Benim kızım 7 aylık. Sabahları biberonla 150 cc kadar kahvaltılığını yiyor. Sonra 125 cc'lik kavanozla meyvesini yiyor. Öğlen çorba içmesi lazım ama ne yaptıysam sebze çorbası içiremedim. Onun yerine mama yiyor. En az 50 en fazla 120 cc yiyor kafasına göre. Akşam 5-6 gibi yoğurt yiyor. 8-9 gibide uyku saati olduğu için yatmadan 180 cc kadar sulu şekilde biberonla muhallebi yiyor. Aralarda sürekli beni emiyor ve gecede 2 yada 3 kere emmek için kalkıyor a.s.
Benim kızım 7 aylık. Sabahları biberonla 150 cc kadar kahvaltılığını yiyor. Sonra 125 cc'lik kavanozla meyvesini yiyor. Öğlen çorba içmesi lazım ama ne yaptıysam sebze çorbası içiremedim. Onun yerine mama yiyor. En az 50 en fazla 120 cc yiyor kafasına göre. Akşam 5-6 gibi yoğurt yiyor. 8-9 gibide uyku saati olduğu için yatmadan 180 cc kadar sulu şekilde biberonla muhallebi yiyor. Aralarda sürekli beni emiyor ve gecede 2 yada 3 kere emmek için kalkıyor a.s.
pınarcım ömerde sebze çorbasına havuç koyduğum zaman yemıyor hatta öğürüyor ama tarhana vve yogurt çorbasını çok seviyor
Arkadaşlar okuyup yardımcı olursanız sevinirim.Ben okuldan 1 de geliyorum.ozamana kadar kızıma kayınvaldem bakıyor.kızım sabah ben okula gitmeden 7 de emiyor.1 2 saat sonra kahvaltısını veriyorlar.1 yumurta sarısı içine biraz ekmek tereyağ falan yiyor.bir süre sonra mama veriyorlar.uyumazsa ben gelmeden meyve de veriyorlar.yarım elma anca yiyor.ben gelince de emiyor.1 saat sonra falan sebze yediriyorum.sonra zaten 2 3 saat uyuyor.uyanınca yoğurt yediriyorum.30 cc .ama işin kötüsü bazı günler yapmaya üşenip yoğurt yedirmediğim oluyor.sonrasında akşam yatana kadar ara sıra emiyor.yatarken de muhallebi yapıyorum 150 cc falan.benim kızım akşam uyuyunca sabaha kadar hiç uyanmıyor.ben zaten 11 de falan yatıyorum yatarken emziriyorum.uyuya uyuya emiyor.gece de uyanırsam emziriyorum uyanmazsam sabaha kadar emmemiş oluyor.sizce azmı besliyorum.bu durumdan çok rahatsızım.bir türlü beceremedim şu işi.bana ne önerirsiniz
maşallah sizin bebekler ne güzel yyo ne güzel uyuyo. yazıyım da acıyın benim halime. oğlum daha kaşığı görünce ağlamaya başlıyo. sabah 8.30 gibi kahvaltıya başlıyorum yaklaşık bir saat boyunca 1yumurta sarısı çok az ekmek içi yumurta sarısı kadar peynir ve ıhlamur karışımını ki bu yaklaşık 100 gr gelir maksimum zarrrr zooorrr yediriyorum. yemediği de oluyo bunun tamamını. sonra12 gibi sebze çorbası ve yoğurdu birlikte vermeye uğraşıyorum toplamda 100 gr falan onu da 1 saatte anca yerse yiyo. çoğunda bitirmiyo. 3 gibi 100 gr yoğurdu allah razı olsun yiyo. 6-7 gibi de maksimum 100 gr muhallebi yiyo.tabi bunu da zarr zor kavga dövüş. sonra 8.30 gibi yatıyor ve sabaha kadar maksimum 1 saate ibir kalkıyor 2 dk emip yatıyo. zorla emzirmeye çalışıyorum ki biraz daha uyusun diye yok. azını açmıyo kafanı çeviriyo uykusunda bile inat ediyo.... şimdi ben bu çocuğ nasıl büyüteceğim bana akıl verin. birkaç gündür de kusuyo. sabah kahvaltıda 3 saat sonra kustu yine. haa gün boyu 2 saat arayla yarımşar saatlik te uyuyo. o kadar.