Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mrb hepinizin hamişliği hayırlı olsun benim sat 28 temmuz muhtemel doğum tarihi: 4 mayıs
bu arada aranızda ikili test yaptıran varmı benim ikili testte free b hcg 24
doğruluğunu bilmiyorumda göyaaa 45-50 ve üstü olanların kızları 45den düşükse erkek bebekleri olur diye birşey duymuştum gine burda bi formda yazıyodu
3 kişinin cinsiyeti belli listede sizin ikili testte yazan free b hcg leriniz neydi doğruluk payı varmı bu olayın merak ediyorum
kızlar 14 haftalık hamileyim 60 kg ile başladım şuanda 63 kg olmuşum doktorum ikili tarama testi yapmadı üçlü yapacakmış.hangisinin sonucu daha net çıkıyor bende emin değilim inş.üçlü testim temiz çıkar.aranızda ikili testi yaptırmayıpta doktoru üçlü testi öneren varmı..
kızlar 14 haftalık hamileyim 60 kg ile başladım şuanda 63 kg olmuşum doktorum ikili tarama testi yapmadı üçlü yapacakmış.hangisinin sonucu daha net çıkıyor bende emin değilim inş.üçlü testim temiz çıkar.aranızda ikili testi yaptırmayıpta doktoru üçlü testi öneren varmı..