2009 mayıs bebeklerinin beslenme sıklığı ve miktarları

bizimkine yumurta alerji yapıyo vermiyorum kızlar ne yapayım poposu komple pişik oluyor

bizimkine yumurta alerji yapıyo vermiyorum kızlar ne yapayım poposu komple pişik oluyor
canım üzüldüm ya. yumurta çok değerli bir protein kaynağı. acaba bıldırcın yumurtası versen olur mu? belki o dokunmaz. şu an aklıma geldi sadece bir fikir. yine de doktoruna sor bence.

biberon maması ve devam sütü alıyosa bebişler, kendiniz şanslı sayın kızlar..
çünkü benim kızım biberonu emmeyi bilmiyo..çok büyük bi hata yaptıım ve ilk 6 ay sadece anne sütü vericem diye biberona alıştırmadım..şimdi 8 aylık oldu, sütüm azaldı ve biberonla içmeyi bilmediği için hiç süt içmiyo :KK43:
bizim programımız da şöyle:
sabah 9 gibi 90cc mama içerisine yumurta sarısı, beyaz peynir, biraz kahvaltılık karışımı
öğlen 12:00 gibi 1 elma püresi, 1 tatlı kaşığı pekmez, 2 bisküvi
Akşamüstü 14:00 civarı 200 cc kıymalı serbze veya tarhana çorbası
akşam 16:00 civarı 150cc yoğurt
yatarken 21:30 civarı 120 cc mama içerisine gece tahıllı kaşık maması
gece beni emmek için 3 kere falan kalkıyo ama sütüm oldukça azaldığı için uyuya kalıyoo..
böyle biberonu eline alıp, bol bol süt içsin istiyorum..
günde en az 500 cc süt içmesi gerekiyomuş ama benimki kaşık mamaları ve kahvaltı dahil 300 cc bile içmiyodur:gitme:
canım biberon olmadan bebegi beslemek gerçekten problem oluyor :KK43:
bebeklere süt yetmeyince biz biberonla zorunlu olarak beslerken ne kadar acı çektigimi hatırlıyorum ve herkesin bizlere mama+biberon verdigimiz için öcü gibi bakıyordu :))

şuanada asla pişmanlık duymuyorum ve iyi yapmışım gereksiz yere kasmamışım diyorum :))

canım gayet güzl programın ayrıca reklamlara takılma adı üstünde reklam

sen bebegine daha faydalı olan anne sütünü veriyosun, bence bebegin nekadar yedigi degil ne yedigi önemli!!! miktarlara takılma....

kolay gelsin..

nurtene katiliyorum rakamlara takilma benim kizimda emiyor belki o kadar emmiyordur

X