canim 23 temmuzdu.
Dün doktorum 5 haftalik dedi.
tabiki günleri söylemiyorlar hafta hafta söylüyorlar.
Bugün 5 hafta 3 .günümüz
KESEYİ GÖRMEYE NE ZAMAN GİDİCEKSİN?
CANIM ULTRASONDA O NOKTAYI GÖRDÜĞÜMDE GÖZLERİM DOLDU,ÇOK DUYGULANDIM.
ULTRASONDAN BEBEĞİN KESE FOTOSUNU ÇIKARTIP VERİYORLAR.
Bütün hamişler hayirlisi olsun.
Allah sağlikli bebişler ve kolay doğumlar nasip etsin inş.
bende 5 haftalık hamileyim.
bugün keseyi gördük.
doktorum bugün mayısın ilk haftası allahın izniyle doğum yapacağımı söyledi.
.
inşallah canım ya cok saol su 3 ay cok zor gececek sanırım allah yardımcımız olsun ve sabır versinn :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
slm mayıs anneleri hayırlı ramazanlar hepinize ben de mayıs annesiyim sizlere çok ihdiyacım var bugün tahlil yapdı dokdor hafif sarılık çıkdı korkuyorum
Bende geldimmmm..
2009 mayıs ayı annesi olmaya adaylığımı koydum.İnş tamamına da ulaşırımm..
1 ağustos son adet tarihim..4+3 lük hamişimmmm.beraber gidişatımızı paylaşırız inş...
a.s.
slm ben de 7 haftalık evliyim ve 4 haftalık hamileyim.çok heyecanlıyım.bu arada mayıs anneleri siz oruc tutuyomusunuz?
GÜNAYDINNNN MAYIS ANNELERİ
NASIL GİDİYOR HAMİLELİK:uhm:
ÇOK ŞÜKÜR BENİM ŞUAN ŞİKAYETİM YOK UYKU DIŞINDA(((ARASIRA GÜN İÇİNDE UYKUM GELİYOR))))
BERNACIM BEN ORUÇ TUTMUYORUM ,DOKTORUN VERDİĞİ VİTAMİNLERİ KULLANIYORUM.
HOŞGELDİNN MELİNCİM ARAMIZA.
KIZLAR DAHA ŞİMDİDEN BEBEĞİNE UFAK TEFEK EŞYALAR ALAN VAR MI:uhm:
BENİM BEBEĞİME ALDIĞIM İLK EŞYASI ALTTAN ÇITÇITLI AKLETİ((((İÇ ÇAMAŞIRI)))(((TABİKİ PEMBE VE MAVİ DIŞINDAKİ RENKLERİ ALIYORUM))))gamyoncuiremsu
canim 23 temmuzdu.
Dün doktorum 5 haftalik dedi.
tabiki günleri söylemiyorlar hafta hafta söylüyorlar.
Bugün 5 hafta 3 .günümüz
KESEYİ GÖRMEYE NE ZAMAN GİDİCEKSİN?
CANIM ULTRASONDA O NOKTAYI GÖRDÜĞÜMDE GÖZLERİM DOLDU,ÇOK DUYGULANDIM.
ULTRASONDAN BEBEĞİN KESE FOTOSUNU ÇIKARTIP VERİYORLAR.
mrb pnrhlt canım bende senin gibi hemen hamile kaldım ilk evlilik yıldönümümde kucağımda 3 aylık oğlum vardı. allah sana ve hepinize o güzel günlari göstersin. oğlum şu anda 3 yaşında bide kardeşi var bende 2008 mayıs annesiyim.yeni evliliğimde hemen kaldığım için hiç inanamadım.bir bakmışsınız seneler geçmiş hepimizin hakkıda hayırlııs olsun sevgiler
kızlar ya ben doğumdan çok korkuyorum.benim gibi korkan varmı aranızda.ben iğne bile vurunamayan ağlayan biriyim.ben ne yapcam.azıcık bana fikir verin ne olur....
Canım çok tşk ederim. Allah seninde bebişlerine uzun ve sağlıklı ömürler versin inşallah... Ben çocuk çok sevdiğimden hemen bebeğimiz olsun istedim. Çok şükür ilk ayda hamile kaldım. Allah inşallah hayırlısıyla kucağıma almyı nasip etsin. Ama çevremdeki herkes çok kızıyor. Daha çok yeniydin, biraz keyfini çıkarsaydın falan diyolar. Ama ben hiç pişman değilim... Sene nasıl hemen hamile kalmak? Zorluk yaşadın mı?
valla canım benim için süpriz oldu belki biraz tuhaf ama ben evlendikten sonra çocuk konusunu hiç düşünmedim kimileri 2ay 3 sene falan hesap yapar ama ben hiç düşünmedim biranda işin içinde buldum kendimi senin gibi banada herkes söylendi işte evliliğini anlamadın tam gezecek zamandı iiolmadı falan ama ben mutluydum halada mutluum iyikide olmuş bana arkadaş bide şu var ben muhasebe okudum ama evlendikten sonr açalışmadım evdeyken ii hem benim pek sosyal hayatım yok eşim sıkılgan bi insan evden biyere götürmez. çocuklarla vakit geçiriyorum işte
saolun kızlar ilginiz için bişey sorucam vitamin verdi dokdorum bebeğe zararı olmaz demi daha çok küçük ya öbür hamileliklerimde kullanmadım erken aylarda burası çok iyi oldu yalnızım ben yardımlarınız için şimdiden saolun
saolun kızlar ilginiz için bişey sorucam vitamin verdi dokdorum bebeğe zararı olmaz demi daha çok küçük ya öbür hamileliklerimde kullanmadım erken aylarda burası çok iyi oldu yalnızım ben yardımlarınız için şimdiden saolun
kızlar ya ben doğumdan çok korkuyorum.benim gibi korkan varmı aranızda.ben iğne bile vurunamayan ağlayan biriyim.ben ne yapcam.azıcık bana fikir verin ne olur....[/quote
BENDE ÇOK KORKUYORUM YAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!