2009 Mayıs Anneleri

cok teşekkur ederım canım ..inşallah sağlıcakla kucagımıza alırız... bu arada ben calışmaya başladım ..bıraz yogunum ..ama böylesı daha ıyı yoksa cok kafaya takıyorum ..

arkadaşlar benim özel mesaj bölümüm kapalı nasıl açabilirim yardımcı olabilirmisiniz.

Bende 9+4 günlük hamileyim. Eğer bebişim geç kalmazsa Mayıs annesi olacağım...Herkese hayırlı ve rahat bir hamilelik diliyorum.

arkadaslar selam
catlaklar ıcın yag karısımları krem kullanmaya baslayanlar oldumu olduysa ne kullanıyorsunuz

Bende 9+4 günlük hamileyim. Eğer bebişim geç kalmazsa Mayıs annesi olacağım...Herkese hayırlı ve rahat bir hamilelik diliyorum.

canım hayırlı olsun bebişin öncelikle aramıza hoşgeldin sanada canım hayırlı sorunsuz hamilelikler dilerima.s.

arkadaslar selam
catlaklar ıcın yag karısımları krem kullanmaya baslayanlar oldumu olduysa ne kullanıyorsunuz

canım ben dördüncü ayda başlamayı düşünüyorum duştan sonra bebek yağı ve palmersin hamilelikte kullanılan losyonunu kullanmayı düşünüyorum tatlım vazelinde iyi geliyor diye duymuştum bünye meselesi birazda biz yinede vücudumuzu nemli tutalım da ilk hamileliğimde çatlak sorunu yaşamadım inşallah bundada olmaz:1hug::nazar:a.s.

arkadaslar selam
selam canım dün doktora gititiğimde onuda sordum ve 3 tane çatlak kremi ismi yazdı hangisini bulabilirsen dedi ama emekli sandığı karşılamıyormuş

rilastil krem
bonal krem
pregracare krem

hangisi daha iyi acaba ve nasıl kullanıcaz bilgisi olan arkadaşlar yardım lütfen dün heyecandan sormayı unuttum :)))hihoyyyt

benım ılk hamılelıgım ne olacak bılmıyorum ben 9 haftalık hamıleyım ve ıkı gun once basladım ''Lierac Phytolastil'' jel doktorum tavsıye ettı bırde bunun yanında kakao yagı,kayısı yagı , susam yagı vs gıbı yagları karıstırıp sur dedı jele basladım da yaglara daha henuz baslamadım aktarlara gıdıp almam lazım...

ayfer1982 hayırlı olsun canım. İnşallah sende sorunsuz bi hamilelik geçirisin...

Valla çatlaklar için en iyisi badem yağı diyorlar. Vücut direk sürülen şeyi emdiği için bazı ürünler çok sakıncalıymış. Ama badem yağı hem ucuz herkesin alabileceği birşey hemde çok sağlıklı ve işe yarar diyorlar. Anneme çektiysem hiç çatlak olmaz. Gerçi derim esnektir ama bünye meselesi bakalım göreceğiz...

canım annemde hiç yok umarım bendede olmaz.ama benim arkadaşaım madacassol diye yanık kremi kullanıyordu onun çatlakları çoktu ve son anda öğrendiği için kullanmaya başladı ama sonuç valla süperdi o derin çatlaklar yok olmuştu.oda bu siteden birilerinden duymuş.madacassol bu arada yanık kremi bende 2-3 hafta sonra kullanmaya başlıcam doktoruma da sorup henüz karnım şişmediği için bişey kullanmıyorum.bide mustela çok iyimiş.

benım ılk hamılelıgım ne olacak bılmıyorum ben 9 haftalık hamıleyım ve ıkı gun once basladım ''Lierac Phytolastil'' jel doktorum tavsıye ettı bırde bunun yanında kakao yagı,kayısı yagı , susam yagı vs gıbı yagları karıstırıp sur dedı jele basladım da yaglara daha henuz baslamadım aktarlara gıdıp almam lazım...

canım kayısı yağı cildi bronz yapıyor ama ciltten cilde fark gösterebilir.kullananlaran teni koyulaştırdığını duydum.:nazar:

off ya ne zor ısler yaglara karar veremedım ama soyledıgım jelı kullanmaya basladım cok eskı bı jelmıs bu cok da faydası varmıs ınt.baya bı ıyı seyler yazıyor

bende mustela kremlerini aldım kızlar duyduğuma göre cok iyiymiş bir de her duştan sonra bebe yağı sürüyorum ıslak vucuduma umarım catlaklarımız olmaz

Kızlar bende badem yağı tüylenme yapıyor ama en güzeli bebek yağı diye duymuştum bende şimdiden

arkadaşlar kakao yağıda çok iyi geliyor ben sürekli kullanırım bilginize ayrıca bebek yağı kullanın duştan sonra vücuda çok güzel nem veriyor

X