2009 Mayıs Anneleri

amanın amanın kimler gelmiş taze annişler gelmiş hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inş bebişlerinizi ama benden bir tüyo ilk hamile olduğunu öğrenenler muhtemelen nisanda doğum yapacaksınız benim son adetim 5 ağustostu 1 mayısta doğum yaptım

mayıs annelerine sorunsuz bir hamilelik diliyorum. Gözünüz aydın. Allah hepimize kucağımıza da almayı nasip etsin inşallah...

Merhaba arkadaşlar, Ben de 29 Ağustos'ta öğrendim hamile olduğumu aslında 27 Ağustos'ta testte çıkmıştı ama doktordan duymadan güvenememiştim. 6 Temmuz da kontrole gideceğim.İnşallah görürüz bebişimizin keseciğini:)

o zaman ben kesin nisan da yaparım doğumu.çünkü benim son adetim 28 temmuz.:uhm:

öncelikle tebrik ederim.6 eylül mü demek istedin acaba kontrol için temmuz yazmışın da?
eğer 6 eylülse bende 6 eylülde gitcem.son adet tarihin ne zamandı?

Oooo bizden bir ay tecrübelisin yani Allah seninde bebeğini hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah...

Süper bir hamiş daha :) Hayırlı uğurlu olsun canım...

Ah o kalp atışlarını beklemek yok mu :) Vakit geçmiyor geçmiyo :) Hayırlı uğurlu olsun canım...

kızlar slm cok tebrık ettım hamıle olanları umarım bende katılırım beklemedeyım asılama oldum 5 gun sonra bellı olacak.. sevgıler...

İnşallah sende hamişsindir :)

Aaaa olabilir ya :) Olsun Nisan'da güzel bi ay :) Hem kız olursa Nisan koyarız

Hayırlı olsun canım. Allah kucağımıza da almayı nasip etsin inşallah...

o zaman ben kesin nisan da yaparım doğumu.çünkü benim son adetim 28 temmuz.:uhm:

benim SAT 2 Ağustos'tu 15 Mayıs'ta doğum yaptım..doktorlar 9-11Mayıs gibi demişlerdi..eşim askerden 11 mayısta tezkere alacaktı. dua etmiştim bebek erken gelmesin, babasını beklesin diye..babası geldikten 4 gün sonra da oğlum geldi..

benden de bir tüyo..
SAT (son adet tarihine 7 ekleyin ve 9 ay ileri gidin bu sizin doğum yapacağınız tarihi veriyor) muhtemelen senin 5 mayıs filan görünür..ama birkaç hafta erken olacağı gibi, birkaç gün sonra da gelebiliyor..
doktor bana; ilk gebeliklerde 36. haftadan sonra bekliyoruz bebekleri..çünkü bebek kanala daha erken yerleşiyormuş..benim ki öyle olmadı..bekledik bebek gelmeyince, tehlike çanları çalmaya başladı..sezaryenle kestirip aldık oğlumu..sancım filan olmadı...

Son düzenleme:

teşekkür ederim.bakalim artik ne zaman gelirse bebiş.ama inşallah hayirlisiyla mayista doğar.nedense mayista olsun istiyorum.

Kizlar birde size birşey soracağim.oruç tutaniniz varmi içinizde.ben bugün orucum.5 haftalik benim bebiş.

Canım ben doktoruma sordum. Hamileliğin hangi evresinde olursanız olun kesinlikle izin vermiyoruz dedi. O kadar uzun süre aç ve susuz kalmak hem kendimiz için hemde bebek gelişimi için hiç iyi değilmiş. Bilgin olsun...

işte bende vicdanen rahatsızlık duydum.daha doktorada gitmedimya oyüzden.bende cumartesi gideceğim inşallah.o zaman bende bir soruyum.teşekkür ederim.

Sor canım. Çoğu doktor tutulmasın diyomuş zaten. Hem bizimki henüz çok yeni. En riskli olduğu dönemler biliyosun. Ödüm kopuyo zaten bişey olacak diye. Rüyamda görüp uykularımdan uyanıyorum... Artık Allah affeder. Bizde sonradan kaza yapar borcmuzu tamamlarız...

evet haklısın aslında.aman ne biliyim tutsak bir türlü tutmasak bir türlü.ben şu 5 günü tutuyumda gerisine doktora sorduktan sonra devam ederdim yada etmem artık. sende bulantı filan varmı? bende hiçbirşey yok.

Sen bilirsin canım. Bende tutayım dedim ama eşim kıyametleri kopardı.

Belirti olarak belim ağrıyo sadece. Bide çok çabuk yoruluyorum. Onun haricinde bi belirti yok. Cumadan beri günde bir kerede hafif bi lekelenme oldu. Ama ağrısız falan. Çarşamba gideceğim bakalım doktora. İnşallah sorun yokturda kesesi oluşmuştur bebişimin :)

inşallah hadi bakalım.gidip gelince yazarsın artık neler olduğunu.bende internetteki gebelik takvimine baktım.bugün tam 5 haftalık görünüyor.seninki tam ne kadarlık şimdi?

Yazarım tabi yazmam mı. Herşeyi paylaşalım ki ne olup ne bitiyo hangi dönemde onu bilelim...

Son regli tarihine göre ise tam 1 aylık bebişimmmm

o zaman ben senden 1 hafta önde gidiyorum.seninki 4 haftalık demekki.sende böyle annelik hissi oluştumu.bende şu an daha hiçbir şey yok ya. sadece hamilemiyim işte hamileyim.

Evet canım 1 hafta aramız var. Annelik hissi oluşmazmı. Çarşamba günü gittiğimde doktor "kesesi oluşmamış, düşmüş" diyecek diye aklım çıkıyor. Rüyalarıma giriyo. Dün gece yarısı eşim uyandırdı. Nasıl ağlamışım uykumda. Artık herşeye dikkat ediyorum. Fazla eğilip kalkmıyorum, çok fazla yorulmuyorum falan. Belirgin bi özellik yok ama içgüdüsel olarak fena halde anneyim ben :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…