2009 Mayıs Anneleri

arkadaşlar ben 4 haftalık hamileyim kramp tarzımda ağrılarım var sizdede oluyormu acaba?:CüvCüv:

tlyon aramıza hoşgeldin sen deea.s.
İnş sağlıkla tamamlarız hamişliklerimizi.

Ben de 4 haftalık hamişim ama belirgin kramplarım yok. Aynı durumda olan arkadaşlar var .Onlar sana daha ii yardımcı olurlar. Ama yerleşme döneminde kramplar normal görülüyor diye biliyorum...

Son düzenleme:
arkadaşlar ben 4 haftalık hamileyim kramp tarzımda ağrılarım var sizdede oluyormu acaba?:CüvCüv:

önce tebrik ederim.hoşgeldin aramıza.ağrıların nerde oluyor? benim kasıklarımda olurdu..bu ara geçti çok şükür.benimkide 5 haftalık.:CüvCüv:

teşekkür ederim amin inşallah....bu siteyi 2 hafta sonra doğum yapacak arkadaşım önerdi.gerçekten çok güzel..

teş.ederim nilüfer benimde kasıklarımda adet sancısı gibi ama herkes olur doğal diyor umarım geçer

geçer geçer korkma.dedimya benimki geçti.hiç olmuyor artık.5 haftaya gelde bak hiçbirşey kalmıyor.allahtan benimde bulantım filan yok. bu arada benim adım ojelifıstık canım.

Ben de oruç tutmuyorum arkadaşlar...Dr um gebelere oruç caiz değil dedi:)
Ben de zaten daha önce düşük olayı yaşadığım için zaten yoğurdu üfleyerek yer durumdayım.Ama sorunsuz hamişler ilk aylarda tutabilir deniliyor yine de dr unuzun önerilerine uyun derim ben.

Bu cumartesi dr a gideceğim tekrar inş.Keseyi görmek için:CüvCüv:

bende cumartesi gidecektim. perşembe sabahına aldırdım.dayanamadım.zaten hiç doktora gidemedim daha.birde şu yarın geçseydi hayırlısıyla...

arkadaşlar merhaba
bende siteye yeni üye oldum.ve dün hamile olduğumu öğrendim.çok mutluyummmmm....inşallah allahım herkese sağlıklı bir şekilde anne olmayı nasib eder.

Canım hoşgeldin... Hayırlı uğurlu olsun. İnşallah sağlıklı birşekilde alırsın bebişini kucağına...

Bende 4 haftalık hamileyim. Tam regli dönemimiz olduğu için kasık aprıları oluyor meraklanma... Son regli tarihin neydi?

Valla benim doktorum hangi döneminde olursa olsun tavsiye etmiyoruz dedi. Sonradan kaza yaparız. Riske atmaya gerek yok bencede... Hadi bakalım bende ksımetse yarın sabah göreceğim keseyi :)

bende cumartesi gidecektim. perşembe sabahına aldırdım.dayanamadım.zaten hiç doktora gidemedim daha.birde şu yarın geçseydi hayırlısıyla...

Tatlım vallahi sen iyi bile dayandın :) Sabırlısın maşşallah :)

bende hiç doktora gitmedim 5.hafta gideyim diyorum....

Valla ben öğrediğimin ertesi günü işim vardı gidemedim diye çıldırdım :) Siz nasıl dayanıyorsunuz :)

:) ben zaten dün akşam testte öğrendim..bu haftada malesef ancak cts.doktordan randevu alabildim..o yüzden yoksa merak ediyorumm çokk...zaetn yarin 4.haftam bitiyor

zaten gitmiş olsaydım da birşey göremiyorlarki.yine bu zamanlar gel diyecekti.çünkü bütün arkadaşlarımın başına geldi.artık perşembe görücem inşallah.umarım bir sorun yoktur.dua edin arkadaşlar.

arkadaşlar zaten henüz kalp atışlarını duyamayız sanırım sadece keseyi görebiliriz.Ancak şöle 3 hafta kadar sonra görüp artık ben hamişim diyebiliriz gibi görünüyor...tabe inş...Bu heyecan hep devam edecektir sonuna kadar.keseyi görürüz kalp atışları isteriz sonra cinsiyet merak edilir ooo ne tatlı heyecanlar bunlarkaydirigubbakcemile2

:) ben zaten dün akşam testte öğrendim..bu haftada malesef ancak cts.doktordan randevu alabildim..o yüzden yoksa merak ediyorumm çokk...zaetn yarin 4.haftam bitiyor

Eczanelerde satılan testlerden mi yaptın canım yoksa kan testimi? Bide son reglin ne zamandı?

Evet aynen öyle göremedi tabi bişey. Alttan muayene etti. Hamilelik dönemi başlamış rahim kalınlaşmış dedi. Aslında 15 gün sonra yani 10 eylül'de gel demişti. Hem kese oluşmuş olur hemde kalp atışlarını dinleriz demişti. Ama cuma günü bende lekelenme olunca erkene aldı. Bu çarşamba gel keseye bakalım dedi. İnşallah dediğin gibi bi sorun yoktur. Yarın sabah nasıl olacak bilmiyorum... Birbirimize dua edelim...

Biri biter biri başlar dimi :)

inşallah yoktur bir problemin.hayırlısı olsun.korkma.işte bak bende alttan muayene edecek diye gitmedim.şimdi gittiğimde nasıl olsa ultrasondan görülür inşallah.ayy allahım hayırlısı olsun hakkımızda...

Ben hem eczane testi yaptirdim hem kan testi reglim 6 ağustostu bu arada 25 günde bir adet oluyordum

İnşallah canım benim. Hakkımızda hayırlısı olsun. Eşimde bende bikaç gecedir uyku uyuyamıyoruz... Hem korkudan hem heyecandan :) Yarın inşallah ultrasonda kesesini görürüzde resmini bile çekeriz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…