım halsızlık harıcınde pek sıkayetım yoktu onun ıcınde doktorum megadyn adında vıtamın verdı
kısmetse 8ekımde ıkılı tarama testım var ıple cekıyorum
cunku aynı kaygıları bende yasıyorum acaba bebegım ıyımı
gormeyınce ınsanın içi rahat etmıyor sanırım :)
buarada dıdem1981 sende eskısehırdesın
aynı sehırdeyız hangı doktora gıdıyosun yazarsan sevınırm
bu arda urla benım dogum tarıhım 1980 esımın 1977 bır ara musaıd olup banada bakabılırsen cok sevınırım
herkese saglıklı ve mutlu gunler
gorusuruz

canım meraba
demek sende burdasın umarım görüşürüz
bişi söliyecegim tuhaf gelecek biliyorum ama ben eskişehirde doktora gitmedim
istanbulda daha öncelerde de gittiğim alternatif tıp doktorum vardı
hala onun kontrolu altındayım:nazar:
yani sizin bahsettiğiniz ultrason, ikili üçlü test falan bana cok yabancı geliyor.
sanırım anneannem gibi evde doguracagım:emir_bebek:
biliyoum tuhaf gelecek ama lütfen sizlerde cok fazla kimyasal almayın vücudunuza
ultrasonun bile 5 dakikadan sonra bebege zarar verdiği biliniyorkafamçokkarıştı
ALLAH A emanet olun....kaydirigubbakcemile3

sanırım aynı gün dogum yapacagız:sm_cool:

canım meraba
demek sende burdasın umarım görüşürüz
bişi söliyecegim tuhaf gelecek biliyorum ama ben eskişehirde doktora gitmedim
istanbulda daha öncelerde de gittiğim alternatif tıp doktorum vardı
hala onun kontrolu altındayım
yani sizin bahsettiğiniz ultrason, ikili üçlü test falan bana cok yabancı geliyor.
sanırım anneannem gibi evde doguracagım
biliyoum tuhaf gelecek ama lütfen sizlerde cok fazla kimyasal almayın vücudunuza
ultrasonun bile 5 dakikadan sonra bebege zarar verdiği biliniyor
ALLAH A emanet olun....

CANIM IYI GUZEL ALTERNATIF TIPA BENDE INANIRIM
TABIKI KIMYASALLAR VE CIHAZLARIN ELBETTEKI ZARARLARI VARDIR
AMA BENCE SENINDE NORMAL BIR UZMANA VE BIR HASTANEYE GITMEN NORMAL OLANI
ALLAH KORUSUN BISEY GELISSE BUNU ALTERNATIF TIPLA ANLAMANIZ HELEKI ISTANBULDAN ESKISEHIRE COK ZOR DEGILMI?
ELBETTE BU KARAR SENIN AMA ...

nası yani didemcim ikili testi fln yaptırmayacakmısın ,çocuğun zekasına baktırmayacakmısın ilginç bi yaklaşım doğrusu....

URLA cok tesekkur ederım demek presnsesımız olacak
cın takvımındede kız cıktı
saglıklı sıhhatlı olsunda ne oldugu onemlı degıl

şirvan benımde gögüslerim cok büyüdü

arkadaşlar evet arada kaynıooo okuyamıyoruz
sordugunuz dogum tarıhlerini..
kusura bakmayın

selinay senın adın ne?

selinay ismini eşime söyledim hoşuna gıttı

nisanur-melis-selinay
,bunların hepside güzel
benım adım melek

kızım olursa melis de güzel

off zor iş

selinay senın adın ne?

selinay ismini eşime söyledim hoşuna gıttı

nisanur-melis-selinay
,bunların hepside güzel
benım adım melek

kızım olursa melis de güzel

off zor iş

urlacım bende selinay düşünüyodum kızım olursa ,fakat vazgeçtik eylül olacak kızımız olursa onun için nickim selinay yani şu an kız olursa eylül erkek olursa egehan düşünüyoruz hayırlısı bakalım...:ecrin_bebek:

kızlar biliyorum bunu anlatmak zor
ama nasıl anlatabilirim bilmiyorum
ben herşeyin dogal olanından yanayım
bu da tabi hamileligimede yansıyor
mesale ben hiç ilaç almadım ve aşı olmadım desem:? size tuhaf gelecek biliyorum ama öle....
biliyorum bebiş işin işinde olunca farklı diyeceksiniz...ama o da benim içimde:)
doktorum ilk 3 ay bebek düşerse üzülmek yok cünkü demek ki güçsüzmüş demişti
sanırım afacan güçlü cıktı çok şükür
şimdilik sadece dua ve tevekkül ediyorum ALLAH A
eminim herşey yolunda ve layıkıyla olacak, ve RABBİM bizi (ve sizi)bi avazda kurtaracak.....

didemcim eşin ne diyo bu duruma,benimki çok dikkatlide hiç bir şeyi atlamıyo...

X