2009 Nisan Anneleri buraya

şirvan bu konuda bir bilgim yok
malesef cevap veremiyecegim sana
ama bende merak ettim simdi

kızlar hepimize geçmiş olsun ben hala atlatamadım nezleyi,napcaz böyle bilmiyom valla-tatlicadiarzu-

şirvancım bende yarın gidiyorum doktora en son
8 eylülde gitmiştim 1 ay olucak

yarın 2 li testimiz var ve ben bebişim görecegım için
heyecanlıyım

kalbi durmuş olsa bulantı olmaz dimiii.................?????

şirvancım bende yarın gidiyorum doktora en son
8 eylülde gitmiştim 1 ay olucak

yarın 2 li testimiz var ve ben bebişim görecegım için
heyecanlıyım

kalbi durmuş olsa bulantı olmaz dimiii.................?????

zaten içimi rahatlatan tek şey o ,,
hatta bazen bulantım olmuyor, bu seferde neden bulantım olmuyor diye kendimi yiyorum.
kocam bana paranoyak oldun demeye başladı....

önümüzde kocaman 6 ay daha var.... allah herkesin bebişlerini korusun.
kimseye acılarını göstermesin....

aman yeter bu kadar karamsarlık .
iyi şeylerden bahsedelim.

bugün benim gibi iş yerinde oturum çalışan varmı?
gerçi çalışmıyorum. boş boşuna getirdiler işte bizi....
telefonlarımız bile hiç çalmıyor...

şirvan bende iş yerındeyım aynı şekildeeee

telefonbile calmıyor her yer kapalı...........

benm bugün bir bahane uydurup çıkma gerekiyor, ne uydursam acaba?
patronlarda yok zaten ....

ağdacıya gitmem gerekiyor,,,hamileyken hiç ağda olmadım. bir zararı olmaz dimi....
yarın doktora gideceğim...

şirvan bende agdacıya gidiyordum ama hamile oldugumu ögrendigimden beri gitmedim

yarın benımde kontrollüm var ama kendim halledicem 10 gün sonra artık agdacıya giderim

zaten altan muayene etmıyor

ama orman oldum valla agdacıdaaa

kendim aldım hep banyoda

korktum cekerken bebege zararı olmasın diye ama artık 3.ayımıza giriyoruz ya bişey olmaz inşallah

şirvan bende agdacıya gidiyordum ama hamile oldugumu ögrendigimden beri gitmedim

yarın benımde kontrollüm var ama kendim halledicem 10 gün sonra artık agdacıya giderim

zaten altan muayene etmıyor

ama orman oldum valla agdacıdaaa

kendim aldım hep banyoda

korktum cekerken bebege zararı olmasın diye ama artık 3.ayımıza giriyoruz ya bişey olmaz inşallah

canım normalde bende hep ağdacıya gidiyordum.
2 seferdir jilet vurdum . doktora gidiyorum diye ...
bu sefer bende berbat durumdaydıyım. jilet te vurmak istemiyorum.
evdede kendim yapamıyorum . malesef. canım çok kıymetli .
yapıştırıyorum çekemiyorum :)))

doktor alltan bakmıyor ama ama göbek altına jeli sürünce görünür diye utanıyorum.

işteyim bende oturuyoruz
bu arada ben gittim agdacıya 3. ay bitince
biraz acıyoo
ama süper oluyooooo
yinede agdacıyı uyarında cokk baskı yapmasın
kolay gelsin:)

keşke dediğiniz gibi keyif yapabilsem nerdeeeeeeee 2yasında oğlum var sabah8de kalkıyor işkence gibi valla hemde bu tansiyonla siz şanslısınız ben 24saat calışıyoum üstelik kaytarma yada yardım alma ihtimalim de yok

şirvancım urlacım ben bayram için gittim ağdacıma almadı 4 ay yada 4,5 aydan önce almam doktoruna sor izin verirse gel alırım dedi ayın 15 de randevum o zamana kadar bekliyorum mecburen

neyse oğlum şimdide parka gitmek istiyor şurda 1aydan az zamanı var eve tıkılmak için sonra kış boyu evde yavrum karnımdakı gelene kadar onu oyalamak sartbende haftaya gitcem doktora tam 14haftalık oluyo o zaman belki cinsiyetide belli olur allah herkese sağlıklı bebeler nasip etsin

şirvancım urlacım ben bayram için gittim ağdacıma almadı 4 ay yada 4,5 aydan önce almam doktoruna sor izin verirse gel alırım dedi ayın 15 de randevum o zamana kadar bekliyorum mecburen

o zaman ben bugün ağdacıya gitmiyim.
yarın doktor kontrolüm var, ona sarayım.
artık çamaşırın (biraz aşağıya indiriyorlarya) üst kısımdan birazcık gözükürsede ne yapım.
bebeşimize bişeyşik olmasın yeter....:nazar:

arkadaşlar ikili test sonuçlarınızın nasıl çıktı ben pazartesi gideceğim şimdiden endişelendim sonuçları hemen alabiliyor muyuz?

Günaydın kızlar.ohh kaynatın bakalım sabah sabah. yerimseniben
geçen cuma ikili test yaptırmıştım bugün sonuç çıkar demişlerdi , pazartesiye kalmış.sinir oldum yaaaaa.şimdi bekle 3 gün daha. kafamçokkarıştı
bütün bayram yattım.eve kapanmaktan bıktım valla.hala az az kahverengi leke geliyor....

günaydın kızlar .hoş öğlen oldu ama:) bebişleri büyütmeye devam.günler çabuk geçiyor.cinsiyetleri belli olan bile var ne güzel.benimki de daha belli değil.ekimin 18 inde belki öğreneceğim.2 li testimin sonucu normal çıktı.1 hafta önce yaptırdım.şu an bi problemim yok çok şükür.Allah hepimize sorunsuz bir hamilelik, sağlıklı bebekler nasip etsinn. Aminn

X