Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canım kasık ağrıları normal bende de var.
Bende 9+4 günlük hamileyim. Eğer bebişim geç kalmazsa Mayıs annesi olacağım...Herkese hayırlı ve rahat bir hamilelik diliyorum.
arkadaslar selam
catlaklar ıcın yag karısımları krem kullanmaya baslayanlar oldumu olduysa ne kullanıyorsunuz
selam canım dün doktora gititiğimde onuda sordum ve 3 tane çatlak kremi ismi yazdı hangisini bulabilirsen dedi ama emekli sandığı karşılamıyormuşarkadaslar selam
catlaklar ıcın yag karısımları krem kullanmaya baslayanlar oldumu olduysa ne kullanıyorsunuz
benım ılk hamılelıgım ne olacak bılmıyorum ben 9 haftalık hamıleyım ve ıkı gun once basladım ''Lierac Phytolastil'' jel doktorum tavsıye ettı bırde bunun yanında kakao yagı,kayısı yagı , susam yagı vs gıbı yagları karıstırıp sur dedı jele basladım da yaglara daha henuz baslamadım aktarlara gıdıp almam lazım...
bende mustela kremlerini aldım kızlar duyduğuma göre cok iyiymiş bir de her duştan sonra bebe yağı sürüyorum ıslak vucuduma umarım catlaklarımız olmaz
başlasam iyi olucak,mustelayı eczaneden mi alıcaz?