- 17 Nisan 2008
- 3.243
- 3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya o yorulmamaya eğilip kalkmamaya bende dikkat ediyorum.birşey olacak diye korkuyorum.ağır filan da kaldırmıyorum.bir hafta sonu olsaydı.bende doktora gitmediğimden hamile değilmişim gibime geliyor valla.üff zaman geçmiyor...
arkadaşlar hayırlı olsun sizlere..
ben de sizden biri olmak için elimden geleni yaptım:)
sat 16 Ağustostu, bakıcaz artık mayıs annesi olabilecekmiyim...
kızlar bişi soracam benimde su an 4 haftalık ama aranızda kahverengi lekelenme olan vermı benim dun akşamdan beri lekelenmem var (
Benimde 4 haftalık ve lekelenmem çok az olarak var. Eğer ağrısız ve çok koyu olmuyorsa yerleşme kanaması olabilir ama ağrılı ve koyu bi şekilde lekelenmen olurs abu maalesef düşük demek canım... Ama anladığım kadarıyla seninkide yerleşme kanaması... Yine de temkinli davran. Takipte ol. Eğer bi artış olursa hemen doktoruna görün...
canım dr a bugun göründüm alttan baktı hafif kanama var dedi ama ben kanama göremiyorum üstelik öyle cok şiddetli bi ağrımda yok şükürler olsun ama yinede korkuyorum tabi :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Sıkma canını. Bende 4 gündür kendi kendimi yedim. Dua edelimde bi terslik olmadan hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alalım inşallah...
slm mayıs anneleri hayırlı ramazanlar hepinize ben de mayıs annesiyim sizlere çok ihdiyacım var bugün tahlil yapdı dokdor hafif sarılık çıkdı korkuyorum
Bende geldimmmm..
2009 mayıs ayı annesi olmaya adaylığımı koydum.İnş tamamına da ulaşırımm..
1 ağustos son adet tarihim..4+3 lük hamişimmmm.beraber gidişatımızı paylaşırız inş...
a.s.
slm mayıs anneleri hayırlı ramazanlar hepinize ben de mayıs annesiyim sizlere çok ihdiyacım var bugün tahlil yapdı dokdor hafif sarılık çıkdı korkuyorum
Bütün hamişler hayirlisi olsun.
Allah sağlikli bebişler ve kolay doğumlar nasip etsin inş.
bende 5 haftalık hamileyim.
bugün keseyi gördük.
doktorum bugün mayısın ilk haftası allahın izniyle doğum yapacağımı söyledi.
.
Bende geldimmmm..
2009 mayıs ayı annesi olmaya adaylığımı koydum.İnş tamamına da ulaşırımm..
1 ağustos son adet tarihim..4+3 lük hamişimmmm.beraber gidişatımızı paylaşırız inş...
a.s.
slm ben de 7 haftalık evliyim ve 4 haftalık hamileyim.çok heyecanlıyım.bu arada mayıs anneleri siz oruc tutuyomusunuz?
ooo ne güzel.darısı benim doktora gitmeme.bende 5 haftalığım tam.seninle aynıyız.hatta bugün 5+1 olduk.son adetin hangi gün?:dance: