2009 Mayıs Anneleri

merhaba hanimlarr a.s.

bugun iyiyim hamdolsun..cenazedeydim bugun..bi ara gene dün gibi oluyordum..hemen oturdum ve bişeyler yedim..kötüleşmeden topladim kendimi hamdolsun..

günaydın canım çok geçmiş olsun .. yorma kendını bız farketmıyoruz ama en olmadık zamanda bedenımız sınyal verıyor özellıkle hassas bunyelerde .. benım gecen hafta bahsettıgım kahverengı akıntım ykm de manto secerken oldu yaklasık 2 saat ayakta kaldım eve geldıgımde kanamam vardı oysa ben bır sey hıssetmemıştım...canım kendıne dıkkat et yorulma dinlen bır kac gun ... bu arada hatim konusunda bana cok guzel ilham oldun ...aslında ben de 16 haftadan ıtıbaren kuran dınletmeyı dusunuyordum... sadece kuran degıl sevdiğim şarkıları huzur veren melodileri çünkü 16 haftadan sonra dışarıdan gelen sesleri duyabiliyormuş bebek... kendıne ıyı bak allah hepimizi korusun..

amin..cümlemizi korusun Rabbim inşaAllahh..

evet canim maalesef daha hazmedemedik hamile oldugumuzu :) kendimizi bazen kaptiriyoruz hayata :) ama bünye hemen sinyal veriyor "hooop sen hamilesin,rahat dur biraz" diye :) bebişe faydali birşeyler dinletmeyi bende düşünüyorum :) ama bir yandan da okumak lazim bolbol..önümüzde cok zaman var..güzel gecirmek lazim :KK66:

mutahhara en sağlam sendin aramızda kendine dikkat et...Bize sürekli moral veriyordun.Öle devam et inş..
Ben de dikiş kursuna gitmiştim.Sabır gerektiren bi uğraş.Ama sonucuçta bişeyler ürettiğini görmek insanı çok rahatlatıyor.Ürettiklerini görünce de mutlu oluyorsun ve daha çok hevesleniyorsun yeni yeni şeyler üretmeye devam ediyorsun.Ben de öle olmuştu yane:)Ama bunları yaparken kendini bi kaptırıyorsun yaptığın işi biran önce bitirmek istiyorsun bu sayede zamanın nasıl geçtiğini bilemiyorsun..Dediğin gibi başını çok eğerek kumaşa odaklanmandan kaynaklanıyordur bunlar İnş geçecektir...

bende dünkü halime cok sasirdim valla :) gerçekten kötü bir tecrübeydi..ama cok sukurki bilindik bi yerdeydim..elimi yüzümü yikayabilcegim bi yerdeydim..yolda yada otobüste felanda olabilirdim..beterib beteri var :) gerçekten dikiş cok zevkli..örnek bi etek yapiyoruz şimdi..el kadar bişey :) kullanilmayacak bişey..ama onda bile mutlu oldum :)) inşaAllah bir daha basima böyle bişey gelmez de güzel şeyler dikerim :)

göz doktoruna gidicem cuma günü..belki diyorum gözlerim bozuldu bilgisayarda cok kalmaktan felan..bakalim ne cikacak :)

böyle işte kizlar..aman kendinize dikkat edin..hamile oldugunuzu aklinizdan cikarmayin..gezin eglenin işlerinizi yapin herşeyi yapin ama dinlenmeyi unutmayin..öpüyorum hepinizi a.s.

Arkadaşlar ben dün dr a gittim.Dr umun hesabına göre 10+6 idim dün.İzlemeye doyamadım boncuğumu..Herşey normal dedi dr um:nazar:Kistim vardı en başta gebelik devamında kaybolacağını söylemişti dr um...şkr o da yok denecek kadar ufalmış.Hiç bir önemi kalmamış.hareketleri izledim bi süre değişik duygulara kapıldım yine.Allahım bize bağışlasın inş...
Bu defa da tavsiye üzerine bahar hastanesinde Nagihan Hanıma gittim.Ve çok memnun kaldım kendisinden.Güler yüzü ve rahatlatıcı bi tavrı var.korkularımdan bahsettim.Sakın kötü şeyler düşünme stres bebeğe yansır dedi.Sen rahat ol dedi.
Normalde ayda bi randevu veriyorum ama sen 2 hafta sonra gel takip edelim dedi.

10+6 yane bugün 11 haftalık oluyorum inş.Ultroson hesabına göre 3 gün önceden gidiyoruz bakalım. Muhtemel doğum tarihim 5.5 .2009 oluyo bu durumda.Boy 39 mm civarlarında.Küçük mü acaba Dr herşey normal dedi ama bu defa gittiğimde bunu da bi sorayım inş...Pnr cım seninle aynı haftalarda sayılırız.Senin bebişin boyu ne kadardı en son gittiğinde acaba .Merak ettimCADIARZU

hayirli olsun canim..maşaAllah..bak stres yapcak bişey olmadigini doktorunda söylemiş..sende rahat et artik lütfen..öyle boyuna felan takilma..daha cok küçükler..emin ol ki birşeyler normal olmasa doktorun senden önce incelerdi :KK66: tabi doktora tam teslim birakma kendini ama cokta pimpirikli olup kendini üzme gereksiz yere :KK66: aramizda 6-7 gün var galiba..bende bugun 10+1 oldum..önümüzdeki hafta gidicem inşaAllah bende..bakalim inşaAllah bende de birşey cikmaz :)

KIZLAR BAŞINIZA GELECEK EN TATLI ŞEYİ BİLİYORMUSUNUZZ ????:roflol::roflol:

Boğa Burcu Bebeği:21 Nisan-21 Mayıs

En sevdiği cümle: "bana ait!"
İyi yönleri: sabırlı, dayanıklı, kararlı

Olumsuz yönleri: inatçı, esneklikden uzak, sahiplenici

Boğa burcundan bir bebeğiniz varsa, ona istemediği birşeyi yaptıramayacağınızı anlamışsınızdır. Boğa burcu kendisine istemeden yaptırılan şeylere yeri gürültülü bir şekilde tekmeleyerek ve adeta bir boğa gibi "azgınlaşarak" cevap verir. Boğa bebeğine sevmediği birşeyi yedirmeye çalışın; ağzını sıkı bir şekilde kapatacak ve yanlızca size memnuniyetsizliğini ifade eden kelimeler sarfetmek için açacaktır. Böyle bir inat krizinin en iyi panzehiri sevgi dolu bir öpücük ve içten bir kucaklamadır. Boğa çocukları kendilerine yapılan her türlü sevgi gösterisinden çok hoşlanırlar. Bu çocuklar kendilerini sevginin kanatları altında güvende hissederler.
Boğa burcu çocuğu inatçılık ve sahipleniciliğinin ilk belirtilerini en erken dönemlerinden itibaren göstermeye başlar. Sabırlı ve yumuşak bir şekilde ona insanlarla paylaşmayı ve karşı tarafa duyarlı olmayı öğretmelisiniz. Boğa çocuğu hatalarından kolay öğrenir.
Boğa burcu insanlarının sesleri oldukça güzeldir ve müzik kulakları gelişmiştir. Sanata ilgileri yoğundur. Ona bir müzik enstrümanı, renkli kalemler, resim defterleri alarak kabiliyetlerini keşfetmelerine yardımcı olabilirsiniz.

AYYY YERİM BENNN ONUN İNADINIII ŞenizŞeniz

kızlar az önce nette okudumda kafam karıştı yaa bazı bitki çayları rahim kasılmasına ve düşüğe sebep oluyormuşş ...bende sanırım grip olucam ıhlamur içsem biş mahsuru var mı acaba yaa offf :KK43:(

canım bende duymuştum düşüğe sebep oluyor diye. ama hepsi değil bazıları. hangileri olduğunu öğrenirsem yine bildiririm.a.s.

merhaba hanimlar

dün gece hiç uyuyamadim..hafif hafif sancilarim vardi..bugunde var..sanirim yorulunca oluyor..bugun dikiş kursuna basladim..orda da ilginç bişey oldu..birden bunalmaya basladim,bas dönmesi,mide bulantisi,soguk soguk terler döktüm..rengim bembeyaz oldu felan..nasil korktum anlatamam size..evim yakin kursa..ama korktum yolda bayilirim felan diye..ilk kez böyle birşey basima geldi..sanirim tansiyonum cok düştü yada dikişte kumasa cok odaklandim ondan olabilir..bilemiyorum ama cok kötüydü..

böyle işte hanimlar..öpüyorum hepinizi..hayirli geceler size ve bebeklerinize a.s.

görüşürüzz a.s.
canım çok geçmiş olsun, dikkat et kendine! bi kere bana da olmuştu.dersteydim hemde.neyseki çabuk geçti. insan korkuyor yaa!
cerencim sen doktora sordunmu sivilceler için ne yapabiliriz.daha fazla artmasından korkuyorum benim gerdanımdada çıkmış sivilceler ve çok gıcık görünüyo.Ben perşembeye randevu aldım perşembe gidicem inş doktora.sivilceleride sorarım ozaman.
Kızlar şimdi sizin ilk olarak yaptırdığnız test hangisi bide bu ikili test dediğiniz çok gereklimi yani ne gibi bir önlem alınabiliyor yazarsanız sevinirim.
yok canım sormadım. yeni oldu. şu sıralar adet dönemimdeyim galiba ondankaydirigubbakcemile3
KIZLAR BAŞINIZA GELECEK EN TATLI ŞEYİ BİLİYORMUSUNUZZ ????:roflol::roflol:

Boğa Burcu Bebeği:21 Nisan-21 Mayıs

En sevdiği cümle: "bana ait!"
İyi yönleri: sabırlı, dayanıklı, kararlı

Olumsuz yönleri: inatçı, esneklikden uzak, sahiplenici

Boğa burcundan bir bebeğiniz varsa, ona istemediği birşeyi yaptıramayacağınızı anlamışsınızdır. Boğa burcu kendisine istemeden yaptırılan şeylere yeri gürültülü bir şekilde tekmeleyerek ve adeta bir boğa gibi "azgınlaşarak" cevap verir. Boğa bebeğine sevmediği birşeyi yedirmeye çalışın; ağzını sıkı bir şekilde kapatacak ve yanlızca size memnuniyetsizliğini ifade eden kelimeler sarfetmek için açacaktır. Böyle bir inat krizinin en iyi panzehiri sevgi dolu bir öpücük ve içten bir kucaklamadır. Boğa çocukları kendilerine yapılan her türlü sevgi gösterisinden çok hoşlanırlar. Bu çocuklar kendilerini sevginin kanatları altında güvende hissederler.
Boğa burcu çocuğu inatçılık ve sahipleniciliğinin ilk belirtilerini en erken dönemlerinden itibaren göstermeye başlar. Sabırlı ve yumuşak bir şekilde ona insanlarla paylaşmayı ve karşı tarafa duyarlı olmayı öğretmelisiniz. Boğa çocuğu hatalarından kolay öğrenir.
Boğa burcu insanlarının sesleri oldukça güzeldir ve müzik kulakları gelişmiştir. Sanata ilgileri yoğundur. Ona bir müzik enstrümanı, renkli kalemler, resim defterleri alarak kabiliyetlerini keşfetmelerine yardımcı olabilirsiniz.

AYYY YERİM BENNN ONUN İNADINIII ŞenizŞeniz

ya benim bebiş 21 mayısmış. 1 gün gecikse,ikizler olacak! gecikmese bari. babası da boğa'da. aynı olsunlar:smiley-cool:

kızlar benim test sonuçlarında idrarda lokasit çıktı ve 5-6 epitel çıkmış ya bu epitel nedemek kötü bişeymi netten bakıyorum ama hiç bişey anlamadım ya bilgisi olan varmı?

kızlar benim test sonuçlarında idrarda lokasit çıktı ve 5-6 epitel çıkmış ya bu epitel nedemek kötü bişeymi netten bakıyorum ama hiç bişey anlamadım ya bilgisi olan varmı?

günaydın kızlarrhihoyyytbugün naıslsınız?cnm semra,epitelin bolda olsa sorun değil güzelim,ama lökositin miktarı önemli,enfeksiyonu yapan lökosit,sen miktarını yazmamıştın,5-6 ya kadarsa normal,sorun etmene gerek yok,hatta 6-7 falan,ama sayı baya fazla ise antibiyotik veriri dr.un,geçmiş olsun tatlımyerimseniben

Günaydin kizlar bendede idrarda kum var ama doktor bol bol su dedi ilaç vermicek ağrim var ama idare etmeye çalişiyorum birde miğde bulantisi yapiyormuş

günaydın kızlarrhihoyyytbugün naıslsınız?cnm semra,epitelin bolda olsa sorun değil güzelim,ama lökositin miktarı önemli,enfeksiyonu yapan lökosit,sen miktarını yazmamıştın,5-6 ya kadarsa normal,sorun etmene gerek yok,hatta 6-7 falan,ama sayı baya fazla ise antibiyotik veriri dr.un,geçmiş olsun tatlımyerimseniben

Sağol canım cuma günü gidicem dr. bakalım ne diycek boğazlarımda şişcek gibi iltihap oluyor arada sırada belki oyüzden çıkmıştır lökositte. normalde bademciklerimi aldırmam lazımdı hep şişer ama artık doğumdan sonraya kaldı

kızlar merhaba,
bana doktorum ikili testini pek sevmiyorum dedi, en önemlisi üçlü testmiş
yine de istiyorsan yaparız dedi
kafam karıştı, bu ikili testini yaptıracakmı herkes
yardımcı olun

kızlar merhaba,
bana doktorum ikili testini pek sevmiyorum dedi, en önemlisi üçlü testmiş
yine de istiyorsan yaparız dedi
kafam karıştı, bu ikili testini yaptıracakmı herkes
yardımcı olun

arkadaşım yaptırsan iyi olur.sonuçta bütün testler önemli.benim doktorum 2 li ve 3 lü testleri yaparız dedi.ve çecremdeki çoğu kişide hepsini yaptırdı.yani doktor sevmesede sen yaptır bence sonuçta bir parça kanla yapılan bir test.

alsu canım bencede yaptır doktorunda böyle birşey söylmesi çok saçma ama neyse sen yapır en azından erken önlem olur
kızlar buarada karnı belli olmaya başlayan varmı

alsu canım bencede yaptır doktorunda böyle birşey söylmesi çok saçma ama neyse sen yapır en azından erken önlem olur
kızlar buarada karnı belli olmaya başlayan varmı[/QU

evet canım biraz belli olmaya başladı.ama giycek kıyfet bulamıyorum hamile kıyafetleri bol kend,i kıyafetlerim dar:) artık hep düğme açık geziyorum işyerinde:)

kızlar buarada karnı belli olmaya başlayan varmı

canım ben de bu soruyu soracaktım
benim sadece kendime belli, elimi üzerine koyunca sertlik var hihoyyyt
sizlerde nasıl

kızlar sizin iştahınız nasıl.açılma oldumu iştahınızda benim iştahım aynı hiç açılmadı kiloda almadım hiç alamıycammı acaba kilo yaa 9.haftadayım.sizlerden kilo alan oldumu_?

ben 7.haftadayım. arada bulantılarım oluyor ama iştah gayet açık. hatta bazı günler çoookk açık. korkuyorum kendimden 30 kilo tamamlar mıyım hamileliği diye.

kızlar sizin iştahınız nasıl.açılma oldumu iştahınızda benim iştahım aynı hiç açılmadı kiloda almadım hiç alamıycammı acaba kilo yaa 9.haftadayım.sizlerden kilo alan oldumu_?

ben 7.haftadayım. arada bulantılarım oluyor ama iştah gayet açık. hatta bazı günler çoookk açık. korkuyorum kendimden 30 kilo tamamlar mıyım hamileliği diye.cokacimcoook

kızlar az önce nette okudumda kafam karıştı yaa bazı bitki çayları rahim kasılmasına ve düşüğe sebep oluyormuşş ...bende sanırım grip olucam ıhlamur içsem biş mahsuru var mı acaba yaa offf :KK43:(

benim daha önce bir düşüğü olan (şu anda 8 aylık hamile:)) bir arkadaşım var. o çok araştırmıştı bu konuları ve doktora danışmıştı. gerçekten de ıhlamur hariç bitki çaylarını bu yüzden içmiyordu. ama ıhlamurun sakıncası yokmuş. içebilirsin yani:)

ben hamile kalmadan önce idrar testi yaptırdığımda lökosit çıkınca doktor idrar kültürü istemişti. aynı şey hamile bi arkadaşıma da olmuştu. ondan da kültür istemişler. sanırım bakteri gibi bi şey. kültürde eğer ürüme görülmezse ( ki bende de hamile arkadaşımda da görülmemişti) o zaman sadece bol su için, idrarla atılsın diyorlar. bi daha test falan da istemiyorlar. üreme olursa çok emin değilim ama sanırım ilaç tedavisi gerekiyor.

herkese selam,

slm kızlar bende mayıs annesi olacağım ALLAH ın izniyle.ilk bebeğim 9 hafta 4 günlükken ölmüş karnımda 13 haftalıkken kontrole gittiğimde öğrendim.aradan 2 sene geçti.ara verdik.şimdi tekrar hamileyim.bugün 7+6 dayım.6+4 iken doktora gttiimde karından baktı doktor.sadece kese göründü.kese büyümüş dedi.ama bebek görünmüyor olabilir dedi 2 hafta sonra tekrar gel dedi.şimdi c.tesi gübü gideceğim 8+2 olacak o zaman inşallah o zaman görünür yarabbim.şuan sıkıntım bu.böyle bebeği görünmeyipte sonra gözükne varmı? birde aranızda beyikdüzünde bir dktora giden varmı???

X