- 8 Kasım 2007
- 3.234
- 5
- 41
merhaba hanimlarr a.s.
bugun iyiyim hamdolsun..cenazedeydim bugun..bi ara gene dün gibi oluyordum..hemen oturdum ve bişeyler yedim..kötüleşmeden topladim kendimi hamdolsun..
amin..cümlemizi korusun Rabbim inşaAllahh..
evet canim maalesef daha hazmedemedik hamile oldugumuzu :) kendimizi bazen kaptiriyoruz hayata :) ama bünye hemen sinyal veriyor "hooop sen hamilesin,rahat dur biraz" diye :) bebişe faydali birşeyler dinletmeyi bende düşünüyorum :) ama bir yandan da okumak lazim bolbol..önümüzde cok zaman var..güzel gecirmek lazim
bende dünkü halime cok sasirdim valla :) gerçekten kötü bir tecrübeydi..ama cok sukurki bilindik bi yerdeydim..elimi yüzümü yikayabilcegim bi yerdeydim..yolda yada otobüste felanda olabilirdim..beterib beteri var :) gerçekten dikiş cok zevkli..örnek bi etek yapiyoruz şimdi..el kadar bişey :) kullanilmayacak bişey..ama onda bile mutlu oldum :)) inşaAllah bir daha basima böyle bişey gelmez de güzel şeyler dikerim :)
göz doktoruna gidicem cuma günü..belki diyorum gözlerim bozuldu bilgisayarda cok kalmaktan felan..bakalim ne cikacak :)
böyle işte kizlar..aman kendinize dikkat edin..hamile oldugunuzu aklinizdan cikarmayin..gezin eglenin işlerinizi yapin herşeyi yapin ama dinlenmeyi unutmayin..öpüyorum hepinizi a.s.
bugun iyiyim hamdolsun..cenazedeydim bugun..bi ara gene dün gibi oluyordum..hemen oturdum ve bişeyler yedim..kötüleşmeden topladim kendimi hamdolsun..
günaydın canım çok geçmiş olsun .. yorma kendını bız farketmıyoruz ama en olmadık zamanda bedenımız sınyal verıyor özellıkle hassas bunyelerde .. benım gecen hafta bahsettıgım kahverengı akıntım ykm de manto secerken oldu yaklasık 2 saat ayakta kaldım eve geldıgımde kanamam vardı oysa ben bır sey hıssetmemıştım...canım kendıne dıkkat et yorulma dinlen bır kac gun ... bu arada hatim konusunda bana cok guzel ilham oldun ...aslında ben de 16 haftadan ıtıbaren kuran dınletmeyı dusunuyordum... sadece kuran degıl sevdiğim şarkıları huzur veren melodileri çünkü 16 haftadan sonra dışarıdan gelen sesleri duyabiliyormuş bebek... kendıne ıyı bak allah hepimizi korusun..
amin..cümlemizi korusun Rabbim inşaAllahh..
evet canim maalesef daha hazmedemedik hamile oldugumuzu :) kendimizi bazen kaptiriyoruz hayata :) ama bünye hemen sinyal veriyor "hooop sen hamilesin,rahat dur biraz" diye :) bebişe faydali birşeyler dinletmeyi bende düşünüyorum :) ama bir yandan da okumak lazim bolbol..önümüzde cok zaman var..güzel gecirmek lazim
mutahhara en sağlam sendin aramızda kendine dikkat et...Bize sürekli moral veriyordun.Öle devam et inş..
Ben de dikiş kursuna gitmiştim.Sabır gerektiren bi uğraş.Ama sonucuçta bişeyler ürettiğini görmek insanı çok rahatlatıyor.Ürettiklerini görünce de mutlu oluyorsun ve daha çok hevesleniyorsun yeni yeni şeyler üretmeye devam ediyorsun.Ben de öle olmuştu yane:)Ama bunları yaparken kendini bi kaptırıyorsun yaptığın işi biran önce bitirmek istiyorsun bu sayede zamanın nasıl geçtiğini bilemiyorsun..Dediğin gibi başını çok eğerek kumaşa odaklanmandan kaynaklanıyordur bunlar İnş geçecektir...
bende dünkü halime cok sasirdim valla :) gerçekten kötü bir tecrübeydi..ama cok sukurki bilindik bi yerdeydim..elimi yüzümü yikayabilcegim bi yerdeydim..yolda yada otobüste felanda olabilirdim..beterib beteri var :) gerçekten dikiş cok zevkli..örnek bi etek yapiyoruz şimdi..el kadar bişey :) kullanilmayacak bişey..ama onda bile mutlu oldum :)) inşaAllah bir daha basima böyle bişey gelmez de güzel şeyler dikerim :)
göz doktoruna gidicem cuma günü..belki diyorum gözlerim bozuldu bilgisayarda cok kalmaktan felan..bakalim ne cikacak :)
böyle işte kizlar..aman kendinize dikkat edin..hamile oldugunuzu aklinizdan cikarmayin..gezin eglenin işlerinizi yapin herşeyi yapin ama dinlenmeyi unutmayin..öpüyorum hepinizi a.s.